Csd-ljmostepolje

Hypertea čaj hipertenzija – Mnenja, forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti?

Hypertea

Hypertea

Če ste odločeni v svoji nameri, da se znebite visokega krvnega tlaka in se vrnete k zdravemu življenjskemu slogu, ste nekatere izdelke verjetno že črtali iz svoje prehrane. To vključuje živila z visoko vsebnostjo natrija, nezdravih maščob in veliko sladkorja. Poleg izločanja nekaterih živil poskrbite, da boste uživali več hrane z visoko vsebnostjo zdravih maščob in malo sladkorja. Če ste zagovornik naravnega načina zdravljenja, z dolgoročnimi učinki, potem lahko vsekakor priporočamo začetek uživanja čajev, ki naravno uravnavajo visok krvni tlak in blagodejno vplivajo na splošno zdravje telesa. Eden takih čajev je  Hypertea , ki krepi ožilje in pomaga pri hipertenziji .

Čaj Hypertea se priporoča vsem ljudem, ki imajo težave s hipertenzijo, pa tudi ljudem, ki želijo ohraniti zdravje srca in ožilja ter preprečiti hipertenzijo. Hiperčaj je zeliščna mešanica zelišč, ki poleg varovanja zdravja srca in ožilja deluje tudi pomirjujoče in pomaga pri uravnavanju telesne teže.

>>>-50% Cena – uradna stran<<<<

Prehrana in hipertenzija

Prehrana lahko močno vpliva na vaš krvni tlak, ki je sila, s katero vaša kri pritiska na stene krvnih žil.

Visok krvni tlak ali  hipertenzija  prizadene 47 odstotkov odraslih v ZDA. Visok krvni tlak lahko sčasoma povzroči zdravstvene težave, vključno s srčnimi boleznimi in možgansko kapjo.

Zlasti slana hrana lahko povzroči visok krvni tlak. Ko zaužijete sol, vaše telo zadrži več tekočine, zaradi česar se povečata volumen krvi in ​​pritisk. Sladka živila in živila z visoko vsebnostjo nasičenih maščob lahko prav tako zvišajo krvni tlak.

preveri tudi: Cardiform+ Tonerin.

Po drugi strani pa vam lahko prehrana, ki je zdrava za srce, pomaga doseči in vzdrževati normalen krvni tlak.

Če imate visok krvni tlak,  vam Ameriško združenje za srce (AHA)  svetuje, da jeste veliko:

Hkrati AHA priporoča omejitev živil, ki lahko ohranjajo povišan krvni tlak, kot so:

>>>-50% Cena – uradna stran<<<<

DASH dieta

Eden od načrtov prehranjevanja, ki je zdravo za srce, je  dieta DASH  , ki jo AHA priporoča za pomoč pri nadzoru krvnega tlaka. DASH je kratica za “Dietary Approaches to Stop Hypertension” in je bila ustvarjena leta 1990 .

Cilj diete je 4.700 miligramov (mg) kalija dnevno, medtem ko zmanjša natrij, kar pomaga znižati krvni tlak. Študije kažejo, da je dieta učinkovita, s   pregledom  študij iz leta 2020  , ki je pokazal, da znižuje krvni tlak pri ljudeh s hipertenzijo in tistih brez te bolezni.

Dieta DASH je sestavljena iz uživanja:

Število porcij za vsak obrok je odvisno od vaših dnevnih potreb po kalorijah.

Po drugi strani načrt omejuje:

Prav tako določa največji vnos  2300 mg  natrija na dan.

Živila, ki se jim je treba izogibati

Ne glede na to, ali se držite določene diete ali ne, lahko nekatera živila in sestavine zvišajo vaš krvni tlak ali ga pomagajo vzdrževati. Omejitev teh živil lahko pomaga nadzorovati krvni tlak.

>>>-50% Cena – uradna stran<<<<

Hypertea – mešanica zelišč z več učinki

Kot smo že omenili, bo imelo redno uživanje čaja Hypertea številne blagodejne učinke na vaše zdravje. Sestava čaja Hypertea je mešanica učinkovitih zelišč, ki znižujejo krvni tlak, krepijo tonus krvnih žil, znižujejo holesterol v krvi in ​​pomirjujoče delujejo na živčni sistem. Dodatna prednost Hypertea čaja je, da vam bo pomagal izločiti odvečno tekočino iz telesa in s tem zmanjšati telesno težo.

Čajno mešanico Hypertea lahko uživa čisto vsak, brez strahu pred posledicami. Je varen za uporabo, saj vsebuje le rastline, katerih učinkovine delujejo enako učinkovito kot različni farmacevtski pripravki.

Hipertenzija velja za bolezen sodobnega časa, ta zdravstvena težava pa je vse pogostejša pri različnih starostnih skupinah. Različni vzroki visokega krvnega tlaka, kot so genetika, celodnevno sedenje, kajenje, uživanje alkohola ali nezdrava hrana, lahko povzročijo težave, kot je visok krvni tlak, in v nekaterih primerih vodijo do srčnega infarkta ali možganske  kapi  . Zato je pomembno, da pravočasno poskrbimo za svoje zdravje in preprečimo nadaljnje zaplete.

>>>-50% Cena – uradna stran<<<<

Zakaj je Hypertea popolna izbira za hipertenzijo?

Čaj Hypertea je naravni izdelek, katerega sestava združuje najučinkovitejše rastline v naravi, ki varujejo zdravje krvožilnega sistema. Če ste naravni zdravilec, je tukaj nekaj razlogov, zakaj naj Hypertea postane del vaše dnevne rutine.

Naravna sestava

Čaj Hypertea vsebuje samo naravne rastlinske izvlečke. Za razliko od raznih farmacevtskih pripravkov Hypertea ne povzroča stranskih učinkov kot so vrtoglavica, krči in nespečnost. Ohranjajte zdravje srca in ožilja naravno, brez skrbi za posledice.

Učinkovito

Čaj Hypertea vsebuje rastline s koncentriranimi učinkovinami, ki se učinkovito borijo proti hipertenziji v vseh njenih fazah. Čaj bo znižal krvni tlak ter odpravil tesnobo in napetost. Z rednim uživanjem dolgoročno ohranjate zdravje ožilja, saj sestavine čaja vračajo žilam elastičnost in preprečujejo zvišanje krvnega tlaka.

Deluje večkrat

Poleg hipertenzije se Hypertea učinkovito bori proti prekomernemu holesterolu in visokemu krvnemu sladkorju. Če imate težave s težo, vam bo ta mešanica zelišč pomagala, da se znebite odvečne tekočine iz telesa in tako zmanjšate težo.

Primerno za preventivno uporabo

Če imate genetsko nagnjenost k visokemu krvnemu tlaku, je Hypertea popoln način, da pravočasno ohranite svoje srce zdravo in preprečite nadaljnje zaplete. Ne glede na to, ali želite znižati krvni tlak ali ohraniti zdrave krvne žile, vam bo Hypertea pomagal pri obojem.

>>>-50% Cena – uradna stran<<<<

Exit mobile version