Portal o Prehranskih Dopolnilih

Formelan, goljufija? Negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Formelan

Formelan

Formelan je gel za izboljšanje moške moči. Vsebuje naravne sestavine in se nanese neposredno na genitalni predel za izboljšanje krvnega obtoka in zagotavlja močnejšo in daljšo erekcijo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

IzdelekFormula
Predstavitveni obrazecGel
Sestava
Naravne učinkovine
Resnične ocene4,97 od 5 zvezdic
Pravilno ali napačno?PRAV. Preberite recenzijo spodaj

Vzroki za erektilno disfunkcijo

Erektilna disfunkcija (ED), znana tudi kot impotenca, je nezmožnost doseganja ali vzdrževanja erekcije dovolj dolgo za uspešen spolni odnos. To lahko zavira spolno zmogljivost in vpliva na samozavest. To je  zelo pogosto stanje  , zlasti pri starejših moških.

Na srečo  so se zdravljenja erektilne disfunkcije  znatno izboljšala, tako da boste s pravo metodo spet lahko imeli popoln spolni odnos.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kateri so glavni vzroki za erektilno disfunkcijo?

Za vzdrževanje erekcije potrebujete zdravo oskrbo s krvjo, zdrav živčni sistem in spolno željo. Različna fiziološka in psihološka stanja lahko vplivajo na vse vidike spolnega življenja, kar lahko povzroči erektilno disfunkcijo. Na primer, moški, starejši od 40 let, imajo lahko osnovno bolezen, ki povzroča erektilno disfunkcijo.

Fizični vzroki erektilne disfunkcije

Zoženje krvnih žil

Visok krvni tlak, holesterol in sladkorna bolezen lahko povzročijo zoženje krvnih žil. Erektilna disfunkcija je lahko prvi znak teh bolezni, zato je zanje pomembno opraviti preiskave. Moški, ki trpijo za aterosklerozo (zadebelitev in otrdelost sten krvnih žil), imajo pogosto tudi težave z erektilno disfunkcijo. To je zato, ker se iste zatrdline, ki se pojavijo v krvnih žilah srca, pojavijo tudi v krvnih žilah penisa.

Hormonsko neravnovesje

Včasih lahko hormonsko neravnovesje povzroči erektilno disfunkcijo. Simptomi hormonskega neravnovesja lahko vključujejo nenadno povečanje telesne mase, izgubo teže ali zmanjšan spolni nagon. V nekaterih primerih je lahko erektilna disfunkcija edini simptom hormonske težave.

Težave z živci

Obstaja veliko bolezni, ki vplivajo na prekrvavitev živcev, kot so poškodbe hrbtenice, Parkinsonova bolezen ali multipla skleroza. V takih situacijah se težava z živci pojavi pred erektilno disfunkcijo. Nekatere operacije, kot je radikalna prostatektomija, ki vključujejo rezanje živcev kot del operacije, lahko povzročijo tudi erektilno disfunkcijo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Ali lahko napeta kožica povzroči erektilno disfunkcijo?

Spremembe v dejanski strukturi penisa lahko otežijo doseganje erekcije. Peyroniejev sindrom (fleksija pokončnega penisa), fimoza (napet prepucij) ali napet frenulum (prožen kos kože, ki povezuje prepucij s steblom penisa) lahko povzročijo erektilno disfunkcijo.

Medicinski vzroki erektilne disfunkcije

Nekatera  pogosto predpisana zdravila lahko povzročijo erektilno disfunkcijo  . Zdravila za depresijo, psihotične bolezni, bolezni srca, krvni tlak in bolezni prostate so potencialno povezana. Vendar se ta zdravila dajejo za resna stanja, zato se morate za nasvet posvetovati s svojim osebnim zdravnikom.

Psihološki vzroki erektilne disfunkcije

Za veliko število primerov erektilne disfunkcije so odgovorni psihološki dejavniki. Najpogostejši psihološki vzroki vključujejo:

Dejavniki življenjskega sloga, povezani z erektilno disfunkcijo

Raziskave kažejo, da obstaja jasna  povezava med nezdravim načinom življenja in erektilno disfunkcijo  . Številna telesna stanja in navade, ki škodijo vašemu zdravju, lahko vplivajo tudi na vašo sposobnost ohranjanja erekcije, kot so:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Formula

Kaj je Formelan gel in za kaj se uporablja?

Formelan je izdelek, posebej razvit za izboljšanje moške moči. Gre za lokalni gel, ki se nanese neposredno na genitalni predel. Vsebuje naravne sestavine, ki spodbujajo krvni obtok v penisu, kar lahko povzroči močnejšo in daljšo erekcijo. Manximo gel je priljubljena izbira med moškimi, ki želijo povečati svojo spolno zmogljivost in uživati ​​v bolj zadovoljujočih izkušnjah v spalnici.

Predvidena uporaba

Gel za potenco Formelan se lahko uporablja v naslednjih primerih:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako deluje Formelan gel ?

Formelan učinkovito izboljšuje moško potenco. Njegova edinstvena formula je zasnovana tako, da zagotavlja številne prednosti:

Formelan gel sestavine (sestava)

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Nevarnosti, učinkovitost in prednosti Formelan gela

Formelan ponuja številne prednosti, ki izboljšujejo moško moč. Spodaj so glavni:

Formelan način uporabe, zloženka, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Čeprav je Formelan v večini primerov varen izdelek, ki ga bolnik dobro prenaša, je treba upoštevati morebitne kontraindikacije in opozorila. Spodaj so možne kontraindikacije:

  1. Alergija ali preobčutljivost na katerokoli sestavino: Če ste alergični ali imate znano preobčutljivost na katerokoli sestavino Formelana , uporaba izdelka ni priporočljiva.
  2. Obstoječa zdravstvena stanja: Če imate že obstoječe zdravstvene težave, kot so bolezni srca in ožilja, visok krvni tlak, sladkorna bolezen ali druge zdravstvene težave, se pred uporabo Formelan gela posvetujte s svojim zdravnikom .
  3. Zdravila in sočasne terapije: Če jemljete kakršna koli zdravila ali se zdravite z določenimi zdravili, kot so zdravila za krvni tlak, antikoagulanti ali druga zdravila, povezana s spolno funkcijo, se pred uporabo Formelan Gel posvetujte s svojim zdravstvenim delavcem .

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Stranski učinki

Formelan gel je na splošno varen in se dobro prenaša, vendar se v nekaterih primerih lahko pojavijo stranski učinki. Tukaj je nekaj možnih stranskih učinkov:

  1. Draženje kože ali preobčutljivost: Nekateri ljudje lahko občutijo draženje kože, rdečico ali preobčutljivost na mestu nanosa gela. V takih primerih je priporočljivo prenehati z uporabo in se posvetovati z zdravnikom, če simptomi ne izginejo.
  2. Alergijske reakcije: Čeprav redko, se lahko pri nekaterih ljudeh pojavijo alergijske reakcije na sestavine Formelan gela . Če se po uporabi izdelka pojavi izpuščaj, srbenje, oteklina ali težave z dihanjem, takoj poiščite zdravniško pomoč.

Kako uporabljati, kako jemati

Priporočamo, da Formelan gel z nežno masažo nanesete na področje zunanjih genitalij 1- do 2-krat na dan. Za najboljše rezultate je pomembno upoštevati navodila proizvajalca za uporabo.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

“Moja izkušnja s Formelanom je bila preprosto neverjetna. Kot 32-letni bankir lahko stres in dolge ure v službi vplivajo na moje spolno življenje in samozavest v spalnici. Toda zahvaljujoč Formelanu mi je uspelo premagati te ovire in uživati ​​v obnovljeni moči in spolni zmogljivosti.

Odkar sem začel uporabljati Formelan gel, opažam bistveno izboljšanje kakovosti erekcije. So močnejši in dolgotrajnejši, kar je pripeljalo do intenzivnejšega in zadovoljujočega spolnega odnosa tako zame kot za partnerja. V postelji se počutim bolj samozavestno in bolj zaupam v svoje sposobnosti.

Poleg tega je Formelan gel povečal mojo spolno željo. Libido se je obnovil in zdaj imam večji apetit po seksu. To se je preneslo v večje zadovoljstvo in intimno vez s partnerjem.«

»Moja izkušnja s Formelan gelom je bila res presenetljiva. Ker sem 24-letni kuhar, je moje poklicno življenje lahko razburkano in stresno, kar včasih vpliva na mojo spolno uspešnost. Odkar sem začel uporabljati Formelan , pa sem opazil znatno izboljšanje svoje moči in delovanja v spalnici.

Formelan gel je delal čudeže v mojem spolnem življenju. Moje erekcije so močnejše in dolgotrajnejše, kar je pripeljalo do intenzivnejšega in prijetnejšega spolnega odnosa tako zame kot za partnerja. Poleg tega sta se mi povečala libido in spolna želja, kar je oživilo moje intimno življenje.

Pri Formelanu mi je najbolj všeč, kako enostaven je za nanašanje. Kot zaposlen kuhar cenim udobje in hitrost. S preprostim nanosom gela na področje genitalij lahko hitro in brez zapletov uživam v njegovih prednostih.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version