Portal o Prehranskih Dopolnilih

Oriton, goljufije? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Oriton

Oriton

Kapsule Oriton je zdravljenje, namenjeno boju proti zvonjenju v ušesih . Njihov namen je izboljšati vaše stanje in zmanjšati nelagodje, povezano s tinitusom.

Nekateri ljudje imajo zvonjenje v ušesih. Drugi lahko slišijo rjovenje, brenčanje, sikanje ali klikanje v glavi. Zvoki so lahko občasni ali neprekinjeni. Lahko so manjša motnja ali velika motnja. Vendar, če ste med skoraj 10 odstotki odraslih, ki imajo neko obliko  tinitusa  , boste morda lahko našli pomoč.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

https://my.clevelandclinic.org/health/symptoms/14164-tinnitus

Kaj je tinitus?

Tinitus je zaznavanje zvoka v človeškem ušesu brez zunanjega zvoka. Lahko se pojavi v enem ali obeh ušesih ali v glavi.

Tinitus je mogoče opisati na veliko različnih načinov. Bolniki poročajo, da slišijo zvoke, kot so visoko zvonjenje, brenčanje, sikanje, brnenje, žvižganje, tiktakanje, rjovenje, klikanje, črički, melodije, pesmi, brenčanje ali zvok vetra ali valov.

Ameriško združenje za tinitus ocenjuje, da ima več kot 50 milijonov Američanov določeno stopnjo tinitusa. Od teh jih ima približno 12 milijonov tinitus, ki je dovolj hud, da potrebuje zdravniško pomoč. In približno dva milijona bolnikov je tako močno oslabljenih, da je prizadeto njihovo vsakdanje življenje.

Preverite: Audiovico

Vzroki za tinitus

Natančen fiziološki vzrok za tinitus ni znan, pravi otolaringologinja UH  Sarah Mowry,  M.D. “Vendar je znano, da tinitus povzroča ali poslabša več virov,” pravi, vključno z:

Izguba sluha zaradi hrupa  – to je najpogostejši vzrok za tinitus. Tako en sam intenziven dogodek kot dolgotrajna izpostavljenost hrupu, na primer delo v tovarni ali na gradbišču, lahko povzročita poškodbe sluha. Pri izpostavljenosti glasnemu hrupu se lasne celice v notranjem ušesu poškodujejo ali uničijo. Ko so te lasne celice poškodovane, jih ni več mogoče obnoviti ali zamenjati. Kar 90 odstotkov vseh bolnikov s tinitusom ima določeno stopnjo izgube sluha.

Nabiranje ušesnega masla  – vsak proizvaja različno količino ušesnega masla. Ko se v ušesnem kanalu nabere znatna količina ušesnega masla, se lahko sluh poslabša in tinitus se lahko zdi glasnejši. Ušesnega masla ne odstranjujte z vatirano palčko. Posvetujte se s svojim zdravnikom ali zdravnikom za bolezni ušes, nosu in grla.

Nekatera zdravila  – nekatera zdravila so strupena za ušesa in lahko povzročijo tinitus kot stranski učinek. Učinki so odvisni od odmerka zdravila in so lahko začasni ali trajni.

Okužbe ušes ali sinusov  – veliko ljudi, vključno z otroki, doživi tinitus skupaj z okužbo ušes ali sinusov. Običajno se umirja in postopoma izzveni, ko se okužba pozdravi.

Nepravilen položaj čeljusti  – Nepravilen položaj temporomandibularne čeljusti (TMJ) lahko povzroči tinitus.

Srčno-žilne bolezni  – Približno 3 odstotke bolnikov s tinitusom občuti utripajoče zvonjenje v ušesih, ki je pogosto skladno z njihovim srčnim utripom. To lahko kaže na žilno bolezen, pri kateri je pretok krvi po venah in arterijah moten – na primer šum na srcu, visok krvni tlak ali otrdelost arterij.

Določene vrste raka  – zelo redko se lahko pri bolniku pojavi benigni, počasi rastoči tumor slušnega, vestibularnega ali obraznega živca. Ti tumorji lahko povzročijo tinitus, gluhost, paralizo obraza in izgubo ravnotežja.

Poškodba glave in vratu  – fizična poškodba glave in vratu lahko povzroči tinitus.

Nekatere motnje  – hipotiroidizem ali hipertiroidizem, borelioza, fibromialgija in sindrom torakalne odprtine – se lahko kažejo s tinitusom.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je Oriton in čemu je namenjen?

Kapsule Oriton je specifično zdravilo, ki preprečuje šumenje v ušesih. Te kapsule so namenjene lajšanju simptomov tinitusa in izboljšanju kakovosti življenja ljudi, ki jih tinitus prizadene.

Predvidena uporaba

KapsuleOritonse priporočajo v naslednjih primerih:

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kakšna je nevarnost?

Nadaljnja izpostavljenost glasnim zvokom in posledično zvonjenje v ušesih , znano kot tinitus, sta lahko nevarna za zdravje sluha. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) lahko dolgotrajna izpostavljenost hrupu nad 85 decibelov povzroči nepopravljive poškodbe slušnega organa. Tinitus je lahko simptom osnovne izgube sluha in v nekaterih primerih lahko povzroči izgubo sluha.

Poleg tega lahko tinitus pomembno vpliva na kakovost življenja tistih, ki jih prizadene. Lahko povzroči težave s koncentracijo, težave s spanjem, tesnobo in razdražljivost. WHO ocenjuje, da približno 466 milijonov ljudi po vsem svetu trpi zaradi izčrpavajočega tinitusa.

Pomembno je, da sprejmemo ukrepe za zaščito našega sluha in pravilno zdravimo tinitus.

Kako deluje Oriton?

Kapsule Oriton delujejo celovito in se borijo proti hrupu v ušesih. Vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine, ki delujejo antioksidativno, protivnetno in nevroprotektivno.

Te kapsule delujejo na izboljšanje krvnega obtoka v slušnem predelu, kar je bistvenega pomena za ohranjanje zdravega delovanja slušnega sistema. Poleg tega pomagajo zmanjšati vnetje v notranjem ušesu in podpirajo regeneracijo poškodovanih celic.

Formula Oriton prav tako pomaga krepiti imunski sistem in zmanjšati stres, dejavnike, ki lahko povzročijo ali poslabšajo tinitus. Z bojem proti tem dejavnikom kapsule Oriton pomagajo lajšati simptome šumenja v ušesih.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Oriton sestavine (sestava)

Oriton kapsule za boj proti šumenju v ušesih vsebujejo naslednje sestavine:

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Nevarnosti, kako učinkovito, koristi Oriton

Oriton kapsule za šumenje v ušesih ponujajo številne prednosti:

Rezultat uporabe Oriton

Učinki uporabe kapsul Oriton za zdravljenje zvonjenja v ušesih se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Spodaj je nekaj možnih koristi, ki jih lahko ljudje občutijo pri uporabi kapsul:

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Neprestano zvonjenje v ušesih mi je več let povzročalo nelagodje in vplivalo na kakovost mojega življenja. Kot upokojenec sem želel najti učinkovito rešitev za lajšanje te težave.

Odločil sem se poskusiti Oriton, potem ko sem raziskal izdelek in prebral veliko pozitivnih kritik. In kakšen uspeh je bil! Odkar sem začel jemati te kapsule, sem opazil znatno zmanjšanje zvonjenja v ušesih.

Moje vsakdanje življenje se je dramatično izboljšalo. Zdaj lahko uživam v dobrem spancu in moja sposobnost koncentracije se je izboljšala. Tudi moje razpoloženje se je izboljšalo, ker nenehno brenčanje ne vpliva več na mene čustveno.

Kot upokojenec cenim tudi enostavnost uporabe teh kapsul. Vzamem eno dnevno s kozarcem vode po navodilih in nisem doživel nobenih negativnih stranskih učinkov.«

»Kot programer veliko ur preživim pred računalnikom in vsakodnevni stres lahko vpliva na moje splošno počutje. Pred časom se mi je začelo nenehno oglašati v ušesih, kar je bilo zelo moteče in mi je oteževalo koncentracijo pri delu.

Za Oriton sem se odločil , potem ko sem prebral pozitivne ocene o izdelku. Odkar sem začel jemati te kapsule, sem opazil velik napredek v kakovosti svojega življenja. Zvonjenje v mojih ušesih se je občutno zmanjšalo, kar mi omogoča, da delam bolj učinkovito in bolj osredotočeno.

Duševni mir, ki sem si ga povrnil, je neprecenljiv. Zdaj se lahko bolje osredotočim na svoje delo in se mi ni treba ukvarjati s stalnim hrupom. Poleg tega se je občutno zmanjšal moj stres, kar je izboljšalo moje splošno počutje.”

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version