Belight, goljufija? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Belight  je popolnoma naraven shujševalni izdelek, torej  prehransko dopolnilo, ki lahko  spodbudi procese izgorevanja maščob. Vendar pa za razliko od drugih podobnih izdelkov ni stranskih učinkov, kot so glavoboli, zaprtje in drugi, ki bi vam na splošno onemogočali normalno vsakdanje življenje.

Zaradi teh razlogov bomo v tem celotnem pregledu videli,  kako deluje, njegovo sestavo, kaj si mislijo ljudje, ki ga že jemljejo, ceno  in na koga se obrniti, da ga kupite.

Prekomerna teža in  debelost  sta dve klasifikaciji glede na indeks telesne mase (ITM). Pri uporabi ITM obstajajo štiri možne klasifikacije: premajhna teža, normalna teža, prekomerna teža in debelost. Obstajajo tudi tri podkategorije debelosti: debelost 1. stopnje, debelost 2. stopnje in  debelost 3. stopnje  . 

Ljudje, ki spadajo v kategorijo debelih, tehtajo več glede na svojo višino kot tisti s prekomerno telesno težo, zdravo težo in premajhno telesno težo. Debeli ljudje so prav tako izpostavljeni številnim zdravstvenim težavam, vključno s srčnimi boleznimi in sladkorno boleznijo tipa 2. Debelost stopnje 3 je povezana tudi z večjim  tveganjem  ekonomske in socialne prikrajšanosti ter slabšo kakovostjo življenja.

Ta članek govori o razlikah med prekomerno telesno težo in debelostjo, o tem, kako izračunati svoj BMI in kdaj se posvetovati z zdravnikom o svojem zdravju.

Belight

Kaj je prekomerna teža?

Prekomerna teža je razvrstitev telesne teže, ki jo določa ITM. Ljudje s prekomerno telesno težo tehtajo več glede na svojo višino kot tisti v razponih ITM z “zdravo težo” in “premajhno telesno težo”, vendar manj kot tisti v kategoriji ITM z “debelostjo”. 

Odrasli

Odrasli z ITM med 25,0 in < 30 veljajo za prekomerno telesno težo. Po podatkih iz leta 2017–2018 ima približno  30,7 % odraslih  v Združenih državah prekomerno telesno težo. Podatki tudi kažejo, da je delež odraslih moških s prekomerno telesno težo nekoliko višji od deleža odraslih žensk s prekomerno telesno težo. 

Otroci

V nasprotju z odraslimi otroci, mlajši od 18 let, nenehno rastejo, kar lahko oteži sledenje njihovemu indeksu telesne mase, saj naj bi se njihova višina in teža med puberteto povečala. Razlike v telesni sestavi se razlikujejo tudi glede na spol. Iz tega razloga se otrokovo telesno težo izračuna tako, da se primerja z drugimi otroki istega spola v njegovem starostnem razponu. Otroci s prekomerno telesno težo so tisti, katerih teža je med  85. in manj kot 95. percentilom  . 

Kaj je debelost?

Debelost je najvišja klasifikacija teže, opredeljena z BMI. Debeli ljudje tehtajo več glede na svojo višino kot tisti v razponih BMI s “prekomerno telesno težo”, “zdravo težo” in “premajhno”.

Odrasli

Odrasli z ITM 30,0 ali več veljajo za debele glede na ITM. Odrasli z ITM od 30 do < 35 se štejejo za debele 1. razreda, odrasli z ITM od 35 do < 40 pa za debele 2. razreda. Odrasli z BMI 40 ali več se štejejo za debele razreda 3 (včasih imenovani “huda” ali “morbidno debeli”). Po podatkih Nacionalnega inštituta za zdravje je približno 42,4 % odraslih v Združenih državah  predebelih  . Poleg tega je debelost nekoliko pogostejša pri odraslih moških kot pri odraslih ženskah. 

Otroci

Po podatkih Nacionalnega inštituta za zdravje približno  19,3 %  otrok, starih od 2 do 19 let, v Združenih državah velja za debelih.

Prekomerna teža proti debelosti

Tako prekomerna telesna teža kot debelost sta primera klasifikacije BMI. Debeli ljudje tehtajo več glede na svojo višino kot ljudje s prekomerno telesno težo. Čeprav nobena klasifikacija ne meri neposredno telesne maščobe ali sestave telesa, so debeli ljudje izpostavljeni večjemu tveganju za več zdravstvenih stanj, vključno s srčnimi boleznimi, sladkorno boleznijo tipa 2, visokim krvnim tlakom in drugimi. 

Glede na študijo, ki je uporabljala podatke, zbrane med letoma 1992 in 2002, je bila klasifikacija ITM s prekomerno telesno težo povezana z  manj smrtnimi  primeri kot klasifikacija s premajhno telesno težo in debelostjo. 

Izračun BMI

Za izračun ITM morate svojo težo v kilogramih deliti s kvadratom svoje višine v metrih. Vendar ne pozabite, da ITM ni zanesljiv pokazatelj zdravja posameznika, niti ne meri telesne maščobe ali telesne sestave. Namesto tega se ITM lahko uporablja kot eno izmed številnih možnih orodij (vključno s preiskavami krvi, vzorci urina, skeniranjem slik in drugim), ki jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje popolnejše in celovitejše slike vašega zdravja. 

Kaj povzroča prekomerno telesno težo in debelost?

Veliko dejavnikov lahko vpliva na telesno težo osebe. Toda večina  študij  je pokazala, da je telesna teža, zlasti debelost, večinoma genetska. To pomeni, da je telesna velikost osebe močno odvisna od družinske anamneze prekomerne teže ali debelosti. 

Drugi dejavniki, ki lahko vplivajo na težo, vključujejo:

 • Stopnja telesne dejavnosti ali vadbe
 • Vzorci prehranjevanja
 • Spalne navade
 • Zdravstvena stanja, vključno z endokrinimi motnjami
 • Živeti v živilski puščavi
 • Zmanjšana presnova energije.
Belight

Sestava dodatka Belight :

Prvi korak je razumeti, katere sestavine so osnova  posebnega pripravka Belight  , ki se ga spominjamo kot popolnoma naravnega izvora. Tu so glavne:

 • Malina. Sestavina lahko pospeši presnovo in aktivira proces izgorevanja maščob. Poleg tega vam omogoča tudi znižanje ravni holesterola v krvi z zmanjšanjem apetita. Slednji vidik ščiti predvsem pred napadi živčne lakote.
 • Bromelain. Element lahko izboljša prebavo, poveča količino želodčnih sokov in s tem pospeši razgradnjo hrane v želodcu in presnovo.
 • sinefrin. Sinefrin je komponenta, ki lahko nadzoruje metabolizem in blokira kopičenje podkožne maščobe. Pozorni smo tudi na pozitiven učinek, ki ga ima element na razpoloženje.
 • Beta-sitosterol. Sestavina ima antioksidativni učinek, blokira nastanek osovraženega celulita in na splošno izboljša stanje kože.
 • L-karnitin. Element odpravlja simptome sindroma kronične utrujenosti in deluje kot naravni topilec maščob.

Sinergija vseh teh  elementov omogoča hujšanje na progresiven in naraven način,  brez  preobremenitve telesa in  brez grozljivega jo-jo učinka. Pod tem razumemo vrnitev na izgubljeno težo, ki se v nekaterih primerih lahko zgodi tudi zelo hitro.

Belight  – kako ga uporabljati in kako deluje:

Biti fit je povsem običajna želja vsakega človeka. Vendar pa se mnogi od njih, ki začnejo svojo avanturo s hrano, pritožujejo nad  neučinkovitostjo blokatorjev ogljikovih hidratov.

To je zato, ker mnogi izdelki omejujejo svojo aktivnost samo na preproste ogljikove hidrate. Posledično se preiskovanci še naprej počutijo nenehno lačne, kar vodi v vnos velikih količin kalorične hrane in temu primerno se poveča telesna teža.

To ne velja za  Belight  , ki deluje drugače. Njegova naravna sestava omogoča, da dodatek blokira absorpcijo enostavnih ogljikovih hidratov, hkrati pa znatno spodbuja absorpcijo kompleksnih. Na ta način je mogoče dlje časa ohraniti občutek sitosti, ki lahko traja tudi do 8 ur. Mehanizem vam omogoča več energije, blokira povečanje maščobne mase in izboljša vaše počutje.

Vsakemu pakiranju zdravila Belight je priloženo navodilo, v katerem je zapisano, kako jemati eno kapsulo dvakrat na dan pred obroki, z velikim kozarcem vode. Kozarec s hermetičnim pokrovčkom, ki ga je mogoče ponovno zapreti, omogoča, da dodatek vzamete s seboj tudi zunaj doma. Belight  ima podaljšan učinek, zato  bodo prvi učinki vidni šele po približno desetih dneh  od začetka zdravljenja.

V tej fazi bodo prvi opazni rezultati pri zaviranju  apetita, kar je še posebej koristno pri izogibanju živčnim napadom lakote,  kar posledično vodi v porabo manj kalorij. Drugič, izdelek bo izboljšal splošno stanje telesa in pozitivno vplival na delovanje prebavnega trakta. Tudi koža in lasje bodo svetlejši in bolj zdravi na pogled in na dotik. Končno bo prebava postala učinkovitejša.

Belight  je indiciran za vse ljudi, ki kljub zdravemu načinu življenja ne uspejo shujšati, kar je edini pogoj, da prehransko dopolnilo opravi svojo nalogo. Vloga Belighta   je pravzaprav  povečati učinkovitost treninga,  zaradi česar je kurjenje maščob veliko hitrejše kot običajno.

Preverite: Weicode, Apolloss.

Prednosti uporabe prehranskega dopolnila Belight za hujšanje :

Najprej moramo pojasniti, kako   lahko  največje koristi  od uporabe  Belighta pridobimo le z zdravim načinom življenja. Pravzaprav sta telesna vadba in uravnotežena prehrana dva elementa, ki sta v središču zdravja vsakega človeka. Ob upoštevanju tega pomembnega dejavnika so koristi jemanja zdravila Belight številne. Dodatek spodbuja predvsem absorpcijo kompleksnih ogljikovih hidratov, kar bistveno pospešuje procese izgorevanja maščob.

Drugič, zelo pomemben vidik,  Belight vam pomaga izboljšati odnos s hrano. Zelo pogosto si dovolimo živčne napade lakote in pojemo vse v kratkem času. Takšni napadi imajo veliko odgovornost za povečanje telesne teže in tudi zelo negativno vplivajo na krivdo subjekta. Zahvaljujoč Belightu se lahko izognete tem neprijetnim situacijam.

Druga nedvomna prednost izdelka je povezana s splošno krepitvijo imunskega sistema. Dejstvo je, da  je Belight izjemno varen izdelek,  tudi če so ljudje alergični na katerokoli sestavino, se morajo posvetovati z zdravnikom.

Belight

Povratne informacije in ocene strank Belight :

Doslej smo posredovali informacije proizvajalca Belight . Kaj pa potrošniki, ki že jemljejo dodatek, menijo o njegovi učinkovitosti? Kakšne učinke so dosegli? Najprej moramo poudariti, da je povsem  normalno, da nekateri uporabniki objavljajo negativne ocene  in v nekaterih primerih celo kričijo, da so prevaranti. Na žalost obstajajo ljudje, ki mislijo, da lahko shujšate samo z jemanjem tablet.

Kot že omenjeno, pa to ni mogoče, saj  je vloga Belighta spodbujanje procesa hujšanja,  vendar mora vedno biti v osnovi pravilen odnos subjekta. Z izjemo teh nekaj nasprotujočih si mnenj se zdi, da so vsa druga pozitivna. Mnogi na primer izjavljajo, da so v preteklosti že poskusili z alternativnimi rešitvami, tabletami, ki naj bi kurile maščobe, a brez reakcije.

Drugi pa trdijo, da kljub stalni in redni telesni dejavnosti doslej niso uspeli doseči omembe vrednih učinkov. Situacija pa se je močno spremenila zahvaljujoč  Belightu ,  ki  je  tem ljudem  omogočil , da so uspešno začeli s hujšanjem,  prvi učinki pa so bili vidni le nekaj dni po začetku zdravljenja. To so razlogi, zakaj mnogi uporabniki priporočajo ta izdelek.

Kje ga kupiti in cena:

Kje lahko kupite Belight ? Naravno bi bilo misliti, da lahko lekarne distribuirajo Belight , vendar ni tako. In enako velja za spletne trgovine. Dodatek je mogoče kupiti samo na en način, in sicer  preko uradne spletne strani proizvajalca  . Na ta način je podjetje zmanjšalo stroške, kupec pa bo prepričan, da je kupljeni izdelek pristen.

Če želite oddati naročilo, samo vnesite svoje podatke v poseben obrazec in  počakajte na stik z operaterjem. Po definiranju pošiljke boste v nekaj delovnih dneh prejeli paket na dom, možno bo tudi plačilo direktno dostavljavcu z gotovino. In cena? Nedvomno se to lahko razlikuje od trenutka do trenutka, vendar zaenkrat in za zelo kratek čas obstaja nekaj zanimanja, ki vam bo omogočilo nakup  Belighta s 50% popustom.

Leave a Comment