Portal o Prehranskih Dopolnilih

GoldRevive, goljufija? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

GoldRevive

GoldRevive

GoldRevive Serum proti gubam je inovativen kozmetični izdelek, namenjen boju proti znakom staranja kože. Edinstvena formula vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo zmanjšati vidnost gub, izboljšajo strukturo kože in ji dajejo mlad in sijoč videz.

Drobne linije in gube so naravni del procesa staranja, razlika med njima pa je globoka. Drobne gubice so plitvejše in se običajno najprej pojavijo na tanjši koži (npr. kurje tačke okoli oči). Vendar lahko drobne gubice sčasoma postanejo globlje gube. Druga področja, nagnjena k  drobnim linijam in gubam,  vključujejo čelo in okoli ust. Tu si bomo ogledali vzroke za nastanek gub na različnih delih obraza in idealne izdelke za nego kože, ki jih bodo preprečili in izboljšali videz.

KAJ POVZROČA GUBE?

Ko se staramo, se beljakovine, kot sta kolagen in elastin v dermalni plasti naše kože, začnejo zmanjševati in razgrajevati, tako da ne morejo več zagotavljati notranje podpore, ki je potrebna za gladko, napeto kožo. Poleg naravnega procesa staranja obstaja več drugih dejavnikov, ki vodijo do razvoja drobnih linij in gub, kot so izpostavljenost soncu, vnetja, kajenje, onesnaženje, uživanje alkohola ter prehrana z veliko sladkorja in predelane hrane. Poškodba prostih radikalov in glikacija sta dva procesa na celični ravni, ki uničujeta kolagen in elastin ter prispevata k razvoju drobnih linij in gub, ki jih lahko spremlja povešena koža.

Pomembno je tudi razumeti, da obstajata dve vrsti gub: dinamične in statične. Dinamične gube so vidne samo, ko naredite določene obrazne mimike, kot je mežikanje ali nasmeh. Vendar pa lahko sčasoma te ponavljajoče se mišične kontrakcije povzročijo, da drobne linije in gube na koži postanejo trajne. Vendar pa so statične gube vidne, ko so obrazne mišice v mirovanju.

Zdaj, ko veste, kaj povzroča gube , so tukaj odgovori na nekaj najpogostejših vprašanj o tem, zakaj nastanejo.

Preverite: Visadore , Glamilips

https://www.westlakedermatology.com/blog/common-types-of-facial-wrinkles/

ALI SUHA KOŽA POVZROČA GUBE?

Čeprav imajo ljudje z  mastno kožo  običajno manj gub,  suha koža  ne vodi nujno do drobnih linij in gub, lahko pa naredi njihov videz bolj viden.

ALI STRES POVZROČA GUBE?

Stres povzroča nastajanje hormona, imenovanega kortizol, ki je povezan s številnimi negativnimi učinki na kožo. Ti vključujejo oslabljeno funkcijo kožne pregrade, zmanjšano delovanje kolagena in spodbujanje vnetja.

KAJ POVZROČA GUBE NA ČELU?

Gube na čelu se pogosto začnejo kot dinamične gube, ki so posledica obrazne mimike. Kombinacija vseživljenjskega ponavljajočega dvigovanja obrvi in ​​naravnega upadanja ravni kolagena lahko povzroči, da te dinamične gube postanejo statične gube.

KAJ POVZROČA GUBE POD OČMI?

Koža pod očmi je še posebej tanka in občutljiva, zato je eden prvih predelov, na katerem so vidni znaki staranja. Najpogostejši vzroki vključujejo akumulirano izpostavljenost soncu (in pomanjkanje ustrezne zaščite pred soncem), okoljsko škodo in ponavljajoče se obrazne mimike.

KAJ POVZROČA KRONASTE TAČKE?

Gube v zunanjih kotičkih oči so gube , ki se običajno začnejo kot dinamične gube, ki nastanejo zaradi nasmeha ali mežikanja. V kombinaciji z razgradnjo kolagena in elastina, ki jo povzročajo notranji in zunanji dejavniki, lahko kurje tačke na koncu ostanejo vidne, ko obraz miruje.

ALI NASMEH POVZROČA GUBE?

Nasmeh je ponavljajoča se obrazna mimika, ki lahko sčasoma pusti neizbrisen pečat na koži okoli oči in ob straneh ust.

Kaj je to GoldRevive in čemu služi?

GoldRevive serum proti gubam je kozmetični izdelek namenjen zmanjšanju vidnosti gub na koži. Serum vsebuje posebne učinkovine, ki izboljšajo strukturo kože, povečajo njeno čvrstost in zmanjšajo globino gub.

Predvidena uporaba

Serum proti gubam GoldRevive se priporoča za naslednje aplikacije:

Kakšna je nevarnost?

Gube niso le estetsko neprijetne, ampak so lahko tudi znak morebitnih zdravstvenih težav. Glede na raziskave Ameriške akademije za dermatologijo so lahko gube povezane s pospešenim staranjem kože in lahko kažejo tudi na možno tveganje za bolezni, kot so kardiovaskularne težave in sladkorna bolezen.

Verodostojni vir še poudarja, da so gube posledica kopičenja poškodb kože zaradi okoljskih dejavnikov in notranjih procesov staranja. Ponavljajoče se obrazne mimike, izpostavljenost UV žarkom, stres, slaba nega kože ter pomanjkanje kolagena in elastina lahko prispevajo k nastanku in poglabljanju gub.

Ti podatki kažejo, da gube niso samo estetske, ampak so lahko povezane tudi s splošnim zdravjem. Zato je pomembno, da poskrbite za zaščito svoje kože z uporabo izdelkov, kot je serum proti gubam GoldRevive da ohranite zdravo kožo in preprečite morebitne težave.

Kako deluje GoldRevive?

Serum proti gubam GoldRevive deluje zahvaljujoč posebej razviti formuli, ki združuje aktivne sestavine, ki se borijo proti znakom staranja. Ali deluje takole:

Sestavine GoldRevive (kompozicija)

Nevarnosti, učinkovitost in koristi GoldRevive

GoldRevive serum proti gubam ima več prednosti:

GoldRevive način uporabe, letak, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Čeprav GoldRevive serum proti gubam na splošno dobro prenaša, lahko obstajajo nekatere kontraindikacije in omejitve pri uporabi. Možne kontraindikacije so navedene spodaj:

Stranski učinki

GoldRevive serum proti gubam običajno dobro prenaša, vendar se lahko pri nekaterih ljudeh pojavijo neželeni stranski učinki. Tukaj je nekaj možnih neželenih učinkov:

Kako uporabljati, kako jemati

Za pravilno uporabo GoldRevive seruma proti gubam sledite spodnjim navodilom:

  1. Očistite kožo: Pred nanosom seruma se prepričajte, da je vaša koža čista in suha. Z nežnim čistilom odstranite ličila, umazanijo in odvečno maščobo s kože. Kožo nato dobro osušite.
  2. Nanesite majhno količino seruma: na konice prstov nanesite majhno količino seruma GoldRevive ali uporabite kapalko (če je na voljo). Serum enakomerno porazdelite po problematičnih predelih ali po celotnem obrazu. Izdelek nežno nanašajte, dokler se popolnoma ne vpije.
  3. Masaža: Za najboljše rezultate lahko kožo po nanosu seruma nežno zmasirate. To bo pomagalo izboljšati prekrvavitev in izboljšati prodiranje učinkovin v kožo.
  4. Uporaba zjutraj in zvečer: GoldRevive Serum je priporočljivo uporabljati dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Redna uporaba izdelka vam bo pomagala doseči najboljše rezultate.
  5. Dodatna nega: Po nanosu seruma lahko nanesete vlažilno kremo ali kremo za sončenje, odvisno od časa dneva in potreb vaše kože.

Učinek uporabe GoldRevive

Z redno in pravilno uporabo GoldRevive seruma proti gubam lahko pričakujete naslednje učinke:

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

» Vedno sem skrbela za svojo kožo, a sčasoma so gube postajale vse bolj vidne. Po pozitivnih ocenah sem se odločila za GoldRevive serum proti gubam. Navdušen sem nad rezultati, ki sem jih dosegel. Po nekaj tednih uporabe sem opazila znatno zmanjšanje gub. Moja koža je bolj gladka in izgleda mlajša. Nad učinki tega seruma sem izjemno navdušena. ” GoldRevive bi zagotovo priporočil drugim, ki želijo zmanjšati videz gub in izboljšati splošni videz svoje kože!”

“ Moja koža je bila izpostavljena različnim okoljskim razmeram in je občutila posledice staranja. Pred nekaj meseci sem začela uporabljati GoldRevive serum proti gubam in z rezultati sem zelo zadovoljna. Moja koža je bolj čvrsta in gube so se vidno zmanjšale. Opazila sem tudi, da je moja koža bolj navlažena in sijoča. “Zelo sem hvaležen za ta izdelek in ga priporočam vsem, ki želijo izboljšati videz svoje kože.”

Exit mobile version