Portal o Prehranskih Dopolnilih

Sonixine, goljufija? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Sonixine

Sonixine

Kapsule za sluh Sonixine je inovativen izdelek namenjen izboljšanju funkcije sluha . Vsebujejo edinstven kompleks učinkovin, ki pomagajo pri zaščiti in regeneraciji lasnih celic ter izboljšajo prekrvavitev slušnega organa.

IzdelekSonixine
Farmacevtska oblika Tablete
Resnične ocene 4,96 od 5 zvezdic
PošiljkaDostavljalec
Razpoložljivostja

Kako glasen hrup povzroči izgubo sluha?

Izguba sluha je zmanjšanje vaše sposobnosti slišati ali razumeti govor in zvoke okoli sebe. Do izgube sluha lahko pride, če kateri koli del ušesa ali živci, ki prenašajo informacije o zvokih v možgane, ne delujejo kot običajno. V nekaterih primerih je lahko izguba sluha začasna. Vendar pa lahko postane trajno, ko se pomembni deli ušesa poškodujejo tako, da jih ni mogoče popraviti. Poškodba katerega koli dela ušesa lahko povzroči izgubo sluha.

Glasen hrup je še posebej škodljiv za notranje uho (polž). Izpostavljenost zelo glasnemu zvoku naenkrat ali dolgotrajno poslušanje glasnih zvokov lahko povzroči izgubo sluha. Glasen hrup lahko poškoduje celice in membrane polža. Dolgotrajno poslušanje glasnega hrupa lahko preobremeni lasne celice v ušesu, kar lahko povzroči njihovo odmiranje. Izguba sluha napreduje, dokler traja izpostavljenost. Škodljivi učinki lahko trajajo tudi po prenehanju izpostavljenosti hrupu. Poškodba notranjega ušesa ali slušnega živčnega sistema je na splošno trajna.

Vir: https://www.clarityhearing.com/consequences-of-hearing-loss/

Poškodovane lasne celice v ušesih lahko povzročijo izgubo sluha

Povprečen človek se rodi s približno 16.000 lasnimi celicami v polžu. Te celice omogočajo možganom zaznavanje zvokov. Med 30 % in 50 % lasnih celic je lahko poškodovanih ali uničenih, preden lahko s testom sluha izmerimo spremembe sluha. Ko opazite izgubo sluha, je veliko lasnih celic nepopravljivo poškodovanih.

Po odhodu z zelo hrupnega dogodka, kot je koncert ali nogometna tekma, boste morda opazili, da ne slišite več tako dobro kot prej. Morda ne boste slišali šepeta, zvok se bo morda zdel pridušen ali pa boste morda slišali zvonjenje v ušesih. Normalen sluh se običajno povrne v nekaj urah do nekaj dneh. To je zato, ker se dlačne celice, kot so trave, bolj upognejo, če je zvok glasnejši. Toda po obdobju okrevanja bodo spet postali ravni.

Če pa glasen zvok poškoduje preveč lasnih celic, bodo nekatere odmrle. Ponavljajoča se izpostavljenost glasnim zvokom sčasoma uniči številne lasne celice. To lahko postopoma zmanjša vašo sposobnost razumevanja govora na hrupnih mestih. Sčasoma, če se izguba sluha nadaljuje, lahko postane težko razumeti govor tudi na tišjih mestih.

Hrup lahko poškoduje tudi živce v ušesih

Poleg poškodovanja lasnih celic lahko hrup poškoduje tudi slušni živec, ki prenaša informacije o zvokih v možgane. Preizkus sluha morda ne bo odkril zgodnjih poškodb. To lahko povzroči “skrito izgubo sluha”, zaradi česar je težko razumeti govor na hrupnih mestih. Vpliv glasnega hrupa skozi čas vpliva na to, kako dobro slišite pozneje v življenju. Vpliva tudi na to, kako hitro se lahko pojavijo težave s sluhom, tudi po prenehanju izpostavljenosti.

Kaj je to Sonixine in čemu služi?

Kdaj se prijaviti Sonixine in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

Kapsule Sonixine for hearing je prehransko dopolnilo namenjeno podpori in izboljšanju funkcije sluha. Vsebujejo kombinacijo naravnih sestavin, ki lahko pomagajo okrepiti slušni sistem, izboljšajo sluh in zmanjšajo tveganje za težave s sluhom.

Terapevtske indikacije

Kapsule Sonixine za sluh priporočamo v naslednjih primerih:

Kakšna je nevarnost?

Težave s sluhom imajo lahko resne posledice za človekovo splošno zdravje in dobro počutje. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) lahko nerešene težave s sluhom vodijo v znatno zmanjšanje kakovosti življenja, socialno izolacijo ter poslabšanje kognitivnih in mentalnih funkcij.

Najnovejše raziskave Nacionalnega inštituta za slušne in komunikacijske znanosti (NIDCD) potrjujejo tudi povezavo med težavami s sluhom in razvojem drugih bolezni. Opozarjajo na primer na možno povezavo med izgubo sluha in povečanim tveganjem za razvoj kognitivnih motenj, vključno z demenco in Alzheimerjevo boleznijo.

Kako deluje? Mehanizem delovanja

Slušne kapsule Sonixine vsebujejo edinstven kompleks učinkovin, ki delujejo na izboljšanje slušne funkcije. Izvajajo naslednja dejanja:

Kapsule Sonixine so bile razvite na podlagi najnovejših znanstvenih dosežkov in skrbno izbrane za doseganje optimalnih rezultatov pri ohranjanju in izboljšanju funkcije sluha.

Sestava Sonixine – Aktivne sestavine

Sonixine kapsule za sluh vsebujejo naslednje sestavine in njihove učinke:

Prednosti

Slušne kapsule Sonixine nudijo naslednje prednosti:

Informativni letak – Kako uporabljati zdravilo Sonixine ?

Preden vzamete to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke.

Način uporabe, odmerjanje

Za uporabo slušnih kapsul Sonixine priporočamo, da upoštevate navodila proizvajalca. Tu so splošna priporočila za uporabo:

Kontraindikacije

Slušne kapsule Sonixine so prehransko dopolnilo in čeprav se na splošno dobro prenašajo, je treba upoštevati nekatere kontraindikacije in opozorila:

Stranski učinki

Slušne kapsule Sonixine so prehransko dopolnilo in ob upoštevanju priporočenega odmerka običajno ne povzročajo resnih stranskih učinkov. Vendar pa lahko v redkih primerih nekateri ljudje doživijo naslednje neželene učinke:

Učinki uporabe izdelka

Uporaba zdravila Sonixine lahko prinese naslednje rezultate:

Resnične ocene, negativne ocene in mnenja – komentarji s foruma

»Rad bi delil svoje izkušnje z akustičnimi kapsulami Sonixine . Že nekaj let imam težave s sluhom in sem iskal način, kako izboljšati svojo slušno funkcijo.

Po nekaj mesecih uporabe zdravila Sonixine sem opazil izrazito izboljšanje sluha. Lažje slišim pogovore, televizijske programe in zvoke iz okolice. Izboljšala se je tudi čistost zvoka in nimam več težav z razlikovanjem posameznih zvokov.

Začutil sem tudi izboljšanje splošnega počutja. Lahko se srečam s prijatelji in družino, ne da bi jih prosil, naj ponavljajo ali govorijo na glas. To mi je dalo samozavest in izboljšalo kakovost mojega življenja.

Vesel sem, da sem poskusil Sonixine in ga priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom. Ta izdelek mi je res pomagal povrniti sluh in se vrniti k polnemu življenju. Vesel sem, da zahvaljujoč Sonixinu moj sluh spet deluje.”

»Z vami bi rad delil svojo izkušnjo z akustičnimi kapsulami Sonixine . Kot voznik ima sluh pri mojem delu pomembno vlogo in vedno se trudim, da ga ohranjam v dobrem stanju.

Sonixine sem začel uporabljati pred nekaj meseci in z rezultati sem zelo zadovoljen. Postajalo mi je vse lažje slišati zvoke prometa, hupe avtomobilov in glasove potnikov. Odlična sem v komunikaciji in slišim vsako najmanjšo podrobnost, kar je pri mojem delu pomembno.

Zahvaljujoč Sonixinu čutim, da moj sluh postaja jasnejši. To mi omogoča, da sem bolj pozoren in odziven na cesti, kar povečuje varnost in zadovoljstvo mojih strank. Vesel sem, da sem našel tako učinkovit izdelek, ki mi pomaga ohraniti in izboljšati sluh.

Sonixine zelo priporočam vsem voznikom in ljudem, ki imajo težave s sluhom. Je zanesljiv izdelek, ki pomaga ohranjati vaš sluh v odličnem stanju in vam zagotavlja boljšo izkušnjo pri delu in druženju. Sonixine je zame pravo odkritje in življenja brez njega si ne znam več predstavljati.

Exit mobile version