Slimella FIT, prevara? negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Kapsule za hujšanje Slimella FIT na osnovi keta so inovativen način za dosego cilja hujšanja. Te kapsule pomagajo vstopiti v stanje ketoze, v katerem telo kuri maščobo kot svoj glavni vir energije in tako pomaga pri naravni izgubi teže.

Kaj v resnici pomeni biti predebel ali debel?

Preprosto povedano, besedi ” prekomerna teža ” in “debelost” opisujeta preveč telesne maščobe.

Trenutno najpogosteje uporabljena mera stanja telesne mase je indeks telesne mase (ITM).

 • ITM uporablja preprost izračun, ki temelji na razmerju med višino in težo (ITM = kg/m 2 ). Desetletja raziskav so pokazala, da indeks telesne mase zagotavlja dobro oceno “debelosti” in je tudi v dobri korelaciji s pomembnimi zdravstvenimi rezultati, kot so bolezni srca, sladkorna bolezen, rak in splošna umrljivost.
 • Oglejte si nekaj za krčne žile: Turboshaper.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Zdravi razponi BMI za odrasle in otroke

Kaj se šteje za zdrav ITM?

 • Za odrasle moške in ženske velja ITM med 18,5 in 24,9 za zdravo.
 • Prekomerna telesna teža je opredeljena kot ITM med 25,0 in 29,9; in ITM 30 ali več velja za debelost.

Tako kot pri odraslih je debelost vedno večji problem tudi pri otrocih in mladostnikih. Ker otroci rastejo različno hitro, odvisno od starosti in spola, se definicije prekomerne telesne teže in debelosti pri otrocih in mladostnikih razlikujejo od definicij pri odraslih.

 • V Združenih državah, na primer, definicija temelji na standardnih grafikonih rasti, ki so jih razvili Centri za nadzor in preprečevanje bolezni. Pri otrocih in mladostnikih, starih od 2 do 20 let, ITM med 85. in 94. percentilom za starost in spol velja za prekomerno telesno težo; ITM 95. percentila ali več velja za debelost.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Slimella FIT

Velikost pasu je pomembna: trebušna debelost

Pomembna kategorija debelosti, ki je ITM ne upošteva, je tako imenovana »trebušna debelost« – odvečna maščoba okoli trebuha, ki je pomemben dejavnik zdravja, tudi neodvisno od ITM.

 • Najenostavnejša in najpogosteje uporabljena mera abdominalne debelosti je obseg pasu. Smernice na splošno opredeljujejo abdominalno debelost kot obseg pasu 35 palcev ali več pri ženskah in obseg pasu 40 palcev ali več pri moških.

Merjenje telesne maščobe

Obstaja veliko načinov za merjenje telesne maščobe. Nekateri so odlični za zdravniško ordinacijo, na primer za izračun BMI osebe. Druge, bolj zapletene metode zahtevajo posebno opremo, kot so magnetna resonanca ali dvoenergijske rentgenske absorpciometrične naprave; Čeprav lahko ti stroji zelo natančno izmerijo telesno maščobo, se običajno uporabljajo samo v ta namen v raziskovalnih okoljih.

Po vsem svetu je 1,5 milijarde odraslih s prekomerno telesno težo ali debelostjo, do leta 2030 pa naj bi se to število povečalo na 3 milijarde. Epidemija dosega katastrofalne razsežnosti in eden ključnih, čeprav majhnih, korakov za njeno obvladovanje je skupen jezik, ki opisuje problem.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kaj je Slimella FIT in čemu je namenjen?

Kdaj se uporablja Slimella FIT in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

Slimella FIT kapsule za hujšanje na osnovi ketoze, izdelek je zasnovan tako, da podpira hujšanje na naraven in učinkovit način. Te kapsule vsebujejo izbrane sestavine, ki telesu pomagajo preiti v stanje ketoze, v katerem izgorevajo nakopičene maščobne obloge. Ketoza je presnovno stanje, v katerem telo kot glavni vir energije uporablja maščobo namesto ogljikovih hidratov. Kapsule Slimella FIT so lahko dragocena podpora tistim, ki želijo svoje cilje shujšati na zdrav in trajnosten način.

Slimella FIT

Terapevtske indikacije

Slimella FIT kapsule za hujšanje na osnovi ketoze se lahko uporabljajo v naslednjih primerih:

 • Hujšanje: Kapsule Slimella FIT lahko uporabljate kot del shujševalnega programa za zmanjšanje telesne maščobe. Pomagajo spodbuditi proces ketoze v telesu, kar spodbuja izgorevanje nakopičenih maščob.
 • Nadzor apetita: Kapsule Slimella FIT so lahko koristne za nadzor apetita in lakote. Sestavine v kapsulah lahko pomagajo zmanjšati željo po visokokalorični hrani in zagotavljajo dolgotrajen občutek sitosti.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Sestava Slimella FIT – Aktivne sestavine

Tukaj je seznam sestavin Slimella FIT in njihovih učinkov:

 1. Ginseng: Ginseng je znan po svojih energijskih in toničnih lastnostih. Lahko pomaga povečati energijo in vzdržljivost med telesno aktivnostjo ter spodbuja boljšo učinkovitost med vadbo.
 2. Folna kislina: Folna kislina je vitamin B, potreben za celično presnovo. Ima lahko pomembno vlogo pri sintezi novega tkiva in proizvodnji energije. Poleg tega lahko folna kislina podpira delovanje živčnega sistema.
 3. Vitamin B12: Vitamin B12 sodeluje pri proizvodnji energije in presnovi ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Lahko pomaga zmanjšati občutek utrujenosti in izčrpanosti s spodbujanjem normalnega delovanja živčnega sistema.
 4. Krom: Krom je esencialni mineral, ki sodeluje pri presnovi ogljikovih hidratov in lipidov. Pomaga vam lahko uravnavati raven sladkorja v krvi, spodbuja zdravo energijsko ravnovesje in vam pomaga uravnavati telesno težo.
 5. Cink : Cink je pomemben mineral za pravilno delovanje imunskega sistema ter za presnovo sladkorja in maščob. Lahko podpira splošno zdravje in pomaga uravnavati presnovo.

Uporabljam ga

Tukaj je seznam prednosti Slimella FIT kapsul za hujšanje na podlagi ketoze :

 1. Spodbujajo hujšanje: kapsule SlimellaFIT spodbujajo hujšanje s spodbujanjem telesa, da preide v stanje ketoze. Med ketozo telo kuri nakopičene maščobne obloge kot glavni vir energije, kar prispeva k izgubi teže.
 2. Povečanje energije: Med procesom ketoze telo proizvaja ketone, ki zagotavljajo stabilen vir energije. Slimella FIT kapsule lahko pomagajo povečati raven energije in izboljšajo vzdržljivost med vsakodnevnimi aktivnostmi in vadbo.
 3. Zmanjšajte apetit: Sestavine v kapsulah SlimellaFIT lahko pomagajo nadzorovati apetit in zmanjšajo lakoto. To lahko olajša nadzor nad porcijami in zmanjša skupni vnos kalorij.
 4. Izboljšajte presnovno zdravje: kapsule Slimella FIT lahko pomagajo uravnavati raven sladkorja v krvi in ​​izboljšajo občutljivost za inzulin. To je lahko koristno za ljudi, ki jim grozi razvoj sladkorne bolezni tipa 2 ali poskušajo obvladati svojo sladkorno bolezen.
 5. Podpora telesni sestavi: uporaba kapsul Slimella FIT lahko spodbuja zmanjšanje telesne maščobe ob ohranjanju mišične mase. To lahko prispeva k boljši telesni sestavi s povečanjem puste telesne mase in zmanjšanjem visceralne maščobe.

Navodilo za uporabo – Kako uporabljati Slimella FIT?

Preden vzamete zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke!

Način uporabe, odmerjanje

Za pravilno uporabo Slimella FIT kapsul za hujšanje na osnovi ketoze sledite spodnjim navodilom:

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Slimella FIT
 • Pazljivo preberite navodila, ki so priložena izdelku. Za pravilno porabo vedno upoštevajte navodila proizvajalca.
 • Običajno se priporoča zaužitje ene kapsule SlimellaFIT dnevno s kozarcem vode.
 • Pri uporabi kapsul Slimella FIT je pomembna uravnotežena in zdrava prehrana. Izberite živila, bogata s hranili, kot so sadje, zelenjava, puste beljakovine in cela zrna.
 • Z redno vadbo lahko povečate učinkovitost kapsul Slimella FIT . Priporočljivo je vsaj 30 minut na dan nameniti zmerni telesni dejavnosti, kot so hoja, plavanje ali joga.
 • Čez dan pijte dovolj, da ostanete hidrirani.
 • Za najboljše rezultate je pomembno, da kapsule jemljete dosledno.

Resnične ocene, negativna mnenja – komentarji na forumu

»Sem 50-letna učiteljica in bi rada delila svoje izkušnje s kapsulami za hujšanje na osnovi Slimella FIT Ketosis. Potem ko sem poskusil številne metode hujšanja brez uspeha, sem se odločil, da dam SlimellaFIT priložnost . Moram priznati, da sem bil nad učinki prijetno presenečen. V razmeroma kratkem času sem opazil občutno zmanjšanje teže in povečanje energije čez dan. Vesel sem, da sem našel izdelek, ki mi ustreza. Slimella FIT toplo priporočam vsem, ki iščejo pomoč pri doseganju svojih ciljev glede izgube teže.

” Po letih boja s prekomerno težo sem se na priporočilo prijateljice odločila preizkusiti Slimella FIT. Bil sem presenečen nad rezultati, ki sem jih dobil. Slimella FIT kapsule so resnično spremenile moj pristop k hujšanju. Opazil sem znatno zmanjšanje apetita in začel učinkoviteje kuriti odvečno telesno maščobo. Zdaj se počutim bolj fit, poln energije in bolj samozavesten. Slimella FIT je postala nepogrešljiv zaveznik na moji poti do doseganja ciljev teže. Te kapsule toplo priporočam vsem, ki iščejo učinkovito rešitev za hujšanje na zdrav in trajnosten način.

Uradna spletna stran proizvajalca – 50% popust, cena, kje kupiti

Proizvajalec nudi 50% popust na redno maloprodajno ceno. Za naročilo preprosto obiščite uradno spletno mesto proizvajalca s pomočjo spodnje povezave in dokončajte postopek spletnega nakupa. Promocijska koda ni potrebna.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Leave a Comment