Csd-ljmostepolje

Alcozar, kako deluje? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

alcozar

alcozar

Alcozar – Alkoholizem je oblika zasvojenosti, ki prizadene telo na fizični in psihični ravni ter poškoduje želodec, jetra, možgane in srce. Zato se lahko pri osebi, ki je odvisna od alkohola, pojavijo simptomi, kot so nespečnost, izguba spomina, slabost, bruhanje in motnje govora.

K vsemu temu je treba dodati stanje splošne depresije, spremenljivo razpoloženje, v nekaterih primerih se lahko pojavijo spolne motnje. Alcozar je idealna rešitev za dolgotrajen boj proti alkoholizmu , njegovo učinkovitost pa so potrdile študije žensk in moških različnih starosti in z različnimi stopnjami alkoholiziranosti.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna stran<<<<

Opredelitev alkoholizma

Alkoholizem je nezmožnost nadzora nad pivskimi navadami do te mere, da postane zloraba alkohola. Motnje zaradi uživanja alkohola so razdeljene v tri kategorije: blage, zmerne in hude. Vsaka skupina ima različne simptome in lahko povzroči škodljive stranske učinke. Če se ne zdravi, telo sčasoma postane odvisno od alkohola.

Ljudje z motnjo uživanja alkohola bodo še naprej pili, tudi če bo to povzročilo negativne posledice, kot je izguba službe ali škodovanje odnosom z ljubljenimi.

Na voljo je veliko možnosti zdravljenja za doseganje dolgoročne treznosti in premagovanje odvisnosti od alkohola.

Kaj povzroča alkoholizem?

Alkoholizem se razvije, ko čezmerno pitje spremeni kemično ravnovesje v možganih. Posameznik nenehno želi čutiti prijetne občutke in evforijo, tudi če povzroča škodo. Sčasoma se občutki, povezani z alkoholom, umirijo in oseba bo nadaljevala z uživanjem alkohola, da prepreči odtegnitvene simptome , ki lahko postanejo zelo neprijetni in nevarni.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna stran<<<<

Kateri so dejavniki tveganja?

Nekateri dejavniki tveganja lahko povečajo tveganje za razvoj alkoholizma.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna stran<<<<

Kakšni so simptomi?

Simptomi uživanja alkohola motnje v vedenju, ki so posledica zasvojenosti z alkoholom. Ljudje, ki trpijo zaradi motenj uživanja alkohola, se vedejo naslednje:

Telesni simptomi:

Kaj je Alcozar in kako deluje?

Alcozar je pripravek na osnovi naravnih izvlečkov zelišč, ki pomaga v boju proti odvisnosti od alkohola. Ni zdravilo, temveč izdelek v kapljicah, brez vonja in okusa, zato je idealen za redčenje v drugih tekočih brezalkoholnih substancah.

Izdelek hitro odstrani toksine iz telesa, postopoma izgine želja po pitju alkoholnih pijač, dokler ni popolnoma odpravljena.

Alcozar so testirali na 1000 prostovoljcih in rezultati so bili presenetljivi, saj jih je 25 % prenehalo piti v nekaj mesecih, 75 % pa je občutilo resno zmanjšanje zasvojenosti.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna stran<<<<

Sestavine Alcozar kapljic proti odvisnosti od alkohola

Alcozar vsebuje 90 % naravnih sestavin, je brez gensko spremenjenih organizmov in sladkorja, zato ga lahko varno uživajo diabetiki. Sestavek uporablja naravne lastnosti zelišč za omejevanje alkoholnih motenj in zmanjšanje želje po pitju. Alkatox vsebuje:

– Izvleček pegastega badlja:  je pomemben naravni antioksidant, ki pospešuje sintezo beljakovin in pospešuje presnovo v jetrih. Na ta način spodbuja izločanje toksinov in zastrupitev z alkoholom;

– Korenina kudzu:  vzhodnega izvora, zahvaljujoč svojim alkalizirajočim lastnostim deluje gastroprotektivno. Spodbuja tudi dobro psihofizično počutje, zato je idealen za boj proti stresu odvisnosti;

– izvleček poprove mete:  deluje dekongestivno, podpira srce, čisti dihalne poti, daje pripravku prijeten vonj;

– Timijan  : je odlično protimikrobno sredstvo, ki deluje tako, da odpravlja toksine in uravnava prebavne funkcije; ima pomembne izkašljevalne in antispazmodične lastnosti;

– Korenina sladkega korena :  je snov, bogata z diuretičnimi, prebavnimi in protivnetnimi lastnostmi ter uravnava presnovo soli v telesu in normalizira delovanje ledvic. Krepi tudi imunski sistem in prispeva k izločanju toksinov.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna stran<<<<

Koristi in prednosti zdravila Alcozar

Redno jemanje Alcozarja prinaša telesu številne koristi, ki učinkovito delujejo proti sindromu odvisnosti od alkohola. Kar tako:

Raziskave so tudi pokazale, da Alcozar ponuja številne prednosti, kot so:

>>>-50% Cena – Uradna Spletna stran<<<<

Kako uporabljati Alcozar ? Priporočeni vnos

Formula kapljic omogoča hitro absorpcijo v telesu, kar zagotavlja učinkovite terapevtske učinke. Pri jemanju zdravila Alcozar odmerek ne sme preseči 5 gramov na dan, v dveh odmerkih na dan 30 dni.

Dodatek je treba zaužiti s hrano ali velikim kozarcem vode, ker je popolnoma brez vonja in okusa. Alcozar svoje delovanje izvaja v treh osnovnih fazah:

1. faza:  sedem dni po zaužitju kapljic se razvije stanje odpora do okusa in vonja alkoholnih pijač.

2. faza:  zajema obdobje od osmega do dvajsetega dne, v katerem ima Alcozar čistilno funkcijo, odpravlja toksine iz krvi in ​​telesa nasploh; V tej fazi se živčni sistem normalizira z zmanjšanjem agresivnih in depresivnih stanj;

3. faza:  traja od enaindvajsetega do tridesetega dne. V tem obdobju pacient popolnoma opusti pitje alkohola in se vrne v povsem normalno življenje.

Alcozar kapljice: kontraindikacije in neželeni učinki

Alcozar kapljice so bile klinično testirane in so varne ter brez stranskih učinkov in kontraindikacij. Jemanje prehranskega dopolnila v kapljicah ne spremeni ravni krvnega sladkorja, zato ga lahko uživajo tudi osebe s sladkorno boleznijo.

Alcozar ne vsebuje GSO ali nevarnih pomožnih snovi, seveda pa ga ne smejo jemati osebe, ki so alergične na eno ali več sestavin, in nosečnice.

Zdravilo se dobro prenaša in nima stranskih učinkov, ne povzroča odvisnosti in ne povzroča odtegnitvenih simptomov. Uživanje alkohola v kombinaciji z Alcozarjem lahko povzroči motnje, kot so slabost, tresenje, gastrointestinalni simptomi ter stanja živčnosti in tesnobe.

Alcozar kapljice delujejo proti “pijanski” psihozi, podpirajo telo pri obnavljanju delovanja jeter, ledvic, srca in možganov. V kratkem času bodo ljudje, ki se zdravijo, povrnili prejšnjo energijo in vitalnost ter se osvobodili krčevite želje po pitju alkohola.

preveri tudi: Nanodevine

>>>-50% Cena – Uradna Spletna stran<<<<

Mnenja in komentarji strank, ki so že uporabljale Alcozar :

Ljudje, ki so več mesecev jemali kapljice Alcozar , so opazili izboljšanje psihofizičnega počutja, ki je nujno v boju proti alkoholizmu.

Mnenja ljudi, ki so kupili Alcozar , so na splošno zelo pozitivna in zadevajo predvsem hitrost delovanja izdelka in razmerje med ceno in kakovostjo, a ne samo to. Pravzaprav večina uporabnikov zelo ceni dejstvo, da je rešitev brez vonja in okusa, hkrati pa jo je zelo enostavno jemati. Tukaj je nekaj ocen:

»Zahvaljujoč prehranskemu dopolnilu Alcozar v kombinaciji z zdravo prehrano in uravnoteženim načinom življenja sem zmagal v boju proti alkoholizmu. Prav tako mi je omogočilo obnoviti odnos s partnerjem.”

“Ob jemanju Alcozar sem takoj začutil nenaden odpor do alkohola in v kratkem času sem se rešil te velike odvisnosti.”

Ali je Alcozar na voljo v lekarnah? Cena in kje kupiti:

Zdravila Alcozar  ni mogoče najti v lekarnah, zeliščarjih ali parafarmakah. Izdelek lahko kupite na  uradni spletni strani proizvajalca  . Samo izpolnite obrazec na domači strani s svojimi osebnimi podatki, telefonsko številko in e-poštnim naslovom.

Izdelek lahko trenutno kupite na uradni spletni strani  z mega popustom -50%.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna stran<<<<

Exit mobile version