Oriton, goljufije? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Kapsule Oriton je zdravljenje, namenjeno boju proti zvonjenju v ušesih . Njihov namen je izboljšati vaše stanje in zmanjšati nelagodje, povezano s tinitusom.

Nekateri ljudje imajo zvonjenje v ušesih. Drugi lahko slišijo rjovenje, brenčanje, sikanje ali klikanje v glavi. Zvoki so lahko občasni ali neprekinjeni. Lahko so manjša motnja ali velika motnja. Vendar, če ste med skoraj 10 odstotki odraslih, ki imajo neko obliko  tinitusa  , boste morda lahko našli pomoč.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

https://my.clevelandclinic.org/health/symptoms/14164-tinnitus

Kaj je tinitus?

Tinitus je zaznavanje zvoka v človeškem ušesu brez zunanjega zvoka. Lahko se pojavi v enem ali obeh ušesih ali v glavi.

Tinitus je mogoče opisati na veliko različnih načinov. Bolniki poročajo, da slišijo zvoke, kot so visoko zvonjenje, brenčanje, sikanje, brnenje, žvižganje, tiktakanje, rjovenje, klikanje, črički, melodije, pesmi, brenčanje ali zvok vetra ali valov.

Ameriško združenje za tinitus ocenjuje, da ima več kot 50 milijonov Američanov določeno stopnjo tinitusa. Od teh jih ima približno 12 milijonov tinitus, ki je dovolj hud, da potrebuje zdravniško pomoč. In približno dva milijona bolnikov je tako močno oslabljenih, da je prizadeto njihovo vsakdanje življenje.

Preverite: Audiovico

Vzroki za tinitus

Natančen fiziološki vzrok za tinitus ni znan, pravi otolaringologinja UH  Sarah Mowry,  M.D. “Vendar je znano, da tinitus povzroča ali poslabša več virov,” pravi, vključno z:

Izguba sluha zaradi hrupa  – to je najpogostejši vzrok za tinitus. Tako en sam intenziven dogodek kot dolgotrajna izpostavljenost hrupu, na primer delo v tovarni ali na gradbišču, lahko povzročita poškodbe sluha. Pri izpostavljenosti glasnemu hrupu se lasne celice v notranjem ušesu poškodujejo ali uničijo. Ko so te lasne celice poškodovane, jih ni več mogoče obnoviti ali zamenjati. Kar 90 odstotkov vseh bolnikov s tinitusom ima določeno stopnjo izgube sluha.

Nabiranje ušesnega masla  – vsak proizvaja različno količino ušesnega masla. Ko se v ušesnem kanalu nabere znatna količina ušesnega masla, se lahko sluh poslabša in tinitus se lahko zdi glasnejši. Ušesnega masla ne odstranjujte z vatirano palčko. Posvetujte se s svojim zdravnikom ali zdravnikom za bolezni ušes, nosu in grla.

Nekatera zdravila  – nekatera zdravila so strupena za ušesa in lahko povzročijo tinitus kot stranski učinek. Učinki so odvisni od odmerka zdravila in so lahko začasni ali trajni.

Okužbe ušes ali sinusov  – veliko ljudi, vključno z otroki, doživi tinitus skupaj z okužbo ušes ali sinusov. Običajno se umirja in postopoma izzveni, ko se okužba pozdravi.

Nepravilen položaj čeljusti  – Nepravilen položaj temporomandibularne čeljusti (TMJ) lahko povzroči tinitus.

Srčno-žilne bolezni  – Približno 3 odstotke bolnikov s tinitusom občuti utripajoče zvonjenje v ušesih, ki je pogosto skladno z njihovim srčnim utripom. To lahko kaže na žilno bolezen, pri kateri je pretok krvi po venah in arterijah moten – na primer šum na srcu, visok krvni tlak ali otrdelost arterij.

Določene vrste raka  – zelo redko se lahko pri bolniku pojavi benigni, počasi rastoči tumor slušnega, vestibularnega ali obraznega živca. Ti tumorji lahko povzročijo tinitus, gluhost, paralizo obraza in izgubo ravnotežja.

Poškodba glave in vratu  – fizična poškodba glave in vratu lahko povzroči tinitus.

Nekatere motnje  – hipotiroidizem ali hipertiroidizem, borelioza, fibromialgija in sindrom torakalne odprtine – se lahko kažejo s tinitusom.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je Oriton in čemu je namenjen?

Kapsule Oriton je specifično zdravilo, ki preprečuje šumenje v ušesih. Te kapsule so namenjene lajšanju simptomov tinitusa in izboljšanju kakovosti življenja ljudi, ki jih tinitus prizadene.

Predvidena uporaba

KapsuleOritonse priporočajo v naslednjih primerih:

 • Kronični tinitus: Če čutite nenehno zvonjenje v ušesih, vzemite kapsule Oriton lahko pomaga zmanjšati in omiliti te simptome.
 • Tinitus, povezan s starostjo: Ko se staramo, je običajno, da čutimo zvonjenje v ušesih. Kapsule Oriton so namenjeni zdravljenju tinitusa, povezanega s staranjem.
 • Izpostavljenost glasnim zvokom: Če ste bili izpostavljeni glasnim zvokom, kot je glasna glasba ali hrupni stroji, in posledično čutite zvonjenje v ušesih, vzemite kapsule.Oriton se lahko izkaže za koristno.
 • Tinitus, ki ga povzroči stres: Kronični stres lahko povzroči ali poslabša tinitus. V takih primerih kapsule Oriton lahko pomaga pri lajšanju simptomov in spodbuja sprostitev.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kakšna je nevarnost?

Nadaljnja izpostavljenost glasnim zvokom in posledično zvonjenje v ušesih , znano kot tinitus, sta lahko nevarna za zdravje sluha. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) lahko dolgotrajna izpostavljenost hrupu nad 85 decibelov povzroči nepopravljive poškodbe slušnega organa. Tinitus je lahko simptom osnovne izgube sluha in v nekaterih primerih lahko povzroči izgubo sluha.

Poleg tega lahko tinitus pomembno vpliva na kakovost življenja tistih, ki jih prizadene. Lahko povzroči težave s koncentracijo, težave s spanjem, tesnobo in razdražljivost. WHO ocenjuje, da približno 466 milijonov ljudi po vsem svetu trpi zaradi izčrpavajočega tinitusa.

Pomembno je, da sprejmemo ukrepe za zaščito našega sluha in pravilno zdravimo tinitus.

Kako deluje Oriton?

Kapsule Oriton delujejo celovito in se borijo proti hrupu v ušesih. Vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine, ki delujejo antioksidativno, protivnetno in nevroprotektivno.

Te kapsule delujejo na izboljšanje krvnega obtoka v slušnem predelu, kar je bistvenega pomena za ohranjanje zdravega delovanja slušnega sistema. Poleg tega pomagajo zmanjšati vnetje v notranjem ušesu in podpirajo regeneracijo poškodovanih celic.

Formula Oriton prav tako pomaga krepiti imunski sistem in zmanjšati stres, dejavnike, ki lahko povzročijo ali poslabšajo tinitus. Z bojem proti tem dejavnikom kapsule Oriton pomagajo lajšati simptome šumenja v ušesih.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Oriton sestavine (sestava)

Oriton kapsule za boj proti šumenju v ušesih vsebujejo naslednje sestavine:

 • Izvleček grozdnih pečk (Vitis vinifera): Izvleček grozdnih pečk je bogat z antioksidanti in lahko pomaga zaščititi slušne celice pred poškodbami, ki jih povzroča oksidativni stres. Ena študija je pokazala, da izvleček grozdnih pečk izboljša slušno funkcijo pri podganah, ki so bile izpostavljene močnemu hrupu.
 • Izvleček listov bele murve (Morus alba): Izvleček listov bele murve ima antioksidativne in protivnetne lastnosti. Lahko pomaga zmanjšati vnetje in zaščititi slušni sistem. Študija na miših je pokazala, da izvleček listov bele murve izboljša slušno funkcijo in zmanjša poškodbe polža, ki jih povzroči hrup.
 • Izvleček grenke pomaranče (Citrus aurantium): izvleček grenke pomaranče vsebuje bioaktivne spojine, ki imajo lahko antioksidativne in protivnetne učinke.
 • Izvleček listov zelenega čaja (Camellia sinensis): Izvleček listov zelenega čaja je bogat z antioksidanti in lahko pomaga zaščititi slušne celice pred oksidativnim stresom. Študija na miših je pokazala, da ekstrakt zelenega čaja ščiti pred poškodbami sluha, ki jih povzroča hrup.
 • D-alfa acetat – tokoferol: Tokoferol je oblika vitamina E, ki ima antioksidativne lastnosti. Lahko pomaga zaščititi slušne celice pred oksidativnimi poškodbami.
 • Izvleček lubja sredozemskega bora (Pinus pinea): Izvleček lubja sredozemskega bora je bogat z antioksidanti in ima lahko protivnetne lastnosti. Izvleček borovega lubja dokazano ščiti pred oksidativnimi poškodbami in izboljšuje funkcijo sluha pri podganah, ki so bile izpostavljene močnemu hrupu.
 • Izvleček Fucus vesiculosus : Izvleček Fucus vesiculosus, znan tudi kot vezikularna alga, se tradicionalno uporablja za zdravljenje težav s sluhom.
 • Izvleček preslice (Equisetum arvense): Izvleček preslice ima antioksidativne in protivnetne lastnosti. Lahko pomaga zaščititi lasne celice in zmanjša vnetje v slušnem sistemu.
 • L-askorbinska kislina : L-askorbinska kislina je vitamin C, ki je pomemben antioksidant. Lahko pomaga zaščititi slušne celice pred oksidativnim stresom.
 • Mešanica vitaminov (cianokobalamin, piridoksin hidroklorid, tiamin mononitrat, riboflavin): Ti vitamini B so pomembni za presnovo in zdravje živčnega sistema, vključno s slušnim sistemom.
 • Izvleček listov ginka bilobe : izvleček listov ginka bilobe ima antioksidativne in vazodilatacijske lastnosti. Lahko izboljša krvni obtok in zaščiti slušne celice pred oksidativnimi poškodbami. Nekatere raziskave kažejo, da bi lahko izvleček ginka bilobe blagodejno vplival na sluh in preprečil starostno izgubo sluha.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Nevarnosti, kako učinkovito, koristi Oriton

Oriton kapsule za šumenje v ušesih ponujajo številne prednosti:

 • Lajšanje tinitusa: Kapsule so bile posebej oblikovane za zmanjšanje simptomov tinitusa, kot je nenehno zvonjenje v ušesih.
 • Izboljšana kakovost življenja: Z zmanjšanjem šumenja v ušesih lahko kapsule Oriton izboljšajo kakovost življenja ljudi, ki jih to stanje prizadene, in jim omogočijo bolj udobno in mirno življenje.
 • Naravne sestavine: Oriton uporablja skrbno izbrane naravne sestavine, ki zagotavljajo varnejšo in bolj naravno možnost za rešitev problema zvenenja v ušesih.
 • Podpora zdravju sluha: Sestavine dodatka Oriton so namenjene izboljšanju krvnega obtoka v slušnem predelu in spodbujanju regeneracije celic, kar prispeva k splošnemu dobremu počutju slušnega sistema.
 • Enostaven za uporabo: Kapsule je enostavno jemati in jih zlahka vključite v svojo dnevno rutino.

Rezultat uporabe Oriton

Učinki uporabe kapsul Oriton za zdravljenje zvonjenja v ušesih se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Spodaj je nekaj možnih koristi, ki jih lahko ljudje občutijo pri uporabi kapsul:

 • Zmanjšanje šumenja v ušesih: Kapsule Oriton so posebej oblikovane za zmanjšanje stalnega zvonjenja v ušesih, kar lahko izboljša kakovost življenja ljudi, ki trpijo zaradi tinitusa.
 • Izboljšana kakovost življenja: z zmanjšanjem zvonjenja v ušesih lahko kapsule Oriton pomagajo zmanjšati simptome, povezane s tinitusom, kot so težave s spanjem, težave s koncentracijo in čustveno nelagodje, kar lahko povzroči boljšo kakovost življenja. splošno.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Neprestano zvonjenje v ušesih mi je več let povzročalo nelagodje in vplivalo na kakovost mojega življenja. Kot upokojenec sem želel najti učinkovito rešitev za lajšanje te težave.

Odločil sem se poskusiti Oriton, potem ko sem raziskal izdelek in prebral veliko pozitivnih kritik. In kakšen uspeh je bil! Odkar sem začel jemati te kapsule, sem opazil znatno zmanjšanje zvonjenja v ušesih.

Moje vsakdanje življenje se je dramatično izboljšalo. Zdaj lahko uživam v dobrem spancu in moja sposobnost koncentracije se je izboljšala. Tudi moje razpoloženje se je izboljšalo, ker nenehno brenčanje ne vpliva več na mene čustveno.

Kot upokojenec cenim tudi enostavnost uporabe teh kapsul. Vzamem eno dnevno s kozarcem vode po navodilih in nisem doživel nobenih negativnih stranskih učinkov.«

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Kot programer veliko ur preživim pred računalnikom in vsakodnevni stres lahko vpliva na moje splošno počutje. Pred časom se mi je začelo nenehno oglašati v ušesih, kar je bilo zelo moteče in mi je oteževalo koncentracijo pri delu.

Za Oriton sem se odločil , potem ko sem prebral pozitivne ocene o izdelku. Odkar sem začel jemati te kapsule, sem opazil velik napredek v kakovosti svojega življenja. Zvonjenje v mojih ušesih se je občutno zmanjšalo, kar mi omogoča, da delam bolj učinkovito in bolj osredotočeno.

Duševni mir, ki sem si ga povrnil, je neprecenljiv. Zdaj se lahko bolje osredotočim na svoje delo in se mi ni treba ukvarjati s stalnim hrupom. Poleg tega se je občutno zmanjšal moj stres, kar je izboljšalo moje splošno počutje.”

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Leave a Comment