O Caps – negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti, forum

O Caps je visokokakovosten dodatek  na osnovi zelišč in naravnih izvlečkov za zdravje vaših oči. Je inovativen izdelek za preprečevanje različnih očesnih bolezni, kot so  suhost  , zamegljen vid, pogosta rdečina in pekoč občutek,  utrujenost  in otekanje  vek  .

Prav tako učinkovito preprečuje morebitne odrgnine površine očesa, preprečuje pojav bolezni (kot sta konjunktivitis in ječmen) ter vsakodnevno ščiti oči pred vremenskimi vplivi in ​​onesnaženostjo.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Razumevanje težav z vidom – simptomi

Kratkovidnost  :  Zamegljen  vid  , ki se poslabša, ko gledate oddaljene predmete. Vaš zdravnik bo to imenoval  kratkovidnost  . Lahko imate zelo dober  vid  na blizu

Daljnovidnost  :  Zamegljen  vid  , ko gledate predmete od blizu. Bližnji in daljni predmeti so lahko videti zamegljeni. Zdravnik bo rekel, da imate  daljnovidnost  .

Astigmatizem  :  morda imate zamegljen ali  dvojni vid  na kateri koli razdalji. Lahko ste tudi  kratkovidni  ali daljnovidni.

Odstop  mrežnice  :  Opazili boste nenaden pojav utripajočih luči, pogosto v kombinaciji s črnimi  lebdečimi pikami  v vašem  vidnem polju  . Ne bo bolelo, vendar boste sprva morda opazili temno tančico ali tančico, ki blokira del vašega  vida  . Pokrijte eno  in nato drugo oko  ter primerjajte vid na vsakem očesu. Pomembno je, da takoj obiščete svojega zdravnika, če opazite katerega od teh simptomov

Barvna slepota  :  Imate težave z odtenki ali intenzivnostjo barv. Ker je vse odvisno od zaznavanja, morda ne boste vedeli, da obstaja težava, dokler je zdravnik ne odkrije. Ta genetska napaka prizadene predvsem moške.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

O Caps

Nočna slepota  :  Težko je videti predmete pri šibki svetlobi.

Katarakta  :  Ker se razvija počasi, so lahko prvi simptom težave z  očesnim pregledom  pred podaljšanjem vozniškega dovoljenja. Lahko pa ga vaš zdravnik opazi med rutinskim  očesnim pregledom  . Simptomi vključujejo:

 • Zamegljen vid, ki je lahko slabši pri močni svetlobi
 • Slab nočni vid, zlasti med vožnjo; težave z opazovanjem prometa, podrobnosti ali predmetov (zlasti prometnih znakov)
 • Zaslepljujoče ali neprijetno bleščanje avtomobilskih žarometov ali močne sončne svetlobe
 • Za branje potrebujete svetlejšo svetlobo
 • Barve so videti obledele ali rumene
 • Dvojni ali trojni vid (slike se prekrivajo) samo na enem  očesu
 • Običajno temna zenica je videti mlečno bela ali neprozorna (napredovali primeri)
 • Boleče  vnetje  in pritisk v  očesu  (zelo napredovalo)

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Strabizem  :  Vaše oči  se ne premikajo, kot bi se morale. Obe očesi ali samo eno lahko prekrižamo navznoter ali navzven. Otrok, ki ga ima, si lahko  pogosto drgne eno ali obe očesi. Prav tako so lahko mežikali, nagnili glavo ali zaprli eno oko, da bi bolje videli.

Glavkom  : simptomi so lahko odvisni od vrste  glavkoma  :

 • Kronični  glavkom z odprtim zakotjem: Ni simptomov, dokler ne povzroči resne poškodbe očesa.
 • Akutni  glavkom  : nenaden pojav hude, utripajoče  bolečine v očeh  ,  glavoboli  , zamegljen vid,  mavrični svetleči svetilniki  okoli luči, rdeče oči,  slabost  in  bruhanje  . To je nujna medicinska pomoč.
 • Sekundarni glavkom: Ta vrsta je posledica travme,  vnetja  , zdravil,  sive mrene  ali  sladkorne bolezni  . Vaši simptomi bodo povezani z vzrokom.
 • Prirojeni glavkom: Ta vrsta prizadene dojenčke. Opazili boste solzne ali motne oči, neobičajno občutljivost na svetlobo in povečano roženico. Lahko prizadene eno ali obe očesi.

Makularna degeneracija  :

 • Slab ali valovit vid, zlasti pri branju. Ravne črte so pogosto videti ukrivljene.
 • Postopna, neboleča izguba natančnega centralnega vida.
 • Prazna mesta v osrednjem vidnem polju.

Sestavine o kapicah: 

O Caps kapsule so sestavljene samo iz organskih sestavin. Izkorišča predvsem lastnosti kurkume, ki je bogata z učinkovinami.

 • Kurkuma  : Po različnih znanstvenih študijah je kurkuma močan zaveznik v boju proti  poškodbam vidnega živca  in čezmerni izgubi celic mrežnice, ki so odgovorne za progresivno izgubo vida. Ta začimba ima močne antioksidativne in razstrupljevalne lastnosti, ščiti organ vida z zmanjšanjem  oksidativnega stresa  celic, ki se nahajajo na tkivu mrežnice. Zaradi teh razlogov strokovnjaki priporočajo njegovo uporabo bolnikom z  diabetično retinopatijo  . Dejstvo je, da visoka glukoza v krvi vzporedno poveča oksidativni stres, kar povzroči smrt celic, ki tvorijo pigmentni sloj mrežnice.
 • Kolagen  : tonira in krepi strukturo očesa,  spodbuja mikrocirkulacijo  in zmanjšuje krhkost kapilar.
 • Magnezij  : Prehrana, bogata z magnezijem, je pomembna za zmanjšanje tveganja za razvoj očesnih bolezni, kot sta hipertenzija  in  glavkom. Magnezij prav tako kot klorid krepi mrežnico in preprečuje težave z vidom, kot so nelagodje ob spremembi svetlobe,  živčni krči  in  krči očesnih mišic  (ki so odgovorne za tako imenovano “plešoče oko”).
 • Aloe Vera  : ima močan protivnetni učinek,  znižuje očesni tlak  in poveča neposredno prekrvavitev mrežnice. To normalizira lomni proces na kristalni ravni.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

O Caps

O Caps – Kako deluje?

Kapsule O Caps  delujejo pri očesnih boleznih, učinkovito vračajo vid in izboljšujejo njegovo kakovost. Zahvaljujoč  mešanici naravnih učinkovin  krepi mrežnico, blaži bolečine in draženje oči ter postopoma zmanjšuje vnetje, dokler le-to ne izgine.

Poleg tega  ima O Caps pomemben preventivni učinek, če ga jemljete v rednih ciklih,  saj spodbuja živčne sinapse in uravnava notranji pritisk v zrklu. Preprečuje pojav očesne hipertenzije in znatno zmanjša tveganje za degenerativne očesne bolezni (kot sta glavkom in siva mrena).

Kaj menijo strokovnjaki:  

Klinične študije so glede tega jasne: od 45.000 prostovoljcev  se je vid povrnil v 98% primerov  . V 9 od 10 primerov je rezultat celo dolgotrajen. Mnogi strokovnjaki menijo, da so O Caps dobra alternativa očalom in kontaktnim lečam.

Delovanje oči se sčasoma ne poslabša, ravno nasprotno, v 99% primerov je en potek terapije dovolj za učinkovito izboljšanje reakcije očesnih mišic in spodbujanje krvnega obtoka, ponovno vzpostavitev normalnega  vida  .

Po mnenju strokovnjakov stalna in pravilna uporaba kapsul O Caps namreč bistveno zmanjša potrebo po operaciji. Vedno več zdravnikov priporoča ta naravni dodatek  kot alternativo zdravilom  , tudi za ljudi z določenimi boleznimi, kot sta sladkorna bolezen in holesterol.

Mnenja in komentarji o O Caps :

O Caps se je izkazal za učinkovit izdelek  ne glede na starost ljudi, ki so bili podvrženi tej terapiji. To dokazujejo ocene strank.

Gabriele, 36, piše:  »Rezultat me je osupnil! Vse vidim tako jasno  , da se spet počutim kot mlajši šolar. Vidim bolje kot v prvem letniku študija.

Spet 51-letna Elisabetta piše takole: »Sploh nisem videla številke avtobusa. Kaj lahko rečem? O Caps je čudovit! Zdaj vidim veliko bolje  , tudi najmanjše podrobnosti.”

Skratka, kapsule O Caps delujejo, veliko zadovoljnih strank jih toplo priporoča, vid se jim je izboljšal v hipu.

Kontraindikacije:

O Caps nima kontraindikacij. Ni zdravilo  , zato recept ni potreben. Ker je sestavljen samo iz rastlinskih sestavin (nič kemikalij in/ali škodljivih za naše telo)  ni stranskih učinkov  , učinkovitost izdelka je več kot 95%.

Ne uporabljajte pri dojenčkih in otrocih. Ne morejo ga uporabljati  nosečnice  . Tudi če dojite, se pred nakupom posvetujte z zdravnikom.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

O Caps

Navodila za uporabo:

V embalaži je praktična zloženka, ki podrobno opisuje navodila za uporabo. Na splošno je priporočljivo vzeti  1-2 biokapsuli O Caps t na dan  , zjutraj in zvečer pred obrokom, z velikim kozarcem vode. Za najboljše rezultate je dobro, da zeliščni pripravek uporabljate vsaj 1 mesec. Priporočljivo je, da nadaljujete z rednimi cikli, saj boste tako uživali v resničnih učinkih na srednji in dolgi rok.

Opozorila:

Embalažo je treba hraniti ločeno od virov toplote in v dobrih pogojih. Ne uporabljajte izdelka, če je poškodovan ali odprt. Je mešanica zelišč, popolnoma organska, vendar je vedno priporočljivo,  da je ne uživate skupaj z alkoholnimi pijačami,  da preprečite škodljive učinke in spremenite rezultate. Iz istih razlogov je vedno bolje, da ne presežete navedenega odmerka. V primeru dvoma ali jemanja določenih zdravil se je priporočljivo posvetovati z družinskim zdravnikom ali specialistom.

Kje kupiti O Caps kapsule in cena:

Edini način za nakup  kapsul O Caps je na  uradni spletni strani podjetja  . Na internetu je veliko povezav, kjer lahko kupite ta izdelek, vendar pazite na prevare. Z nakupom neposredno od proizvajalca ste lahko prepričani o njegovi  izvirnosti  .

O Caps trenutno ni mogoče najti v lekarni, zeliščni trgovini ali drugi stacionarni trgovini. Zato bodite pozorni na tiste izdelke, ki jih najdete na Amazonu ali v spletnih trgovinah in so zelo podobni blagovni znamki O Caps . So le imitacije. Lahko vsebujejo neznane in celo nenaravne sestavine.

Na spletni strani osnovna cena dodatka O Caps zahvaljujoč  50% ponudbi  , ki je ne gre zamuditi. Stroškov pošiljanja ne nosite, plačate po povzetju. Poleg tega vas bo z izpolnitvijo ustreznega obrazca takoj kontaktiral operater, pri katerem boste lahko pridobili več informacij o izdelku in potrdili naročilo.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Leave a Comment