Csd-ljmostepolje

Cardiform – negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti, prevara?

Cardiform

Cardiform

Cardiform  je novo naravno prehransko dopolnilo za visok krvni tlak , ki je zdaj na voljo za nakup na spletu, ne da bi zapustili svoj dom.

To je izdelek, ki je zasnovan za povrnitev krvnega tlaka na vrednosti, ki veljajo za sprejemljive, da bi ohranili telo in krvne žile v dobrem zdravju.

Cardiform  , glede na to, kar je mogoče prebrati na  uradni spletni strani proizvajalca  , pomaga povrniti v normalno stanje vse tiste dejavnike, ki lahko povzročijo hipertenzijo.

V današnjem vodniku bomo z vami predstavili izdelek in izpostavili morebitne in kritične težave izdelka,  njegovo delovanje  in delovanje komponent v njem.

Preden začnemo, pa je treba predpostaviti problem hipertenzije in njene posledice za naše zdravje.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Kaj je visok krvni tlak?

»Krvni tlak je  sila, s katero kri pritiska na stene arterij in ven  . Sistolično vrednost merimo v fazi iztisa srca in diastolično vrednost v fazi polnjenja srca,« pravi dr. Udo Zacharzowsky, glavni zdravnik kardiološke klinike na  Helios Klinikum Bad Saarow  . Raven krvnega tlaka je odvisna od številnih različnih dejavnikov in ni stalna spremenljivka. Odvisen je tudi od starosti in spola ter se s starostjo povečuje.

Hipertenzija je bolezen srčno-žilnega sistema, pri kateri je tlak v žilah stalno previsok.

Hipertenzijo delimo na različne stopnje in glede na metodo merjenja, starost in zgodovino bolezni obstajajo nekoliko drugačne meje in cilji zdravljenja. Na splošno pa  se vrednosti krvnega tlaka nad 140/90 mmHg štejejo za hipertenzijo  . Vrednosti <120/80 mmHg veljajo za optimalne.

Preverite: Welltone.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Kaj storiti, če imate visok krvni tlak?

Prvi korak pri zdravljenju visokega krvnega tlaka je  diagnoza  . »Vsak bi moral vedeti, kakšen je njegov krvni tlak. Pogoj za to so redne meritve glede na starost in zgodovino bolezni  , ” pravi dr.

Vzroki  za visok  krvni tlak so različni. Vzrok najdemo le pri približno petih odstotkih obolelih (sekundarna hipertenzija). Pri veliki večini bolnikov se to imenuje esencialna hipertenzija.

Spremembe življenjskega sloga so temelj zdravljenja hipertenzije   . Če imate prekomerno telesno težo, lahko s hujšanjem znižate krvni tlak (za 1-2 mmHg na kilogram telesne teže). Pozitiven učinek ima tudi redna vadba ter izogibanje nikotinu in alkoholu.

Pri večini bolnikov je potrebna tudi  farmakoterapija  . Tukaj so idealni kombinirani pripravki. Za oceno kakovosti nastavitve krvnega tlaka je priporočljivo, da vodite dnevnik krvnega tlaka, v katerem beležite svoje samoizmerjene vrednosti. 

Kaj vsebuje Cardiform ?

Cardiform  vsebuje številne sestavine, ki delujejo specifično pri zdravljenju hipertenzije in spodbujajo vrnitev v normalno stanje srca in celotnega srčno-žilnega sistema.

To dopolnilo, kot lahko preberete na uradni spletni strani proizvajalca, ne vsebuje glutena, laktoze in alergenih snovi, kot so kvas, aditivi, sintetične arome. Zato ga lahko jemljejo tudi ljudje, ki so alergični na te sestavine.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Sestavine v kapsulah so naslednje in opravljajo naslednje funkcije:

Vse te snovi, predvsem pa antioksidanti, ki jih pripravki vsebujejo, pomagajo v boju proti škodljivim učinkom prostih radikalov.

Cardiform  vsebuje liofilizirana izvlečka gloga in koprive tako, da koncentrira principe delovanja in jih naredi še bolj dostopne. Na uradni spletni strani žal ni mogoče razbrati niti koncentracije aktivnih sestavin niti količine prisotnega ekstrakta. Vendar je verjetno, da so te informacije na embalaži ali v letaku.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Opravljene študije in neželeni učinki

Cardiform  nima posebnih kontraindikacij ali stranskih učinkov, vendar je, tako kot pri vseh rastlinskih snoveh, potrebna previdnost, če imamo kakšne posebne težave. Pravzaprav je kopriva med nosečnostjo in dojenjem kontraindicirana in se je ne sme jemati v kombinaciji z diuretiki (drugimi zdravili za zniževanje krvnega tlaka).

Gloga ne smemo uporabljati v primeru terapije, ki temelji na drugih zdravilih za zniževanje krvnega tlaka, zato se pred uporabo katerega koli dodatka, tudi naravnega, vedno posvetujte z zdravnikom.

Kako uporabljamo Cardiform

Na  spletni strani proizvajalca  beremo, da je priporočeni odmerek dve kapsuli na dan s kozarcem vode. Priporočljivo je, da pripravek uživate zjutraj in zvečer, da ohranite konstanten nivo hranil čez dan.

Eno pakiranje vsebuje samo 20 kapsul, zato je za zagotovitev minimalnega mesečnega zdravljenja treba kupiti vsaj 3 pakete.

Koliko stane in kje lahko kupite Cardiform ?

Cardiform se ne prodaja v lekarnah , ampak samo na spletu na spletni strani proizvajalca, ki je veliko oglaševana na internetu. To je prodajna strategija, ki jo mnogi uporabljajo za prodajo svojih izdelkov in kritje stroškov pošiljanja.

Po polni ceni  je Cardiform trenutno  50 % cenejši od redne cene.

Nakup se opravi z nekakšno predprodajo na spletnem mestu. Navedite svoje ime in mobilno številko. Preko katerega vas bo operater kontaktiral, da potrdi vašo pripravljenost za nakup, določi želeno število paketov in načrtuje naslov za pošiljanje.

Plačilo se izvede preko spleta ali kurirju ob dostavi.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Exit mobile version