AlfaZone tablete – Ali deluje? Goljufije? Ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Vsak moški v kateri koli starosti ima lahko težave s potenco . Razlogov za to težavo je veliko. Najpogostejši so: sedeč življenjski slog, psihične težave, okorelost, nezaupanje med partnerjema, vzburjenje pred spolnim odnosom, premalo beljakovin v prehrani.

Da situacija ne bi postala še bolj kritična in se moški izognil seksu, je treba na problem trezno pogledati in sprejeti nujne ukrepe. AlfaZone je naravna kapsula za potenco, ki lahko moškemu povrne zdravje in samozavest v najkrajšem možnem času.

>>>>-50% Cena – Alfa Zone<<<<

Prezgodnja ejakulacija

Prezgodnja ejakulacija je najpogostejša spolna težava pri moških. Gre za pomanjkanje nadzora nad ejakulacijo, ki se pogosto zgodi prej, kot bi si moški ali njegova partnerka želela, zaradi česar trpi ena ali obe partnerici.

Nekateri moški ejakulirajo takoj po začetku predigre. Drugi izgubijo nadzor, ko poskušajo vstaviti penis, nekateri pa imajo zelo hitro ejakulacijo po penetraciji. Vsekakor pa lahko prezgodnja ejakulacija povzroči stres in napetost med moškim in partnerko.

Preverite sami: Feronex.

Prezgodnja ejakulacija
https://www.urologyhealth.org/urology-az/p/premature-ejaculation

>>>>-50% Cena – Alfa Zone<<<<

Nekateri moški doživljajo prezgodnjo ejakulacijo že od prve spolne izkušnje (v življenju), medtem ko drugi razvijejo prezgodnjo ejakulacijo po obdobju normalne spolne aktivnosti (pridobljene).

Včasih je normalno, da izgubite nadzor nad ejakulacijo. Prezgodnja ejakulacija je težava le, če se pojavlja pogosto. Večina moških včasih doseže orgazem prej, kot bi si želeli. Na primer, ni nenavadno, da moški ob prvem seksu hitro ejakulira. Pogosto se zgodi, da moški dlje časa ne ejakulira. Občasna izguba nadzora ne pomeni, da ima moški spolne težave .

Vzroki za prezgodnjo ejakulacijo

V preteklosti je prezgodnja ejakulacija veljala za čisto psihološko posledico. Vendar se zdaj domneva, da nekateri moški (zlasti tisti z dolgotrajno prezgodnjo ejakulacijo) doživijo kemično neravnovesje v centrih možganov, ki nadzorujejo to funkcijo (tako imenovani nevrobiološki vzrok). To pa lahko privede do povezanih psiholoških težav, kot je strah pred opravljenim delom.

Pridobljeno prezgodnjo ejakulacijo lahko povzročijo psihološki dejavniki, kot so:

 • depresija ali tesnoba, zlasti glede uspešnosti
 • strah pred zavrnitvijo s strani spolnega partnerja
 • pričakovati neuspeh
 • negativne spolne izkušnje v otroštvu
 • verskih prepričanj
 • napetost
 • težave v odnosih.

Nekateri moški razvijejo pridobljeno prezgodnjo ejakulacijo, ker imajo  erektilno disfunkcijo   (ne morejo doseči ali ohraniti erekcije, ki jim omogoča seks).

AlfaZone

>>>>-50% Cena – Alfa Zone<<<<

Kaj je AlfaZone in kako deluje?

Inovativno prehransko dopolnilo v tabletah AlfaZone vam omogoča odlične rezultate pri podaljšanju in erekciji penisa. V vsakem pakiranju najdete  10 tablet  s popolnoma naravno sestavo.

Slaba spolna aktivnost pogosto vodi do težav, kot so:

 • ločitev ali ločitev;
 • Nastanek prostatitisa ali adenoma prostate;
 • Pomanjkanje zaupanja v lastne sposobnosti;
 • pordelost, utrujenost in pritisk;

Zato je zaradi uporabe tega prehranskega dopolnila mogoče:

 • pridobite neprekinjeno in trajno erekcijo;
 • izboljšati kakovost in strast spolne aktivnosti do 3 ure;
 • doseči največji užitek med spolno aktivnostjo;
 • rezultati so vidni takoj;

Z uporabo AlfaZone se lahko vsaka oseba poslovi od težav, povezanih z:

 • Slaba erekcija  , ki povzroča negotovost pri spolnem delovanju;
 • Oslabljen užitek  , vzrok za stalno izčrpanost, izčrpanost, pomanjkanje časa, kar posledično vodi do zmanjšanja spolnega nagona in libida;
 • Pospešeno doseganje orgazma  ;
 • Alkohol, vzrok za pomanjkanje libida;

Zato to prehransko dopolnilo vsakemu pacientu daje odlične rezultate ne le v smislu podaljšanja erekcije, temveč tudi glede velikosti in proizvodnje libida in semena ter tako poveča hormonske funkcije moškega.

Priporočljivo je predvsem zaradi prekrvavljenosti in soobstoja učinkovin, prisotnih v tkivih penisa, ki spodbujajo prekrvavitev v genitalijah in tako na povsem naraven način spodbujajo povečanje penisa.

Poleg tega naravne sestavine spodbujajo procese obnove celic, zaradi česar je penis pretirano občutljiv. Spodbuja celo ponovno aktivacijo proizvodnje testosterona, ki deluje tako, da podaljša čas erekcije in tako daje užitek in moč penisu.

Sestavine AlfaZone

Prehransko dopolnilo AlfaZone v kapsulah temelji na naravnih snoveh, ki hitro in učinkovito ugodno vplivajo na penis. Popolnoma naravne sestavine odpravljajo prisotnost parafinov, parabenov, konzervansov in drugih strupenih snovi.

Pravzaprav je znotraj tega dodatka mogoče izslediti le:

 • Tribulus  , ki spodbuja delovanje hipotalamusa in hipoze, spodbuja tvorbo testosterona. Ima koristno funkcijo za človeško moč in moč. Vse to je seveda posledica povečanja telesnih hormonov, ki spodbujajo izsušitev testosterona;
 • Catauba  , prevladujoči brazilski afrodiziak, bogat z vitamini, jodom, fosforjem, magno in železom. Krepi možgane in imunsko obrambo, dodaja moč in povečuje odpor;
 • Perujska maca  , ki ima funkcijo povečanja averzije, seveda in seksa, povečanja preobčutljivosti živčnih končičev in s tem užitka med predhodno aktivnostjo;
 • Damiana  , poveča libido s povečanjem tvorbe hormonov, ki replicirajo odzive med spolno aktivnostjo. Arbutin in arbutin hidrokinon v grmu spodbujata in krepita penis;
 • Indijski ginseng  , ki velja za pravo naravno viagro. Odlično spodbuja spolno aktivnost, spodbuja k uživanju spolne aktivnosti in povečuje kakovost in količino sperme ter močno spodbuja proizvodnjo testosterona. Zato se priporoča ljudem, ki trpijo zaradi težav s plodnostjo;

>>>>-50% Cena – Alfa Zone<<<<

AlfaZone

Kako uporabljati in jemati zdravilo AlfaZone

AlfaZone , prehransko dopolnilo v tabletah, je učinkovito pri erekciji in velikosti penisa ter mu daje moč in moč.

Zdi se, da je ta prehranski dodatek dokaj preprost za uporabo in bodite pozorni na preproste korake, da boste lahko hitreje poudarili svoje dobronamerne rezultate.

Vendar pa dodatka ni priporočljivo uporabljati več kot 45 dni, pri čemer se izogibajte prevelikemu odmerjanju. Ustrezen odmerek je dajanje  1 kapsule 1-2 krat na dan  . Izkazalo se je, da je uporaba precej preprosta in je dejansko dovolj:

 1. Kozarec napolnite z 200 ml vode;
 2. Iz embalaže vzemite 1 tableto;
 3. Tableto pogoltnite z veliko vode;

Pregledi in kontraindikacije za uporabo zdravila AlfaZone

Prehransko dopolnilo v kapsulah AlfaZone po več kliničnih preskušanjih (niso opravljenih na živalih)  ni pokazalo nobenih opozoril ali stranskih učinkov,   kot je poročal proizvajalec.

Kljub temu je pred dajanjem izdelka priporočljivo, da se posvetujete s strokovnjakom, da se izognete alergiji na sam izdelek ali eno od sestavin, iz katerih je sestavljen. Dajanje pri bolnikih s srčnimi boleznimi ali alergijami ni priporočeno.

Ni priporočljivo za osebe, mlajše od 18 let. Kljub povsem naravni sestavi AlfaZone ni priporočljiv za ljudi, ki so vajeni zlorabe alkoholnih pijač in nikotina. Alfa Zone je prehransko dopolnilo in ga je treba kot takega uporabljati, pri čemer se izogibajte dajanju namesto zdrave in neprekinjene prehrane.

Opozorilo:  Izdelek je treba hraniti izven dosega otrok. Izogibajte se prevelikemu odmerjanju. Izdelek shranjujte na hladnem mestu in stran od virov toplote, da preprečite spremembo njegovih sestavin.

>>>>-50% Cena – Alfa Zone<<<<

AlfaZone

Mnenja tistih, ki so uporabljali AlfaZone

Nato  se o pregledih poročajo,  ekstrapolirani na  forume  ljudi, ki so uporabljali izdelek in objavili osebna  pričevanja  po izvedbi ustreznih poskusov z izdelkom:

»Čeprav sem bil sprva skeptičen glede rezultatov, ki jih zagotavlja ta dodatek, sem bil prepričan, da ga bom kupil. Doslej je spolna aktivnost z ženo očitno upadala, zato sem se moral zateči k sanacijskim ukrepom, samozavest pa me je tudi dejstvo, da mi je uporaba naravnih dodatkov lahko pomagala in ugajala ženi. Moram reči, da je preseglo moja pričakovanja. Učinki so vidni takoj po zaužitju tablete in že lahko rečem, da je bila strast v postelji z ženo le še crescendo, boljša kot v mladosti. Želim si, da bi ga odkril prej. Zelo priporočljivo! “

»Prvi spolni odnos sem imela na stara leta s svojim trenutnim partnerjem in moram priznati, da je bil ob prvem spolnem odnosu strah velik. Počutil sem se nezadovoljen s svojimi sposobnostmi in posledično sem se bal, da me bo zapustil. Tako sem na internetu bral o naravnih dodatkih, ki povečujejo užitek tako moškim kot ženskam in moram reči, da AlfaZone zagotavlja vse to. Z izdelkom sva oba zelo zadovoljna, čeprav priporočam, da se pred uporabo posvetujete s svojim zdravnikom, da se prepričate, ali je izdelek pravi za vas. Kar se tiče ostalega, tudi če je tablet zelo malo, priporočam!”

Koliko stane in kje kupiti AlfaZone

Naravno prehransko dopolnilo v tabletah AlfaZone lahko kupite le na  uradni spletni strani  po skromni ceni  -50%.  Ne priporočamo nakupa na alternativnih spletnih mestih, kot so Amazon, Ebay, e-trgovina in kitajska spletna mesta, da bi naleteli na prevare ali prejeli izdelek, ki ni primeren za original.

Izpolnite naročilnico z osebnimi podatki in telefonsko številko; Počakajte na klic operaterja za potrditev naročila; Izdelek bo prispel domov s kurirjem v 2-3 delovnih dneh z brezplačno dostavo in plačilom tudi ob dostavi;

>>>>-50% Cena – Alfa Zone<<<<

Leave a Comment