Cardiotonus, prevara? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Cardiotonus je dopolnilo v obliki kapsul, katerega naloga je ohranjanje zdravja srčno-žilnega sistema. Te kapsule vsebujejo naravne sestavine, ki podpirajo krvni obtok in pomagajo vzdrževati krvni tlak na optimalni ravni.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vzroki in simptomi ateroskleroze

Ateroskleroza je lahko zapleteno stanje, vendar smo tukaj, da vam pomagamo. Dobra novica je, da je bolezen zelo ozdravljiva, če jo odkrijemo zgodaj. Ateroskleroza se lahko začne v otroštvu in običajno hitreje napreduje med 40. in 50. letom starosti. Do starosti 60 let ima približno 75 % ljudi določeno stopnjo ateroskleroze.   

Kaj je ateroskleroza?

Arterije so krvne žile, ki prenašajo kri od srca do preostalega telesa. Ateroskleroza je vrsta arterioskleroze, pri kateri kopičenje maščob, holesterola, kalcija in drugih snovi v krvi povzroči kopičenje v arterijah. To kopičenje, imenovano plak, ovira pretok krvi in ​​lahko povzroči bolečine v prsih, srčni napad in druge zdravstvene težave.

Ateroskleroza vs. arterioskleroza  

Ateroskleroza in ateroskleroza sta si zelo podobni, povzročata podobne zaplete in ju pogosto zamenjujemo z isto boleznijo.  

Ateroskleroza je skupina bolezni, ki povzročajo otrdelost in zadebelitev arterij. Zdrave arterije so raztegljive in prožne. Ko se arterije zaradi ateroskleroze zadebelijo, se pretok krvi prekine, kar povzroči težave s krvnim obtokom.   

Ateroskleroza se kaže kot zamašitev arterij, ki jo povzroči kopičenje maščobe, voska (plaka) in ne zadebelitev arterij. Plak lahko povzroči zoženje arterij in blokira pretok krvi. Plak lahko tudi poči, kar povzroči krvni strdek.  

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Preverite: Tonuplex , Cardione, Cardiform

Zapleti ateroskleroze

Ateroskleroza lahko prizadene katero koli arterijo v telesu, vključno s srcem, nogami, možgani in ledvicami. To pomeni, da lahko povzroči različne motnje, odvisno od tega, kje se nahaja.

 • Bolezen koronarnih arterij:  To se zgodi, ko se ateroskleroza oblikuje v arterijah, ki oskrbujejo srce s krvjo.
 • Periferna arterijska bolezen (PAB)  :  se razvije, ko se ateroskleroza oblikuje v arterijah, ki oskrbujejo kri v nogah, rokah ali medenici.
 • Bolezen karotidne arterije:  Ko ateroskleroza prizadene arterije, ki oskrbujejo možgane s krvjo, lahko upočasni pretok krvi ali povzroči ožji prehod, ki ga bodo bolj verjetno blokirali  krvni strdki  . To lahko povzroči tiho možgansko kap, mini kap ali  možgansko kap  .
 • Kronična ledvična bolezen:  Ko ateroskleroza prizadene arterije, ki oskrbujejo ledvice s krvjo, lahko povzroči  bolezen ledvične arterije  .
 • Anevrizma  :  kjer koli v telesu lahko ateroskleroza povzroči izboklino v steni arterije, imenovano anevrizma. Če anevrizma poči, je lahko smrtno nevarna in pogosto ne povzroča simptomov.
Kardiotonus

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Simptomi ateroskleroze

Ker se zobne obloge in blokade običajno kopičijo postopoma in neboleče, sprva običajno ni simptomov ateroskleroze. Ko ateroskleroza napreduje, so simptomi odvisni od tega, katere arterije v telesu so prizadete.

 • Če se ateroskleroza pojavi v arterijah, ki vodijo v možgane  , lahko občutite nenadno otrplost ali šibkost v rokah ali nogah, težave pri govorjenju ali nejasen govor ali povešene obrazne mišice.
 • Če ateroskleroza prizadene koronarne (srčne) arterije  , se lahko pojavijo bolečine v prsnem košu, težko dihanje ali  srčni napad  .
 • Če ateroskleroza prizadene arterije v nogah  , lahko med hojo čutite bolečino.

Kaj je to Cardiotonus in čemu služi?

Kapsule Cardiotonus je dodatek, razvit posebej za zdravje srca in ožilja. Te kapsule vsebujejo kombinacijo naravnih sestavin, ki pomagajo ohranjati pravilno delovanje krvožilnega sistema in srca. Cardiotonus je bil oblikovan za spodbujanje krvnega obtoka, uravnavanje krvnega tlaka in podpira splošno zdravje srca in ožilja.

Predvidena uporaba

KapsuleKardiotonusje treba uporabiti v naslednjih primerih:

 • Za ohranjanje zdravja srca in ožilja: Cardiotonusvsebuje sestavine, ki krepijo srce, uravnavajo krvni tlak in podpirajo splošno stanje krvožilnega sistema.
 • V primeru zmanjšanega krvnega obtoka: Cardiotonus pomaga izboljšati cirkulacijo, olajša dostavo kisika in hranil v organe in tkiva ter odstranjuje toksine iz telesa.
 • Pri visokem krvnem tlaku: kapsule Cardiotonus je lahko koristen za uravnavanje krvnega tlaka in njegovo vzdrževanje na optimalni ravni.
 • Za zmanjšanje tveganja za srčno-žilne bolezni: Uporabite Cardiotonus lahko pomaga zmanjšati verjetnost težav s srcem in drugih bolezni srca in ožilja.
 • V situacijah stresa in utrujenosti:Cardiotonus vsebuje sestavine, ki pomagajo pri soočanju s čustvenim stresom in utrujenostjo, ki lahko negativno vpliva na srčno-žilni sistem.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kakšna je nevarnost?

Zapleti zaradi krvnega tlaka in srca so lahko nevarni za vaše zdravje in zahtevajo ustrezno zdravniško pomoč. Po podatkih Ameriškega združenja za srce so visok krvni tlak (hipertenzija) in bolezni srca in ožilja eden glavnih vzrokov invalidnosti in smrti po vsem svetu.

Visok krvni tlak lahko prekomerno obremeni stene krvnih žil, kar lahko dolgoročno privede do razvoja bolezni srca, možganske kapi, bolezni ledvic in drugih resnih zdravstvenih težav. Po drugi strani pa bolezni srca, kot sta koronarna srčna bolezen in srčno popuščanje, poslabšajo sposobnost srca za učinkovito črpanje krvi, kar lahko privede do simptomov, kot so zasoplost, utrujenost, v hudih primerih pa lahko povzroči celo smrt.

Da bi zmanjšali tveganje resnih zapletov, je treba ustrezno obravnavati in nadzorovati težave s krvnim tlakom in srčnimi boleznimi. Za natančno diagnozo in prilagojeno zdravljenje je vedno priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom ali drugim zdravstvenim delavcem, saj je vsak primer edinstven. Zgodnje odkrivanje, sprememba življenjskega sloga in redni zdravstveni pregledi so ključni za ohranjanje zdravja srca in ožilja.

Kako deluje Cardiotonus?

Kapsule Cardiotonus delujejo na srčno-žilni sistem na naslednje načine:

 • Krepitev srca:Cardiotonus vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo krepiti srčno mišico, izboljšujejo njeno sposobnost krčenja in njeno sposobnost učinkovitega črpanja krvi po telesu.
 • Uravnavanje krvnega tlaka: kapsule Cardiotonus vsebujejo sestavine, ki lahko pomagajo znižati povišan krvni tlak in ga vzdrževati na normalni ravni. To je pomembno za preprečevanje bolezni srca in ožilja ter zmanjšanje tveganja resnih zapletov.
 • Izboljšana cirkulacija:Cardiotonus pomaga izboljšati pretok krvi in ​​cirkulacijo, kar omogoča pravilno oskrbo organov in tkiv s kisikom in hranili. To spodbuja njegovo pravilno delovanje in splošno dobro počutje.
 • Antioksidativna zaščita:Cardiotonus vsebuje sestavine z antioksidativnimi lastnostmi, ki pomagajo zaščititi srčne celice in krvne žile pred prostimi radikali, preprečujejo oksidativni stres in poškodbe celic.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Korsan sestavine (sestava)

Tukaj je seznam sestavin kapsul Cardiotonus, skupaj z učinki vsake sestavine, podprtimi z znanstvenimi raziskavami:

 • Izvleček listov koriandra : koriander povezujejo z antioksidativnimi in protivnetnimi lastnostmi, ki lahko pomagajo ohranjati zdravje srca in ožilja. Študija, objavljena v Journal of Ethnopharmacology, je pokazala, da lahko ekstrakt koriandra zniža raven lipidov v krvi, vključno z LDL (“slabim” holesterolom).
 • Izvleček cvetov navarskega gloga : Navarski glog je znan po svojih kardiotoničnih in vazodilatacijskih lastnostih. Študija, objavljena v Phytomedicine, je pokazala, da izvleček gloga lahko izboljša kontraktilno funkcijo srca in spodbuja krvni obtok.
 • Izvleček zelišč origana : Origano vsebuje fenolne spojine z antioksidativnimi in protivnetnimi lastnostmi. Študija, objavljena v Journal of Food Science, je pokazala, da lahko ekstrakt origana zmanjša oksidativni stres in izboljša delovanje endotelija, kar je povezano z zdravjem srca in ožilja.
 • Izvleček oljčnih listov : izvleček oljčnih listov je bil raziskan zaradi antihipertenzivnih in antioksidativnih učinkov. Študije so pokazale, da izvleček oljčnih listov lahko pomaga znižati krvni tlak in izboljša delovanje srca in ožilja.
 • Železo : železo je esencialni mineral, ki igra ključno vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in prenosu kisika po telesu. Študija, objavljena v reviji Current Opinion in Lipidology, je odkrila povezavo med pomanjkanjem železa in povečanim tveganjem za bolezni srca in ožilja.
 • Izvleček grozdnih pečk : izvleček grozdnih pečk vsebuje antioksidante, kot so polifenoli, ki lahko pomagajo zaščititi srčno-žilni sistem pred oksidativnim stresom in vnetjem. Študija, objavljena v Molecular Nutrition & Food Research, je pokazala, da lahko izvleček grozdnih pešk izboljša delovanje endotelija in zniža krvni tlak.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Cardiotonus

Nevarnosti, učinkovitost in koristi zdravila Cardiotonus

Kardiotonus kardiovaskularne kapsule nudijo številne koristi za zdravje. Tu je seznam njegovih glavnih prednosti:

 • Podpira zdravje srca in ožilja: Cardio tonus je posebej zasnovan za ohranjanje zdravja srca in ožilja. Njegove naravne sestavine sinergistično delujejo na krepitev srca, uravnavanje krvnega tlaka in izboljšanje krvnega obtoka.
 • Pomaga vzdrževati krvni tlak na optimalni ravni: Dokazano je, da imajo sestavine Cardiotonus, kot sta izvleček gloga in izvleček oljčnih listov, antihipertenzivne učinke, ki pomagajo vzdrževati normalen krvni tlak.
 • Izboljšuje prekrvavitev: Cardiotonus vsebuje sestavine, kot sta izvleček listov koriandra in izvleček trtnih pečk, ki podpirata krvni obtok, kar zagotavlja zadostno oskrbo telesnih tkiv in organov s kisikom in hranili.
 • Ščiti pred oksidativnim stresom: antioksidativne sestavine, ki so prisotne v Cardiotonusu, kot sta izvleček oljčnih listov in izvleček trtnega semena, pomagajo zaščititi celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali, in zmanjšujejo oksidativni stres v kardiovaskularnem sistemu.
 • Prispeva k splošnemu dobremu počutju: Cardiotonus lahko z izboljšanjem zdravja srca in ožilja pozitivno vpliva na splošno dobro počutje, pomaga zmanjšati utrujenost, izboljša fizično vzdržljivost in spodbuja zdrav življenjski slog.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako uporabljati, kako jemati

Priporočljivo je zaužiti 2 kapsuli na dan s kozarcem vode. Pomembno je, da ne presežete priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne smemo uporabljati kot nadomestek za pestro prehrano. Da bi ohranili dobro zdravje, je treba slediti uravnoteženi prehrani in voditi zdrav življenjski slog. Uživanje priporočene dnevne porcije tega izdelka blagodejno vpliva na zdravje. Izdelku pa se je treba izogibati pri otrocih, nosečnicah in doječih materah.

Rezultat uporabe Cardiotonus

Uporaba kapsul Cardiotonus na srčno-žilni sistem lahko prinese številne blagodejne učinke. Spodaj je seznam možnih rezultatov, pridobljenih s Cardiotonusom:

 • Izboljšano zdravje srca in ožilja: Cardiotonus je bil razvit za krepitev srca, uravnavanje krvnega tlaka in izboljšanje krvnega obtoka. Posledično lahko pomaga ohranjati dobro zdravje srca in ožilja.
 • Zniževanje visokega krvnega tlaka: Dokazano je, da imajo sestavine zdravila Korsan, kot sta izvleček gloga in izvleček oljčnih listov, antihipertenzivne učinke, ki lahko pomagajo znižati visok krvni tlak.
 • Povečana energija in fizična vzdržljivost: z izboljšanjem krvnega obtoka in spodbujanjem zdravega delovanja srca in ožilja lahko Cardiotonus zagotovi povečanje energije in izboljša fizično vzdržljivost, kar lahko pozitivno vpliva na telesno zmogljivost.
 • Antioksidativna zaščita: Cardiotonus vsebuje sestavine z antioksidativnimi lastnostmi, kot sta izvleček oljčnih listov in izvleček trtnih pešk. Ti antioksidanti lahko pomagajo zaščititi celice pred oksidativnim stresom in poškodbami prostih radikalov.
 • Splošno dobro počutje: Z ohranjanjem zdravja srca in ožilja lahko Cardiotonus prispeva k splošnemu dobremu počutju in spodbuja zdrav življenjski slog. Pridobljene koristi lahko vključujejo izboljšano kakovost življenja, občutke dobrega počutja in večjo vitalnost.
Cardiotonus

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Resnična mnenja in negativni komentarji na forumu o Cardiotonusu

»Pred nekaj meseci sem odkril kapsule Cardiotonus in želim deliti svojo izkušnjo. Kot upokojenec, zaskrbljen zaradi stanja krvožilnega sistema, sem iskal naravno rešitev, s katero bi lahko skrbel za svoje srce in vzdrževal dober krvni tlak. Po raziskovanju in branju o Cardiotonusu sem se odločil poskusiti in zelo sem zadovoljen z rezultati.

Odkar sem začel jemati Cardiotonus, sem opazil občutno izboljšanje splošnega počutja. Moj krvni tlak je ostal stabilen na zdravi ravni, moje srce pa je močnejše in bolj energično. Opazil sem celo povečanje telesne vzdržljivosti, kar je super za dnevne sprehode.

Poleg tega sem vesel, da Cardiotonus vsebuje naravne sestavine in antioksidante, ki pomagajo zaščititi moj srčno-žilni sistem pred prostimi radikali. Daje mi večji mir in zaupanje v izdelek, ki ga jemljem.”

“Želim deliti svojo izkušnjo s kapsulami Cardiotonus. Kot odvetnik, ki dela dolge ure in vodi naporen življenjski slog, lahko stres in pritisk vplivata na moje srčno-žilno zdravje. Takrat sem odkrila Cardiotonus in se odločila, da ga poskusim.

Odkar sem začel jemati Cardiotonus, sem občutil izrazito izboljšanje splošnega počutja. Moja raven energije se je povečala in moja sposobnost obvladovanja stresa se je znatno izboljšala. To je še posebej pomembno pri mojem delu, kjer sta miselna jasnost in koncentracija bistveni.

Cardiotonus se je prav tako izkazal za učinkovitega pri vzdrževanju krvnega tlaka na zdravi ravni. To je zame pomembno, ker je hipertenzija lahko pogosta težava v moji starosti in poklicu. Z veseljem lahko povem, da se je Cardiotonus v zvezi s tem izkazal za dragoceno pomoč.”

Cardiotonus, uradna spletna stran proizvajalca – popust, cena, kje kupiti

Na uradni spletni strani proizvajalca Cardiotonus je na voljo posebna akcija : izdelek lahko kupite s 50% popustom! Cene in trenutne informacije najdete na uradni spletni strani. Če želite oddati naročilo, preprosto obiščite uradno spletno stran in izpolnite spletni obrazec. Upravitelj vas bo kontaktiral za potrditev naročila. Število izdelkov v akciji je omejeno, zato vam svetujemo, da ne izgubljate časa. Promocija je začasna.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Leave a Comment