Csd-ljmostepolje

KetoSide, prevara? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

KetoSide

KetoSide

Kapsule KetoSide so zasnovane tako, da podpirajo zdravo in varno hujšanje tako, da telo spravijo v stanje ketoze, kar spodbuja izgorevanje maščobnega tkiva.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

IzdelekKetoSide
Dozirna oblikaKapsule
Resnične ocene4,94 od 5 zvezdic
Razpoložljivosttorej
Aktivne sestavineNaravne učinkovine
Ali deluje?torej

Kaj je ketoza?

Med redno prehrano telo razgradi ogljikove hidrate v glukozo, ki služi kot gorivo za vse telesne celice. Glukoza je shranjena tudi v jetrih in mišicah, pripravljena na obdobja, ko potrebujemo hitro injekcijo energije. Ko so ogljikovi hidrati omejeni, kot pri ketogeni dieti , se telesne zaloge glukoze izčrpajo in telo je prisiljeno razgraditi maščobo. Pri tem nastajajo spojine, imenovane ketoni, ki jih telo uporablja kot vir energije.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je ketogena dieta?

Je dieta z zelo nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in veliko maščobami z zmernimi količinami beljakovin. Cilj diete je spraviti vaše telo v stanje ketoze, kar pomeni kurjenje maščob za energijo in ne glukoze.

Tipična ketogena dieta omejuje ogljikove hidrate na 20–50 g na dan. To se razlikuje od diete z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, ki je manj restriktivna in običajno zagotavlja med 50 in 130 g na dan.

Smernice za zdravo prehranjevanje trenutno priporočajo, da približno 50 % vaše skupne energije (kalorij) vsak dan prihaja iz ogljikovih hidratov. Za človeka na 1.500 kcal dieti bo to približno 200 g ogljikovih hidratov na dan, na 800 kcal dieti pa okoli 105 g ogljikovih hidratov na dan, zato ketogena dieta zahteva radikalno zmanjšanje.

To običajno pomeni omejitev vseh žitaric (npr. kruha, kosmičev, testenin, riža, rezancev, kvinoje in kuskusa), krompirja, stročnic (npr. fižola, leče in čičerike), mleka in jogurta, sladkorja, sadja in veliko drugih žitnih izdelkov. zelenjava (kliknite na vprašanje spodaj).

Kaj je KetoSide in za kaj se uporablja?

KetoSide so prehranska dopolnila, namenjena spodbujanju zdravega in varnega hujšanja tako, da telo spravijo v stanje ketoze. V tem stanju telo uporablja maščobo kot glavni vir energije, kar lahko vodi do učinkovitejšega izgorevanja maščob.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Za kaj je KetoSide ?

Učinek in kako deluje?

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Sestavine in učinkovine

Nevarnosti, učinkovitost in prednosti naprednega topilca maščob KetoSide

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Keto Side Advanced Fat Burner pregled

Tukaj je nekaj mnenj resničnih uporabnikov iz forumskih razprav:

“ Navdušena sem nad rezultati uporabe kapsul KetoSide ! Ko sem ga vključil v svojo ketogeno dieto, sem v samo treh mesecih izgubil 12 funtov. Kapsule so mi pomagale povečati metabolizem in imam veliko več energije. Stranskih učinkov nisem opazil, počutim se zdravo in polno energije. Te kapsule so resnično pospešile mojo pot hujšanja in jih zelo priporočam! “

” Kapsule KetoSide so mi spremenile življenje! Kot zaposlen oče mi je bilo težko najti čas za redno vadbo, vendar so mi te kapsule pomagale pri kurjenju maščob brez drastičnih sprememb življenjskega sloga. V samo dveh mesecih sem izgubila 8 kilogramov, predvsem pa bolje nadzorujem svoj apetit. Nisem imel nobenih alergijskih reakcij ali stranskih učinkov. Zame so te kapsule ključ do bolj zdrave prihodnosti in nad rezultati sem navdušen! “

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version