Komentarji mladostnikov

»V Cono hodim, da pišem naloge, se učim, zabavam, pomagam in… » (Alen)

»V Coni mi ni všeč, ker se Meta dere in Sladjana prav tako in ker včasih, ko smo poredni zaprejo skoraj vse igre…« (Denis)

»To je naš najboljši prostor, kar sem kdaj biv. Vito; Meta, Sladja so zakon. To so najboljši ljudje.« (Adis)

»V Coni je vse hudo, najbolj pa biljard, ročni nogomet, učenje…« (Haris)

»V Coni ni n'č slabo, razen k' Meta ″popizdi″.« (Adis)

»V Cono hodim, da bi se družila s prijatelji, delam naloge, učim, igram, pomagam pri različnih stvareh, itd.V Coni so mi všeč delavci, cel prostor Cona, tudi kakšni prijatelji.« :)) (Emira)

»V Cono prihajam zato, da naredim nalogo in ker mi je tukaj zelo všeč, še posebej pa Meta, Sladja, Vito in Katja. Še posebej mi je všeč, kadar se igramo ali pogovarjamo.« (Jure)

»V Cono hodim, ker mi je všeč. Tukaj se učim, delam naloge ter se veliko zabavam. Pametneje se mi zdi, da tu nekaj delam, kot da bi bil zunaj in bi delal neumnosti. V Coni mi je lepo.« (Bojan)

»Meni je všeč v Coni, ker se igramo, zabavamo ter delamo za šolo. V Cono hodim z enim razlogom (ker mi je všeč).« (Adin)

»V Coni mi ni všeč, da je občasno zaprta. Včasih me ni v njej zaradi obveznosti.« (Jasmin)

»V Cono hodim, da tam spoznam nove prijatelje, se zabavam in kaj novega naučim. Všeč mi je, da se igramo zelo veliko stvari in da delamo nalogo.« (Emanuel)

»Ni mi všeč, kadar se kregamo.« (Sašo)

»V Cono hodim, ker mi tam pomagajo narediti domačo nalogo, učijo me brati in se obnašati, ter vse najboljše zame.« (Dino)

»V Coni mi je všeč, ker smo nekateri složni, ker je Cona čista in ker so zaposleni v Coni dobri.« (Rok)

»V Coni mi ni všeč, ker nekateri mislijo, da so samo oni pomembni. Vse ostalo mi je OK.« (Petra)

»Sem prihajam, ker je ″tuki dob'r folk″.«

»V Coni mi je všeč ″USE″, še posebej nogomet.« (Pika)

»V Coni je zelo fajn. Ko rabiš družbo, jo tam sigurno dobiš. Všeč mi je, da je veliko aktivnosti, zaposleni pa ti pomagajo z vsemi močmi.« (David)

»Cona mi pomeni prijetno družbo in zabavo. Najbolj mi je všeč to, da so delavci Cone vedno v pomoč, ko si v stiski. Všeč so mi tudi igre in ostale aktivnosti, ki jih skupaj počnemo.« (Daca)

»Cona mi pomeni neko zbirališče, kamor lahko prideš po pomoč. Če imaš kakršenkoli problem, imajo vedno rešitev.« (Sale)

»Cona mi pomeni veliko. Če imam kakšen problem, se lahko pogovorim z zaposlenimi in skupaj ga rešimo. Všeč mi je, da se toliko družimo, igramo in pogovarjamo.« (Miki)