TurboShaper, goljufije? Negativni komentarji, Forum, Lekarna, Cena, Mnenja

Shujšati z obližem?  Če vas ideja prepriča, a se vam zdi nemogoča, se splača  spoznati  TurboShaper, najboljše shujševalne obliže, ki temeljijo na kliničnih preskušanjih ter ocenah in mnenjih potrošnikov, objavljenih na internetu.

V naslednjih odstavkih vam bomo razložili, kaj so TurboShaper , kako delujejo, kakšna je sestava in kako jih uporabljati, zato imejte oči na zaslonu vašega računalnika ali pametnega telefona, berite dalje.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako sta opredeljena prekomerna teža in debelost?

Zdravniki uporabljajo medicinske izraze “prekomerna telesna teža” ali “debelost”, da ugotovijo, ali je oseba izpostavljena večjemu tveganju za zdravstvene težave, povezane s težo.

Kako sta opredeljena prekomerna teža in debelost?

Indeks telesne mase (ITM) uporablja meritve  višine in teže  za oceno telesne maščobe osebe. Vendar je lahko izračun ITM sam zapleten. Enostavnejši način je uporaba  kalkulatorja ITM  .

Po izračunu ITM in vrisu rezultata na standardne karte ITM zdravniki uporabljajo štiri kategorije za opis teže otrok, starih od 2 do 19 let:

 • premajhna telesna teža:  ITM pod 5. percentilom
 • normalna teža:  BMI v 5. in pod 85. percentilom
 • prekomerna telesna teža:  ITM v 85. in pod 95. percentilom
 • Debelost:  ITM na ali nad 95. percentilom

Za otroke, mlajše od 2 let, zdravniki uporabljajo tabele teže in dolžine namesto indeksa telesne mase, da bi ugotovili, kako se otrokova teža primerja z njihovo dolžino. Otrok, mlajši od 2 let, ki je v 95. percentilu ali več, se šteje za prekomerno telesno težo.

ITM ni popolno merilo telesne maščobe in je lahko v nekaterih primerih zavajajoč. Na primer, mišičasta oseba ima lahko visok BMI, vendar nima prekomerne teže (dodatne mišice povečajo težo, ne pa tudi debelosti). Poleg tega je lahko ITM težko razlagati med adolescenco, ko imajo otroci obdobja hitre rasti. Ne pozabite, da je ITM običajno dober pokazatelj telesne maščobe, ni pa  neposredna  meritev.

Če vas skrbi otrokova teža, ga peljite k zdravniku. Zdravnik vas bo vprašal o vaših prehranjevalnih navadah in dejavnostih ter predlagal načine za spremembo zdravega načina življenja. Zdravnik vam lahko naroči tudi krvne preiskave za odkrivanje določenih zdravstvenih težav, povezanih z debelostjo.

Glede na vaš indeks telesne mase (ali merjenje teže in dolžine) in zdravje vašega otroka vas lahko zdravnik napoti k registriranemu dietetiku ali k programu za uravnavanje telesne teže. Nekaterim otrokom lahko zdravniki predpišejo tudi zdravila ali operacijo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

turboshaper

Zakaj so otroci predebeli ali debeli?

Dejavniki, ki lahko prispevajo k prekomerni telesni teži, vključujejo slabe prehranjevalne navade, premalo gibanja,  genetiko  ali kombinacijo naštetega. Pomanjkanje dostopa do zdrave hrane in varnih krajev za aktivno preživljanje časa je izziv za številne družine. V redkih primerih lahko preveliko povečanje telesne mase povzročijo endokrine težave, genetski sindrom ali nekatera zdravila.

Prehrana in življenjski slog

Pogosto izbiramo živila, ki jih lahko pojemo hitro in enostavno – od hitre hrane do predelanih in pakiranih obrokov ter prigrizkov. Natrpan urnik lahko pusti malo časa za pripravo bolj zdravih obrokov ali telovadbo. Velikosti porcij  , doma in v tujini, so prevelike.

Poleg tega je sodoben način življenja sedeč način življenja. Otroci pogosto več časa namenijo igri z elektronskimi napravami kot aktivni igri na prostem. Otroci, ki veliko časa preživijo pred ekrani, imajo večjo verjetnost prekomerne teže. Čas pred zaslonom tudi moti spanec. Otroci, ki ne spijo dovolj, imajo večjo verjetnost prekomerne teže.

Gibanje in telesna dejavnost

Mnogi otroci nimajo dovolj telesne dejavnosti. Starejši otroci in najstniki bi morali vsak dan posvetiti 1 uro ali več zmerni do močni vadbi, vključno z  aerobiko  in vajami za krepitev mišic in kosti. Otroci med 2. in 5. letom starosti naj bodo vsak dan aktivni vsaj 3 ure.

Genetika

Genetika lahko vpliva na težo otrok. Naši geni pomagajo določiti vaš telesni tip in kako vaše telo shranjuje in kuri maščobo. Vendar le geni ne morejo pojasniti trenutne krize debelosti. Ker se geni in navade prenašajo iz generacije v generacijo, se lahko številni družinski člani spopadajo s prekomerno telesno težo.

Ljudje v isti družini imajo ponavadi podobne prehranjevalne vzorce, sedeč življenjski slog in stopnjo telesne dejavnosti. Tveganje, da bo otrok postal predebel, se poveča, če ima starš čezmerno telesno težo ali je debel.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

TurboShaper : kaj je to

TurboShaper  so obliži, ki se prodajajo v praktični zbirni embalaži, katerih naloga je zagotoviti hitro in nadzorovano hujšanje.

Naneseni neposredno na kožo zagotavljajo konstantno sproščanje aktivnih snovi, ki telesu pomagajo pri izgorevanju maščob in kalorij ter hujšanju. Zaradi tega jih obravnavamo na enak način kot “lipolitike” ali prehranska dopolnila za izgorevanje maščob, saj lahko tako kot slednja pospešijo  naš presnovni sistem  in povzročijo, da deluje bolj intenzivno tudi v mirovanju.

Brez prehoda skozi želodec in črevesje, kot pri najbolj priljubljenih shujševalnih tabletah,  TurboShaper  omogoča, da bioaktivne snovi, ki jih vsebujejo, hitreje preidejo v kri, zaradi česar je njihovo delovanje veliko hitrejše in učinkovitejše.

Nenazadnje so zaradi svoje 4-slojne strukture izjemno obstojni in ostanejo na koži tudi med tuširanjem in prekomernim potenjem.

TurboShaper obliži za hujšanje : kaj so

Shujševalni obliži  , kot je TurboShaper, so preprosti obliži, ki se prilepijo na kožo in zaradi tako enostavnega nanosa lahko  v telo učinkovito vnašajo snovi za izgorevanje maščob  , zaradi katerih telo hitreje kuri ogljikove hidrate, lipide in kalorije.

Še več, tovrstni izdelki pogosto vsebujejo tudi sestavine, ki lajšajo lakoto, in poživljajoče učinkovine, zaradi katerih ne boste čutili lakote in stalne utrujenosti, tudi če sledite nizkokalorični dieti.

Na tem mestu je treba povedati, da obliži za hujšanje, tako kot drugi naravni shujševalni izdelki, kot so prehranska dopolnila v tabletah, ne smejo biti uporabljeni kot alternativa, ampak vedno kot dopolnilo k shujševalni dieti.

Nazadnje, obliže za hujšanje na splošno  bolje prenašamo  kot druge izdelke za hujšanje, kot so tablete za hujšanje, ker delujejo transdermalno in jih zato ni treba zaužiti.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

turboshaper

Kako delujejo popravki TurboShaper

TurboShaper  , tako kot vsi shujševalni obliži, deluje transdermalno, zato jih ne smete pogoltniti, temveč le nanesti na kožo in pustiti na mestu.

Toda tisto, kar te obliže razlikuje od drugih izdelkov iste kategorije, je, da sproščanje učinkovin v telesu poteka neprekinjeno ves dan.

Tudi njihov mehanizem delovanja temelji na treh kombiniranih učinkih:

 • Lipolitični učinek  zaradi aktivnih sestavin za izgorevanje maščob;
 • Učinek razbijanja lakote  , zahvaljujoč snovem, ki namesto tega delujejo neposredno na možganske receptorje sitosti;
 • Očiščevalni/energijski učinek  , zahvaljujoč prisotnosti drugih biokemičnih sestavin, ki telesu omogočajo samočiščenje in optimizirajo uporabo energije, pridobljene iz hrane, tudi v okviru nizkokalorične diete.

Klinične študije so torej pokazale, da kombinirano delovanje teh treh učinkov omogoča, da so obliži Raapid Slim učinkoviti v več kot 98 % primerov in zagotavljajo naslednje prednosti za vsak telesni tip (rahlo prekomerno telesno težo, zmerno prekomerno telesno težo, debelost in močno debelost):

 • Izguba teže  (do 15 kg na mesec);
 • Znižanje pasu  (nekaj centimetrov);
 • Izločanje holesterola, odpadkov in toksinov;
 • Povečano psihofizično počutje;
 • Podaljšanje občutka sitosti  (nič več prigrizkov ponoči in med obroki).
 • preveri tudi: Beslimmer.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Sestava TurboShaper

Prednosti in učinki TurboShaperja  , ki smo jih pravkar videli, so posledica njegove posebne formule aktivnih sestavin.

Zlasti znotraj poti najdemo:

 • Erba Mate Extract:  razstrupljevalno/prečiščevalno delovanje;
 • Bela murva:  lipolitični učinek, deluje neposredno na presnovo;
 • Morske alge Wakame:  energijski in lipolitični učinek zaradi visoke koncentracije antioksidantov (fukoksantin);
 • Izvleček magnolije:  delovanje prekine lakoto, ker zmanjša nastajanje grelina, hormona, ki ga proizvajajo možgani in služi kot receptor za apetit;
 • Goji jagode  :  lipolitično delovanje, zelo bogate z antioksidanti in vlakninami, izboljšajo presnovo in prebavo.

V želji, da bi podrobneje pogledali delovanje teh snovi, opazimo, da medtem ko prve tri (izvleček Yerba Mate, bela murva in morske alge Wakame) delujejo predvsem čez dan, blokirajo kopičenje maščobe, čistijo telo in dodajajo energijo. , druga dva (izvleček magnolije in goji jagod) pa delujeta predvsem ponoči, s čimer olajšata porabo energije tudi med nočnim počitkom in preprečita napade lakote, ki silijo v pogosto prebujanje in posledično napade na hladilnik, ki pogosto uničijo rezultate diete. .

turboshaper

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

TurboShaper : kako jih uporabljati

Aplikacija  TurboShaper  ni težka, saj vse spominjajo na navadne rezine. Za udobje pa povzemamo postopek, ki ga je treba upoštevati in ga najdete tudi na embalaži:

 1. Odstranite obliž iz embalaže;
 2. Izbriši film;
 3. Obliž namestite  na del telesa, ki ga zaradi vročine ali znoja ne vidite ali zlahka odstranite (npr. pazduho ali stegno).
 4. Pritisnite obliž  za približno dvajset sekund, da se prepričate, da se popolnoma prilepi na kožo;
 5. Pustite 24 ur  , nato obliž zamenjajte z novim.

Proizvajalec tudi priporoča uporabo shujševalnih obližev TurboShaper vsaj 20 ali 30 minut pred obrokom, da imajo učinkovine čas za delovanje. Upoštevanje teh indikacij je seveda bistvenega pomena za odlične rezultate uporabe teh obližev za hujšanje.

Ocene in komentarji o TurboShaper

Mnenja in ocene, ki jih najdemo na internetu o  TurboShaperju,  so zelo spodbudni in dajo misliti, da je to 100% varen in učinkovit izdelek. Tukaj je nekaj najbolj prepričljivih pričevanj:

57 let  :

“  Z nastopom menopavze sem se zredila za nekaj kilogramov in nisem mogla shujšati, ker se je metabolizem upočasnil. Vsakič, ko sem poskušala slediti dieti, sem se počutila tako utrujena, da si nisem mogla pomagati, da ne bi nehala. Takrat sem odkril obliže TurboShaper in v nekaj mesecih sem se vrnil na svojo idealno težo.”

Mnenja in komentarji o

48 let:

»  Po operaciji, zaradi katere sem moral več mesecev spati, sem se v enem letu zredil za 80 do 130 kilogramov in življenje se mi je res obrnilo na slabše. Z vso maščobo, ki sem jo imela kot balast, se nisem mogla več premikati in imela sem razne zdravstvene težave. Vsakič, ko sem se lotila diete, sem po prvih izgubljenih kilogramih takoj začutila lakoto in nič drugega kot jedla, posledično pa sem se še dodatno zredila. Ko mi je nutricionistka predlagala uporabo TurboShaperja skupaj z dieto, nisem želela verjeti, a po prvih uporabah sem se takoj počutila bolje in manj lačna ter končno izgubila vse odvečne kilograme.«

Kje kupiti TurboShaper

Obliži za hujšanje TurboShaper  so izdelek, ki ga  ne boste našli v lekarnah ali tradicionalnih trgovinah, temveč le na internetu  ,  na spletni strani proizvajalca  ali na specializiranih portalih. Stroške vedno nosi proizvajalec, zato boste morali kriti le stroške nakupa blaga.

Poleg tega na spletnih mestih in drugih uradnih kanalih pogosto obstajajo ponudbe in promocije, ki vam omogočajo nakup teh obližev za hujšanje po znižani ceni.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Leave a Comment