USlim – Ali deluje? Goljufije? Mnenja, sestavine, cena, kje kupiti, lekarna

USlim – Hujšanje je vedno prva odločitev, ki jo sprejmemo za novo leto, a hitro, po nekaj tednih, opustimo dieto in gibanje ter se vrnemo k starim navadam. Obljubljamo, da bomo začeli hujšati tudi po veliki noči, pred poletjem, septembra, po božiču, v ponedeljek. Ampak tega kljub vsemu nikoli ne počnemo.

Hujšanje namreč ni enostavno: zahteva predanost , vztrajnost in predanost, tako zahtevnega režima pa se pogosto ne držimo.

Najverjetneje je tisto, kar potrebujete, da boste končno lahko shujšali, malo zunanje pomoči, ki bo podprla vaše telo v procesu hujšanja  . In ne, ne govorimo o dragi operaciji krčenja želodca ali nepitnih kemičnih mešanicah.

Pomoč, ki jo potrebujemo, je USlim : naravni dodatek brez kontraindikacij, ki vam posebej pomaga pri izgubi teže s spodbujanjem ketoze. Berite naprej, če želite izvedeti vse, kar morate vedeti o tem.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kako izmeriti in interpretirati status teže?

Indeks telesne mase odraslega ali BMI

BMI je teža osebe v kilogramih, deljena s kvadratom njene višine v metrih. Visok ITM lahko kaže na visoko raven telesne maščobe, nizek ITM pa na prenizko raven telesne maščobe. Če želite izračunati svoj BMI, glejte  kalkulator BMI  . ITM lahko določite tudi tako, da svojo višino in težo poiščete v tej  tabeli indeksa ITM, zunanja ikona (povezava samo v angleščini).

 • Če je vaš ITM nižji od 18,5  , ste prenizki.
 • Če je vaš ITM med 18,5 in 24,9  , ste v območju normalne ali zdrave teže.
 • Če je vaš ITM med 25,0 in 29,9  , ste v območju prekomerne telesne teže.
 • Če je vaš ITM 30,0 ali več  , ste debeli.

Teža, ki je višja od teže, ki velja za zdravo za določeno višino, je opisana kot prekomerna telesna teža ali debelost. Teža, nižja od tiste, ki velja za zdravo za določeno višino, se šteje za prenizko  1  .

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

USlim

Kako izmeriti višino in težo za BMI

Za izračun BMI morate izmeriti višino in težo. Bolj natančno je meriti višino v metrih in težo v kilogramih. Vendar je bila formula BMI prilagojena za višino, merjeno v palcih, in težo, merjeno v funtih. Te meritve lahko opravite v zdravniški ordinaciji ali doma z uporabo merilnega traku in tehtnice.

Za več informacij glejte  O BMI pri odraslih.

Kaj je USlim in za kaj se uporablja

Formulirano s 100 % naravnimi sestavinami in izdelano v ZDA, USlim  spodbuja hujšanje s pospeševanjem metabolizma, zmanjšanjem lakote in sprožanjem ketoze  , stanja v telesu, ki spodbuja izgorevanje maščob.

Vse to brez fizične in psihične oslabitve, bolje rečeno energije in brez vsiljevanja stroge diete.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Ker ketoza povzroča izgubo teže

Ketoza je naravno presnovno stanje človeškega telesa. To stanje se sproži, ko telesu primanjkuje preprostih ogljikovih hidratov in sladkorjev, ki so hranila, ki jih telo običajno uporablja za proizvodnjo energije.

Ko je glukoza izčrpana, je telo prisiljeno poiskati energijo drugje, nato pa začne napadati telesne zaloge maščobe v procesu, imenovanem lipoliza  , pri katerem telo maščobo uporablja za energijo in jo dobesedno kuri.

Za sprožitev stanja ketoze je običajno potrebna zelo specifična dieta, ki vključuje drastično zmanjšanje vse hrane, ki vsebuje enostavne ogljikove hidrate in sladkorje  : žita in njihovi derivati, škrobnata zelenjava  (kot so krompir, korenje in buče)  , sadje  (ker je bogato s sladkor).. )  , stročnice, sladkarije in gazirane pijače.

Nekatere ketogene  (ali v bistvu ketogene)  diete so 21-dnevna ketogena dieta, dieta za kurjenje maščob, dieta tisanoreica, dieta Life 120 ali dieta Paleo. Te diete so vsekakor zelo učinkovite za hitro in učinkovito hujšanje, vendar jih je zelo težko slediti, ker so posebej restriktivne  :  vsi se ne morejo spopasti z dolgim ​​obdobjem pomanjkanja, ki ga te diete zagotavljajo.

Poleg tega imajo v prvih nekaj tednih diete ketogeni režimi nekatere neželene učinke, kot sta stalna lakota in izguba energije, zaradi česar mnoge stranke opustijo svojo dieto.

Kako deluje sistem USlim ?

USlim sproži stanje ketoze brez potrebe po zelo restriktivni dieti brez ogljikovih hidratov.

To je posledica  edinstvene kombinacije naravnih sestavin  , porazdeljenih v dveh kapsulah: ta mešanica  naravnih izvlečkov, vitaminov in elementov v sledovih  deluje sinergistično, da  poveča izgorevanje maščob in s tem izgubo teže.

Poleg tega so sestavine USlim :

 • dolgoročno pospešite metabolizem  , da se teža ne povrne takoj po koncu uživalnega ciklusa;
 • pomaga pri boju s stranskimi učinki diet,  zmanjša občutek lakote in vpliva na vaše psihično počutje  , zaradi česar se počutite bolj energični, srečni in osredotočeni;
 • krepi  imunski sistem  .

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

USlim

Za koga je primeren sistem USlim ?

USlim je primeren za moške in ženske vseh starosti in življenjskega sloga  , ki želijo shujšati, vendar ne morejo na preveč restriktivne diete.

USlim sestavine

 • Izvleček ingverja  , protivnetna začimba, ki  spodbuja prebavo in pospešuje presnovo  . Ena študija je pokazala, da dodajanje ingverja k prehrani  spodbuja hujšanje, izboljša telesno sestavo in pomaga zniževati holesterol  (  vir  ). Poleg tega ingver  spodbuja občutek sitosti in zmanjšuje nastajanje kortizola, stresnega hormona  .
 • Izvleček guarane  , ki  pospešuje metabolizem in prebavo  ter spodbuja nastajanje lipolitičnih encimov, ki  izgorevajo maščobe  . Ena študija je pokazala, da je dodatek z izvlečkom guarane pomagal več ljudem zmanjšati obseg bokov in uravnotežiti raven trigliceridov v krvi (  vir  ). Poleg tega je  guarana zdravilo za razpoloženje in psihično počutje  (  vir  ): ne po naključju se uporablja tudi za zdravljenje depresije in izboljšanje koncentracije pri študentih. Poleg tega guarana pomaga  nadzorovati dražljaj lakote, pri čemer deluje predvsem na živčno lakoto.
 • Kofein  , snov, ki  spodbuja izgorevanje maščob, pospešuje metabolizem in čisti jetra  . Ena študija je ugotovila, da je kofein koristen pri odpravljanju telesne maščobe, zlasti okoli pasu (  vir  ), druga študija pa je preučevala njegov učinek na  znižanje  slabega holesterola (LDL) in povečanje dobrega holesterola  (HDL)  (  vir  ). Kofein deluje tudi na duševni ravni, saj vas ohranja bolj energične, aktivne in osredotočene ter pomaga zmanjšati občutek lakote.
 • Magnezij  , mineral, ki  podpira presnovo maščob, beljakovin in sladkorjev  . Magnezij pomirja živčni sistem,  s čimer se bori proti nespečnosti in živčni lakoti  , ter  poživi um in mu daje moč. Poleg tega magnezij pomaga pri vezavi kalcija v zobeh in kosteh ter pri asimilaciji vitaminov.
 • L-lizin  , ena od esencialnih aminokislin, pomembna za  izboljšanje delovanja imunskega sistema, zmanjšanje anksioznosti in stresa ter spodbujanje vezave kalcija  in s tem zdravje kosti in zob.
 • L-glutamin  , aminokislina, ki  preprečuje izgubo mišične mase  in tako preprečuje utrujenost in oslabelost po hujšanju. Poleg tega glutamin  podpira imunski sistem, pomaga pri razstrupljanju telesa in deluje kot antioksidant  .
 • Kalcij  , mineral, potreben za ohranjanje  močnih zob in kosti,  pa tudi za  boj proti anksioznosti in stresu  (in s tem živčni lakoti)  , pomaga pri absorpciji hranil in  spodbuja razvoj mišic

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Prednosti USlim

Edinstvena formula USlim deluje na vaše telo v krogu:

 • spodbuja ketozo  in s tem izgorevanje maščob, posledično hujšanje;
 • preprečuje nastajanje novega maščobnega tkiva  ;
 • preprečuje izgubo mišične mase, zaradi česar  ohranja čvrstost telesa  ;
 • normalizira krvne vrednosti  ;
 • pomaga  očistiti telo  toksinov in odvečne tekočine ter tako zmanjša tveganje za nastanek celulita;
 • podpira imunski sistem;
 • podpira zdravje kosti;
 • zmanjša občutek lakote;
 • za razliko od diet  se počutite energične in srečne.

Ti učinki vam omogočajo hitro in vztrajno hujšanje in hujšanje, vse brez odrekanja raznoliki in okusni prehrani, brez izpostavljanja telesa hudemu stresu, brez odrekanja in stranskih učinkov.

USlim : pridite k nam

Pakiranje USlim vsebuje dva  pretisna omota z dvema vrstama kapsul, ki jih jemljete hkrati 30 minut pred glavnimi obroki.

Torej predpostavimo:

 • ena modra in ena rumena kapsula 30 minut pred kosilom;
 • eno modro in eno rumeno kapsulo 30 minut pred kosilom.

Kako dolgo ga morate uporabljati?

Cikel USlim traja 30 dni.

V vsakem primeru lahko nadaljujete z jemanjem dodatka še dlje, tako za še pomembnejše rezultate telesne teže kot tudi za podporo zdravju vašega telesa.

Kako dolgo bo trajalo, da bodo vidni prvi rezultati?

Tako kot pri vseh dodatkih se rezultati USlim razlikujejo od osebe do osebe.

Uporabniki potrjujejo, da so po tretmaju vidni neverjetni rezultati  : sploh se vam ni treba tehtati, da ugotovite, koliko ste shujšali.

Poleg tega  boste takoj občutili izboljšanje splošnega počutja vašega telesa  :  počutili se boste polni energije in dobrega počutja, vaše telo pa bo dan za dnem okrepljeno.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

USlim

Ali je sistem USlim varen?

Dodatek je izdelan v ZDA iz samo čistih, naravnih rastlinskih sestavin in sestavin najvišje kakovosti  , je klinično testiran in ima certifikat dobre proizvodne prakse.

Poleg tega je  USlim brez gensko spremenjenih organizmov in glutena,  zato je primeren tudi za ljudi, občutljive na gluten.

Pridi in preveri: Weicode.

Ali ima USlim kakšne stranske učinke?

Kot 100 % naraven izdelek  USlim ni pokazal kontraindikacij ali stranskih učinkov.

Izogibajte se jemanju le, če ste alergični na katero od sestavin, in poiščite zdravniško pomoč, če ste noseči ali dojite ali jemljete določeno terapijo z zdravili.

Kje kupiti Uslim

Proizvajalec U Slim se je odločil, da bo ohranil le direktni prodajni kanal, da bi zaščitil potrošnika tako pred nevarnimi imitacijami dodatka kot tudi pred pribitki, ki bi jih prodajalci naložili k ceni.

Iz tega razloga je  U Slim mogoče kupiti samo na uradni spletni strani proizvajalca  in ga ni mogoče najti v lekarnah, zeliščarjih ali e-trgovinah.

Koliko je USlim

Če pa kupite danes, lahko izkoristite  posebno ponudbo, rezervirano za naše bralce,  in za paket plačate -50% običajne cene.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

2 thoughts on “USlim – Ali deluje? Goljufije? Mnenja, sestavine, cena, kje kupiti, lekarna”

Leave a Comment