ABslim, goljufije? Negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

ABslim so kapljice za hujšanje, katerih formula zelo hitro podpira proces hujšanja. Te kapljice vsebujejo naravne sestavine, ki so posebej izbrane za spodbujanje metabolizma in zmanjšanje apetita ter vam tako pomagajo pri učinkovitejšem doseganju ciljev hujšanja.

-50% Cena – uradna spletna stran

Kako izračunati indeks telesne mase

IzdelekABslim
Farmacevtska oblikakapljice
Resnične ocene⭐4,94 od 5 zvezdic
PošiljkaHitri kurir
Razpoložljivosttorej

Indeks telesne mase je preprost izračun, ki temelji na višini in teži osebe. Formula je BMI = kg/m  2,   kjer je kg teža osebe v kilogramih, am  2   pa njena višina v metrih na kvadrat.

ITM 25,0 ali več velja za prekomerno telesno težo, medtem ko je zdrav razpon od 18,5 do 24,9. BMI prizadene večino odraslih, starih od 18 do 65 let.

Kdo ne bi smel uporabljati kalkulatorja ITM

BMI se ne daje ljudem, ki gradijo mišice, športnikom na dolge proge, nosečnicam, starejšim in majhnim otrokom. To je zato, ker BMI ne upošteva, ali je vaša telesna teža sestavljena iz mišic ali maščobe, ampak samo število. Ljudje z več mišične mase, kot so športniki, imajo lahko visok ITM, vendar niso v večji nevarnosti za zdravje. Ljudje z manj mišične mase, kot so otroci, ki še niso končali rasti, ali starejši ljudje, ki morda izgubljajo nekaj mišične mase, imajo lahko nižji ITM. Med nosečnostjo in dojenjem se telesna sestava ženske spremeni, zato merjenje ITM ni primerno.

Več informacij je na voljo v   smernicah Health Canada za razvrščanje teže pri odraslih (ta povezava se odpre v novem oknu) .

-50% Cena – uradna spletna stran

ABslim

Kaj je to ABslim in za kakšen namen se uporablja

Kdaj se prijavitiABslimin kakšne so njegove terapevtske indikacije?

ABslimso kapljice za hujšanje, zasnovane posebej za podporo procesu hujšanja. Te kapljice vsebujejo naravne sestavine, ki lahko pomagajo pospešiti presnovo, zmanjšati apetit in izboljšati izgorevanje maščob v telesu.ABslimje prehransko dopolnilo, ki ga lahko uporabljamo kot podporo uravnoteženi prehrani in redni telesni dejavnosti kot del programa hujšanja.

Predvidena uporaba

Tukaj je seznam situacij, v katerih je vredno uporabiti kapljice za hujšanje ABslim:

 • Ko želite začeti s shujševalnim programom: kapljice ABslim je lahko učinkovit dodatek za začetek vaše poti hujšanja s podpiranjem presnove in zmanjšanjem apetita.
 • Med uravnoteženo prehrano: Kapljice se lahko uporabljajo kot podpora pri zdravi in ​​uravnoteženi prehrani in pripomorejo k boljši učinkovitosti procesa hujšanja.
 • Pred telesno aktivnostjo: Jemanje kapljicABslimpreden lahko telesna aktivnost spodbudi izgorevanje maščob in poveča energijo, ki je na voljo med treningom.
 • Po obdobju prenajedanja: Po obdobju prenajedanja lahko kapljice pomagajo vzpostaviti ravnovesje in podpirajo telo pri zmanjševanju apetita in izločanju odvečne tekočine.

-50% Cena – uradna spletna stran

Kako deluje? Mehanizem delovanja

Kapljice za hujšanjeABslimDelujejo na več načinov za podporo procesu hujšanja. Prehransko dopolnilo vsebuje kombinacijo naravnih sestavin, ki sinergijsko delujejo in zagotavljajo učinkovite rezultate.

Prvič, ABslim podpira presnovo s spodbujanjem pretvorbe maščob v energijo. To vam lahko pomaga porabiti več kalorij med vsakodnevnimi aktivnostmi in vadbo ter tako olajša hujšanje.

Drugič, kapljice ABslim pomagajo zmanjšati apetit, saj zagotavljajo dolgotrajen občutek sitosti. To lahko zmanjša vnos kalorij in nadzoruje prenajedanje, kar olajša vzdrževanje uravnotežene prehrane in nadzor porcij.

Končno lahko ABslim pomaga odstraniti odvečno tekočino iz telesa, zmanjša občutek napihnjenosti in prispeva k vitkejšemu in bolj napetemu videzu.

ABslim

-50% Cena – uradna spletna stran

Sestava ABslim – Aktivne sestavine

Tukaj je seznam sestavin ABslim shujševalnih kapljic in njihovih učinkov:

 • Glicerol : Glicerol je pogosta sestavina prehranskih dopolnil in deluje kot vlažilec. Lahko pomaga ohranjati vodno ravnovesje telesa.
 • Deionizirana voda : Deionizirana voda se uporablja kot nosilec učinkovin in nima neposrednega vpliva na hujšanje.
 • Izvleček listov božike (Ilex paraguariensis): Ta izvleček je znan po svojih stimulativnih lastnostih in lahko pomaga izboljšati koncentracijo in energijo.
 • Izvleček korenike ingverja (Zingiber officinale Roscoe): Ingver ima termogene lastnosti in lahko pomaga pospešiti metabolizem ter pospešiti izgorevanje maščob.
 • Izvleček listov poprove mete (Mentha piperita): poprova meta lahko pomaga zmanjšati lakoto in izboljša prebavo.
 • Izvleček korenine Lovage (Levisticum officinale Koch): Lovage je znan po svojih diuretičnih lastnostih, ki lahko pomagajo zmanjšati otekline in zastajanje vode.
 • Zelišče in korenina regrata (Taraxacum officinale Weber): regrat deluje diuretično in lahko pomaga pri čiščenju telesa.
 • Zeliščni izvleček vijolice tribarvne (Viola tricolor): izvleček vijolice tribarvne ima protivnetne lastnosti in lahko prispeva k splošnemu dobremu počutju.
 • Izvleček listov žajblja (Salvia officinalis): žajbelj lahko pozitivno vpliva na prebavo in lahko pomaga zmanjšati apetit.

-50% Cena – uradna spletna stran

Prednosti

Tukaj je seznam glavnih prednosti kapljic za hujšanje ABslim:

 • Podpora pri hujšanju: ABslim je bil oblikovan tako, da podpira proces hujšanja, tako da pomaga pri izgorevanju odvečne telesne maščobe in spodbuja hujšanje.
 • Pospešitev metabolizma: Sestavine v kapljicah lahko pomagajo pospešiti vaš metabolizem, kar olajša kurjenje kalorij in odpravo naložene maščobe.
 • Zmanjšan apetit: ABslim lahko pomaga nadzorovati vaš apetit z zmanjšanjem občutka lakote in spodbujanjem uravnotežene prehrane z ustreznim vnosom kalorij.
 • Povečanje energije: Izbrane sestavine lahko zagotovijo povečanje energije, podpirajo aktiven življenjski slog in olajšajo vadbo.
 • Izboljšan mišični tonus: ABslim lahko pomaga izboljšati mišični tonus, kar vam pomaga doseči vitkejši in bolj napet videz med procesom hujšanja.
 • Splošna zdravstvena podpora: rastlinski izvlečki v kapljicah, kot sta regrat in žajbelj, lahko zagotovijo splošne zdravstvene koristi, vključno z diuretičnimi in protivnetnimi lastnostmi.

Način uporabe, odmerjanje

Za pravilno uporabo shujševalnih kapljic ABslim sledite navodilom na embalaži. Spodaj je splošni vodnik za uporabo:

 1. Odmerjanje: Na splošno je priporočljivo zaužiti 20-30 kapljic ABslima na dan. Vendar upoštevajte podrobna navodila na embalaži, saj se lahko odmerek nekoliko razlikuje glede na proizvajalca.
 2. Kako uporabljati: Stekleničko ABslim pred uporabo temeljito pretresite . Nato z ustrezno kapalko vzemite priporočeno količino kapljic in pustite, da padejo pod jezik.
 3. Zaužitje: kapljice nekaj sekund držite pod jezikom in jih nato pogoltnite. To omogoča, da se sestavine hitro absorbirajo v krvni obtok skozi krvne žile pod jezikom.
 4. Pogostost: Običajno je priporočljivo jemati ABslim dvakrat na dan, najbolje pred glavnimi obroki. Vendar morate natančno upoštevati navodila na embalaži, da določite specifično pogostost uživanja.
 5. Doslednost: Za doseganje najboljših rezultatov je pomembno, da ABslim jemljete redno in dosledno . Priporočeno terapijo uporabljajte v določenem časovnem obdobju, ki je navedeno na embalaži ali po priporočilu proizvajalca.

Učinki uporabe izdelka

Učinki zdravila ABslim se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Spodaj je navedenih nekaj možnih rezultatov, ki jih lahko nekateri ljudje dosežejo z uporabo:

 • Hujšanje: ABslim je bil razvit za podporo procesu hujšanja. Redna uporaba v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in telesno vadbo lahko pomaga zmanjšati težo.
 • Zmanjšan apetit: Sestavine v kapljicah lahko pomagajo nadzorovati vaš apetit in lakoto, kar vam olajša nadzor nad obroki hrane in omejite vnos kalorij.
 • Povečana energija: ABslim lahko zagotovi povečanje energije zahvaljujoč stimulativnim sestavinam v njegovi formulaciji. To vam lahko pomaga voditi aktiven življenjski slog in spodbuja vadbo.
 • Izboljšan mišični tonus: redna uporaba ABslima v kombinaciji s telesno aktivnostjo lahko pomaga izboljšati mišični tonus, kar vam pomaga doseči vitkejši in bolj napet videz.
 • Izboljšan metabolizem: Izbrane sestavine ABslim lahko podpirajo metabolizem, prispevajo k izgorevanju maščob in povečajo hitrost izgorevanja kalorij.

-50% Cena – uradna spletna stran

Tukaj je nekaj ocen resničnih uporabnikov iz forumov in komentarjev

» Odkar sem začel uporabljati te shujševalne kapljice, sem opazil opazen napredek pri športni uspešnosti in nadzoru telesne teže. Kapljice so pomagale pri zmanjševanju občutka lakote in kurjenju odvečne maščobe, zaradi česar sem dosegla bolj vitko in čvrsto postavo. Energija med treningom se mi je povečala in v športni pripravi sem dosegel pomembne rezultate. ABslim je postal dragocen zaveznik na moji poti do športnega napredka. Toplo ga priporočam vsem športnikom, ki želijo priti v boljšo telesno formo. “

Tukaj je nekaj ocen resničnih uporabnikov iz forumov in komentarjev

“ Želel sem deliti svojo izkušnjo z ABslim . Tako kot mnogi mladi sem imel v študentskih letih težave z nadzorovanjem svoje teže in uživanjem uravnotežene prehrane. Začel sem uporabljati ABslim , kot mi je priporočil zdravnik, in to je bila odločilna izbira. Kapljice so mi pomagale zmanjšati apetit in preprečiti prenajedanje. Opazil sem izgubo teže in izboljšano samopodobo. ABslim je postal neprecenljiva podpora v mojem natrpanem študentskem življenju. Priporočam vsem, ki si želijo ob študiju pomagati pri nadzoru telesne teže in ohranjanju zdravega načina življenja. “

-50% Cena – uradna spletna stran

Leave a Comment