Kaj so povedali tisti, ki hodijo k nam?

Otroci in mladostniki so rekli…..

»Kle na centru je preveč, preveč hudo!! Ful se imamo dobr, dobr je folk kle. Uni, k delajo, so carji, mi pa, k prhajamo, smo pa še večji carji!!! (Ha ha) Na center hodm, kr je kle ful dobr folk in imam dobre kolegice/kolege. Pa hudo mi je, k mamo tut ful delavnic pa k hodmo na tabore !!! Ja, no, v glavnem hudo je preveč! Love you 4-ever!«  (Tjaša)

»Preveč mi je hudo tuki na centru, ampak to sem zarad vas, k ste ful dobri pa še zafrkancija je z vsemi. Na center hodim komi neki mesecov, ampak se mi je že ful zgodil in povsod sem že bla. Na taborih je preveč hudo! Rada vas imam!«  (Sabina)

»Bilo bi hudo, če bi imeli v centru (svoje) računalnike, kjer bi lahko šli na internet in iskali take strani, ki bi nam koristile. Drugače je v centru ful dobr, ker se lahko pogovarjamo o različnih temah in problemih, ki jih imamo.«  (Adam)

»V centru mi je ful hudo! Tuki imam ful velik frendov. Tko da ful uživamo in se vedno smejimo ... Rada vas imam za vse večne čase! Ful ste carji!«  (Nina S.)

»Tuki je ful hudo. Tud zaposleni so face. se znajo pogovarjat pa zafrkavat. Folk je tud kul, tko da rada hodm sem.«  (Nina C.)

»Všeč mi je. Učim se ...«  (Mitja)

»Na centru je ful hudo. Pa tud na taborih je carsko!«  (Dino)

»Na centru je ful hudo zarad tega, ker se ful zabavamo in imamo zabavne krožke. Sam bolš bi blo, če bi blo več žurov. (Tea)