Csd-ljmostepolje

RevitaProst – Prevara? Kje kupiti? Ocene, Forum, Lekarna, Cena

RevitaProst

RevitaProst

RevitaProst je inovativno prehransko dopolnilo, ki pozitivno vpliva na moški urogenitalni sistem. Kapsule dodatka vsebujejo samo naravne sestavine. Študije so pokazale, da se pri 92 % redne uporabe prehranskih dopolnil zmanjša tveganje za nastanek prostatitisa ter odpravijo težave z uriniranjem in potenco pri moških .

Vnetje prostate

Vnetje prostate (prostate) lahko spremljajo različni simptomi, na primer bolečina pri uriniranju. Bakterije niso vedno vzrok. Obstajajo različni vzroki in terapevtski pristopi.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<

Pregled: Kaj je prostatitis

Prostata ali prostata pri moških se lahko vname. Strokovnjaki pravijo, da ima 15 odstotkov moških prostatitis vsaj enkrat v življenju. Tveganje za to bolezen se znatno poveča od starosti 40 let.

Prostatitis je v medicini razdeljen na dve obliki:

  1. Če so bakterije vzrok za vaš prostatitis, se imenuje bakterijski prostatitis. Poleg tega lahko akutno bakterijsko obliko ločimo od kronične bakterijske oblike. Kronični bakterijski prostatitis pomeni, da je bolezen prisotna več kot tri mesece.
  2. Če bakterije ne delujejo kot sprožilec,  se pojavi nebakterijski prostatitis  . Običajno gre za sindrom kronične medenične bolečine (sindrom kronične bolečine medeničnega dna, na kratko CPPS). Simptomi trajajo vsaj tri mesece, kot pri kroničnem bakterijskem prostatitisu, vendar brez sledi bakterij v urinu in masažni kulturi prostate. Vendar pa je pri nekaterih prizadetih posameznikih mogoče prepoznati označevalce vnetja. V medicinski terminologiji se to imenuje  vnetje CPPS  . Če  ni znakov vnetja, CPPS  ni vnetni. Tretja oblika nebakterijskega prostatitisa je  asimptomatski prostatitisznano: vnetje je mogoče zaznati, vendar ni simptomov. To je običajno naključno odkritje med preventivnim zdravniškim pregledom.

Prostata je eden od notranjih moških spolnih organov in je žleza v velikosti kostanja, ki sedi pod mehurjem in obdaja sečnico. Naloga prostate je proizvajati tekočino, ki jo vaše telo doda vašemu semenu, ko ejakulirate. Mlečni izloček vsebuje različne sestavine. Sperma, sestavina, izboljša gibanje semenčic. Oba dejavnika sta pomembna za plodnost.

Preverite: AlfaZone.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<

Komponente RevitaProst

Sestavine v RevitaProst so komplementarne, antioksidativne in izboljšujejo splošno zdravje. Patentirana formula prehranskega dopolnila vsebuje izvlečke zdravilnih rastlin:

Kapsule vsebujejo element v sledovih cink, ki je naravni vir testosterona. Sestavina učinkovito pomaga moškim pri težavah s potenco.

 Kako uporabljati RevitaProst ?

Pred uporabo zdravila RevitaProst preberite navodila in se posvetujte z urologom. Dnevni odmerek je običajno 1 do 2 kapsuli, odvisno od težave. Pri vnetju se priporoča 2 kapsuli na dan. Za preprečevanje patologij genitourinarnega sistema je dovolj enkrat na dan.

Dodatek je treba sprati z veliko vode. Kapsulo lahko pijete z mlekom, sokom ali čajem. Prijavni tečaj traja najmanj 1 mesec. Dodatek nima stranskih učinkov. Prenesete ga lahko od starosti 18 let. Individualna nestrpnost je absolutna kontraindikacija.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<

Kako deluje?

Po zdravljenju z zdravilom RevitaProst se vnetje genitourinarnega sistema zmanjša ali popolnoma odpravi. Pri moških je proces spermatogeneze urejen, libido se poveča, zdravilo pomaga preprečiti razvoj adenoma in prostatitisa ter preprečuje razvoj neoplastičnih procesov.

Predvidena uporaba

RevitaProst je sprejet, če:

Kontraindikacije

Dodatek ni priporočljiv v primeru diagnosticiranja bolezni srca, oseba je mlajša od osemnajst let. Starost je pomembno dejstvo. Mladi fantje nimajo popolnoma razvitih hormonov in raven testosterona je pogosto povišana.

Pregled zdravnika

Moški pogosto skrivajo svoje prave zdravstvene težave. Ko se pojavijo prvi simptomi erektilne disfunkcije, jih ignorirajo. Upajo, da je to začasen pojav in da bodo vedno našli razlago za neuspeh: na primer slaba volja, utrujenost v službi in nič nočem, torej ni bilo seksa. Pravzaprav je bolezen v prvi fazi lažje zdraviti. Dodatek RevitaProst je tisto, kar moški potrebujejo. Lahko ga samozavestno priporočam ne le kot kupca, ampak tudi kot zdravnika. To ni zdravilo, zato ne bo stranskih učinkov.

Izdelek ima varno sestavo: cink, ekstrakt palmete, izvleček koprive. Jagodna esenca. Vse te sestavine močno vplivajo na moško telo: povečajo željo, vplivajo na spermatogenezo, odpravljajo bolečine in vnetja. Če se simptomi bolečine poslabšajo, je pogosta potreba na stranišče (tudi ponoči), je najbolje opraviti pregled.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<

Ocene uporabnikov foruma

Nikoli nisem imela težav, imela sem aktivno spolno življenje. Po štiridesetem sem začutil spremembo. Mislil sem, da je to začasen pojav, vendar je minilo šest mesecev, a zame se ni nič spremenilo. Potem sem kupila dodatek za svoje moško zdravje. Rezultat je bil v 5 dneh. Srečen sem.

Spolni odnos se je vedno končal zelo zgodaj. Nekaj ​​minut in to je to, žena se ni imela časa sprostiti. Utrudil sem se, ker sem se nehal počutiti kot moški. Kupil sem par kapsul. Začela sem jih jemati dvakrat na dan. Bala sem se, da se bo po koncu zdravljenja težava vrnila, a se ni. Srečen sem.

Kako lahko naročim RevitaProst ?

Za oddajo naročila je dovolj, da izpolnite uradni obrazec, navedete svoje ime, priimek in številko mobilnega telefona. Predstavnik podjetja, pri katerem lahko zahtevate informacije, ki vas zanimajo, vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral za potrditev naročila, v nekaj dneh pa boste izdelek prejeli direktno na dom in plačilo po povzetju.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<

Exit mobile version