Csd-ljmostepolje

Lumiere Gold, goljufije? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Lumiere Gold

Lumiere Gold

Lumiere Gold Krema proti gubam je inovativen kozmetični izdelek, katerega naloga je zmanjšati vidnost gub in izboljšati stanje kože. Vsebuje posebne aktivne sestavine, ki kožo nahranijo in navlažijo ter ji pomagajo pri pomlajevanju in učvrstitvi.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

IzdelekLumiere Gold
Farmacevtska oblikaKrema
Resnične ocene4,95 od 5 zvezdic
PošiljkaHitri kurir
Prisotnost laktoze, glutenašt
Razpoložljivostja

Pogosto lahko ugotovite, koliko je nekdo star, če pogledate njegov obraz, zlasti kožo. Ko se staramo, so gube normalne. In oseba, ki je veliko časa preživela na  soncu  , v solariju ali  kadila  cigarete, jih ima lahko veliko.

Koža je sestavljena iz treh plasti  :

  1. najbolj zunanja plast, ki jo vsi vidijo, imenovana  povrhnjica  (recimo: eh-puh-DUR-mis)
  2. srednji sloj, imenovan dermis (recimo: DUR-mis)
  3. najbolj notranja plast, imenovana  podkožna plast  (recimo: sub-kyoo-TAY-nee-us).

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj so gube?

V mladosti nimamo gub , saj se koža dobro razteza in zadržuje vlago. Usnjica je elastična zahvaljujoč vlaknom, imenovanim  elastin  , zaradi katerih je koža videti mlada. Protein v dermisu, imenovan  kolagen  (recimo: KAHL-uh-jun), prav tako igra vlogo pri preprečevanju gub.

Vendar sčasoma dermis izgubi tako kolagen kot elastin, zaradi česar se koža tanjša in težko dovaja dovolj vlage v povrhnjico. Izginjati začne tudi maščoba v podkožju, ki daje koži napet videz, povrhnjica se začne povešati in nastajajo gube.

Ni čarobne starosti (na primer 40), ko se vsem nenadoma pojavijo gube. Nekateri ljudje v svojih 20-ih imajo drobne gubice okoli oči (imenovane “vranje noge”), ki jih povzročajo mežikanje ali preveč časa na soncu.

Drugi ljudje so morda stari 50 ali 60 let, preden sploh opazite gubo. To je običajno zato, ker so skozi leta dobro negovali svojo kožo in imajo morda več  sebuma  (recimo: SEE-bum), naravnega olja kože. Lahko imajo tudi “dobre  gene  “, kar pomeni, da njihovi družinski člani nimajo veliko gub.

Navsezadnje bo vsak imel vsaj nekaj gub. To je naravni del staranja.

Tukaj je nekaj načinov za preprečevanje nastanka več gub v zgodnjem otroštvu:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je to Lumiere Gold in za kakšen namen se uporablja

Kdaj se uporablja Lumiere Gold in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

Lumiere Gold krema proti gubam je kozmetični izdelek, namenjen boju proti znakom staranja kože, predvsem gubam. Vsebuje edinstveno formulo, bogato z aktivnimi sestavinami, kot so peptidi, antioksidanti in hialuronska kislina, ki pomagajo pri vlaženju in izboljšanju teksture kože, glajenju gub in izboljšanju čvrstosti kože. Krema Intenskin je učinkovita in jo priporočamo kot del vsakodnevne nege kože za mlajši in svež videz.

Indikacije za zdravljenje

Lumiere Gold kremo proti gubam je vredno uporabiti v naslednjih primerih:

Kako deluje? Mehanizem delovanja

Lumiere Gold krema proti gubam deluje na več osnovnih principih, ki pomagajo zmanjšati videz gub:

Lumiere Gold krema proti gubam združuje te lastnosti, zagotavlja celovito nego kože in zmanjšuje vidnost gub. Z redno uporabo kreme dosežete bolj gladko, navlaženo in mlajšo kožo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Sestava Lumiere Gold – Aktivne sestavine

Lumiere Gold krema proti gubam vsebuje naslednje glavne sestavine in ima naslednje učinke:

Kombinacija teh sestavin v kremi Lumiere Gold deluje sinergistično, izboljša navlaženost kože, čvrstost, strukturo in zmanjša vidnost gub.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Prednosti

Lumiere Gold krema proti gubam ima naslednje prednosti:

Prednosti Lumiere Gold kreme proti gubam so učinkovite v boju proti starostnim spremembam kože in vam omogočajo, da dosežete mlajši in bolj sijoč videz.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Informativni letak – Kako uporabljati Lumiere Gold ?

Preden vzamete to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke.

Način uporabe, odmerjanje

Za največjo učinkovitost priporočamo uporabo Lumiere Gold kreme proti gubam na naslednji način:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Učinki uporabe kreme

Učinki uporabe Lumiere Gold kreme proti gubam so lahko naslednji:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Resnične ocene, negativne ocene in mnenja – komentarji s foruma

” “Pozdravljeni vsi skupaj! Moje ime je Łucja in želim deliti svojo izkušnjo z uporabo Lumiere Gold kreme proti gubam . Stara sem 65 let in sem v preteklih letih preizkusila veliko izdelkov za zmanjšanje gub. Moram priznati, da je LumiereGold eden najboljših, kar sem jih kdaj poskusil. Po nekaj tednih uporabe sem opazila občutno izboljšanje stanja kože. Gube so manj vidne, koža je videti bolj gladka in sijoča. Zelo sem zadovoljna z rezultati, pridobljenimi s to kremo. Toplo ga priporočam vsem, ki želijo izboljšati videz svojih gub. Hvala LumiereGold !« “

” “Pozdravljeni vsi skupaj! Moje ime je Martina in z vami želim deliti svojo izkušnjo z Lumiere Gold kremo proti gubam . Kot 47-letna ženska, zaposlena kot računovodkinja, sem vedno iskala učinkovite izdelke za boj proti znakom staranja kože. V preteklih letih sem poskusil veliko izdelkov, a Lumiere Gold je res naredil razliko. Po nekaj časa redne uporabe sem opazila vidno izboljšanje gub. Moja koža je videti bolj čvrsta, drobne gubice so manj vidne, moj obraz pa mlajši in svetlejši. Zelo sem zadovoljna z rezultati in bom še naprej uporabljala INTENSKIN kot del svoje rutine nege kože. Toplo priporočam vsem, ki iščete učinkovito kremo proti gubam! “

Kako pogosto morate uporabljati Lumiere Gold ?

Lumiere Gold je priporočljivo uporabljati dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Kremo nanesite na očiščeno kožo obraza in vratu in nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije.

Ali se lahko Lumiere Gold uporablja v kombinaciji z drugimi kozmetičnimi izdelki?

Da, Lumiere Gold se lahko uporablja v kombinaciji z drugimi kozmetičnimi izdelki. LumiereGold je priporočljivo nanesti na kožo po čiščenju in pred nanosom drugih krem ​​ali serumov. Pri kombiniranju z drugimi izdelki upoštevajte individualne potrebe vaše kože in upoštevajte navodila za uporabo posameznega izdelka.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version