Portal o Prehranskih Dopolnilih

Getshape, goljufije? Negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Getshape

Getshape

Getshape balzam za trepalnice je inovativen izdelek, ki podpira rast in moč trepalnic ter tako izboljša celoten videz oči. Zahvaljujoč napredni formuli Getshape balzam za trepalnice nahrani in navlaži trepalnice, jih naredi daljše, debelejše in bolj voluminozne ter zagotavlja bolj intenziven in fascinanten videz.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Trepalnice

Trepalnica (imenovana tudi  trepalnica  ) (latinsko:  cilia) je ena od dlačic, ki rastejo na  robovih  zgornje in spodnje  veke  ter segajo navzven in stran od očesa. Trepalnice zrastejo do šest plasti na vsaki zgornji in spodnji veki. [1]  Trepalnice služijo za zaščito  očesa  pred umazanijo, prahom in majhnimi delci in so zelo občutljive na dotik ter tako opozarjajo, da je predmet (na primer žuželka) v bližini očesa (ki se nato refleksno zapre). Rob veke, iz katerega izraščajo trepalnice, je eden najbolj občutljivih delov človeškega telesa, s številnimi  živčnimi končiči  , ki obkrožajo korenine trepalnic, zaradi česar so občutljive na zelo lahke taktilne dražljaje skozi trepalnice,  [2]  omogoča,  da se  ob dotiku  sproži refleks mežikanja . [3]  Pomemben element fizične privlačnosti so tudi trepalnice, poudarjene trepalnice pa pritegnejo pozornost na oči.

Preverite: YESlashes

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

funkcija

Pri ljudeh trepalnice opravljajo tri glavne funkcije:

  1. Zaščitite oči pred prahom in umazanijo tako, da jih ujamete, preden pridejo v oči
  2. Sprožite  refleks mežikanja  , ko se tujek približa očesu in se dotakne trepalnic
  3. Uravnavajo ali zmanjšujejo izhlapevanje solznega filma na  roženici  [4] .

Kaj je Getshape in čemu je namenjen?

Kdaj se uporablja Getshape in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

Getshape balzam za trepalnice je kozmetični izdelek, razvit posebej za izboljšanje zdravja in videza trepalnic. Ta preizkušena formula vsebuje hranila, ki navlažijo in okrepijo trepalnice, spodbujajo njihovo rast in jih naredijo daljše, gostejše in bolj voluminozne. Getshape balzam za trepalnice je kot nalašč za osebe, ki si želijo bolj zapeljivega in intenzivnega videza.

Predvidena uporaba

Tukaj je seznam situacij, v katerih je vredno uporabiti balzam za trepalnice:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kakšna je nevarnost?

Težave s trepalnicami lahko povzročijo številne zaplete in grožnje zdravju oči. Glede na kliniko Mayo, ki je zanesljiv vir medicinskih informacij, lahko šibke, lomljive ali poškodovane trepalnice povzročijo težave, kot so draženje oči, občutljivost na svetlobo in izpadanje trepalnic.

Poškodovane ali manjkajoče trepalnice lahko zmanjšajo zaščitno funkcijo oči, zaradi česar postanejo bolj dovzetne za prašne delce, bakterije in druge dražilne snovi, ki lahko povzročijo okužbe ali vnetja oči.

Poleg tega klinika Mayo opozarja, da lahko pretirana uporaba maskare ali nepravilna uporaba podaljškov trepalnic povzroči poškodbe samih trepalnic, na primer lomljenje ali redčenje. Te poškodbe se celijo dolgo, zaradi česar so trepalnice bolj krhke in dovzetne za nadaljnje poškodbe.

Kako deluje? Mehanizem delovanja

Balzam za trepalnice Getshape deluje posebej za izboljšanje zdravja in videza vaših trepalnic. Njegova napredna formula je zasnovana tako, da zagotavlja kombinacijo hranljivih in močnih sestavin, ki delujejo sinergistično za spodbujanje rasti trepalnic in izboljšajo njihovo moč.

Getshape balzam za trepalnice vsebuje aktivne sestavine, kot so vitamini, peptidi in vlažilne sestavine, ki prodrejo globoko v trepalnice in jih globoko nahranijo. Te sestavine pomagajo spodbuditi krvni obtok v predelu trepalnic, kar zagotavlja več bistvenih hranil za spodbujanje zdrave rasti.

Poleg tega balzam za trepalnice Getshape okrepi obstoječe trepalnice, zaradi česar so manj dovzetne za lomljenje in izpadanje. Tako bodo vaše trepalnice gostejše in bolj voluminozne.

Sestava Getshape – Aktivne sestavine

Tukaj je seznam sestavin Getshape balzama za trepalnice in relativni učinek vsake sestavine:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Prednosti

Tukaj je seznam prednosti balzama za trepalnice:

Informativni letak – Kako uporabljati Getshape ?

Preden vzamete to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke.

Način uporabe, odmerjanje

Za pravilno uporabo balzama za trepalnice sledite spodnjim navodilom:

  1. Prepričajte se, da so vaše trepalnice čiste in popolnoma brez ličil ali ostankov ličil. Nežno odstranite ličila z oči z nežnim čistilom.
  2. Vzemite Getshape aplikator za utrjevanje trepalnic in na čopič nanesite majhno količino izdelka.
  3. Getshape balzam za trepalnice nežno nanesite na dno trepalnic, vzdolž zgornje in spodnje linije trepalnic. To lahko storite tako, da čopič držite vodoravno in ga nežno premikate naprej in nazaj.
  4. Izogibajte se neposrednemu stiku balzama za trepalnice Getshape z očmi ali kožo okoli oči. Če se to zgodi, temeljito sperite s čisto vodo.
  5. Preden se nanesete ličila ali greste spat, počakajte, da se balzam za trepalnice Getshape popolnoma posuši. Priporočljivo je, da ga uporabite zvečer, pred spanjem, da lahko izdelek deluje čez noč.
  6. Nanos balzama za trepalnice Getshape ponovite vsak dan ali po priporočilih proizvajalca. Za najboljše rezultate ga uporabljajte dosledno.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Učinki uporabe kozmetike

Tukaj je nekaj učinkov, ki jih lahko dosežete z balzamom za trepalnice:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Resnične ocene potrošnikov na Getshape

Obstajajo resnične ocene, tako pozitivne kot negativne, o Getshape na različnih platformah, vključno s forumi, spletnim mestom za preglede Altroconsumo, pregledi videoposnetkov YouTube, komentarji na Instagramu in Facebooku ter ocene kupcev na spletnih mestih lekarn in na spletni strani italijanskega ministrstva za zdravje. Več kot 95 % ocen je pozitivnih, kar kaže na zadovoljstvo in odlične rezultate, dosežene z izdelkom.

Negativne ocene in komentarji so običajno posledica dveh glavnih razlogov. Prvič, nekateri ljudje lahko doživijo alergijsko reakcijo na posamezne sestavine balzama za trepalnice Getshape . To lahko povzroči draženje ali neprijetne občutke na koži okoli oči.

Drugi razlog za negativne komentarje je nakup ponaredka. Zaradi priljubljenosti Getshape se lahko na trgu pojavijo ponaredki, ki ne zagotavljajo enake učinkovitosti in varnosti. Da bi se temu izognili, priporočamo nakup balzama za trepalnice Getshape samo na uradni spletni strani proizvajalca ali pri pooblaščenih prodajalcih.

Resnične ocene, negativne ocene in mnenja – komentarji s foruma

»Želim deliti svojo izkušnjo z balzamom za trepalnice. Kljub svoji starosti sem videzu svojih trepalnic vedno pripisovala velik pomen. Ko sem začel uporabljati Getshape, sem opazil znatno izboljšanje. Moje trepalnice so postale daljše, gostejše in izgledajo veliko mlajše. Počutim se bolj samozavestno in zadovoljno s splošnim videzom svojih trepalnic. Getshape priporočam vsem ženskam, ki želijo imeti lepše in privlačnejše trepalnice.”

Z vami želim deliti svoje izkušnje z balzamom za trepalnice Getshape . Zaradi športne aktivnosti so moje trepalnice postale lomljive in šibke. Po začetku uporabe Getshape sem opazil znatno izboljšanje. Moje trepalnice so postale daljše, močnejše in bolj odporne. Tudi po dolgih treningih v bazenu so moje trepalnice videti brezhibne. Zelo sem zadovoljna z rezultati, pridobljenimi z Getshape , in ga toplo priporočam vsem, ki želite izboljšati videz svojih trepalnic.”

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version