Portal o Prehranskih Dopolnilih

Visadore, goljufija? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Visadore

Visadore

Visadore je kompleks proti staranju, namenjen boju proti gubam in ohranjanju kože sijoče in mladostne. Njegove naravne sestavine skupaj zmanjšujejo znake staranja in zagotavljajo svež, pomlajen videz.

Kaj so gube?

Gube so definirane kot gube, gube ali gube na koži, ki se razvijejo kot posledica kombinacije dejavnikov, vključno s staranjem, genetskimi in okoljskimi dejavniki. S staranjem naša koža izgublja elastičnost in postaja bolj občutljiva, kar vodi v nastajanje gub.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vrste gub

Obstaja pet osnovnih vrst gub:

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Lokacije in vzroki gub

Obstaja več lokacij in vzrokov za nastanek gub. Čeprav so obrazne gube najpogostejša težava naših pacientov, se gube lahko pojavijo tudi na vratu, prsih, podlakteh in okoli rok.

Kaj je Visadore in čemu je namenjena?

Visadore je kompleks proti staranju, ki se učinkovito bori proti gubam in poskrbi za bolj gladko in mlajšo kožo. Ta kompleks je bil razvit s skrbno izbranimi sestavinami, ki pomagajo zmanjšati znake staranja in ohraniti svež, sijoč videz.

Obnova mladosti s fitoceramidi: Patentirane in klinično testirane sestavine fitoceramidov, imenovane ceramidi, delajo naš izdelek edinstven. Za razliko od mnogih izdelkov, ki so trenutno na voljo na trgu, naš izdelek temelji na tem ekskluzivnem ceramidnem kompleksu, ki dokazano deluje hitro.

Izboljšana nega okoli oči: Sestavine, bogate z globinsko delujočimi gladilnimi sredstvi, pomagajo v boju proti izgubi vlage in drugim znakom podočnjakov, zabuhlosti in gub v predelu oči. Naša lahka, nemastna formula dolgo časa zagotavlja bolj gladko, bolj zdravo in mlajšo kožo.

Vlažilna krema proti staranju: Vlažilna krema proti staranju Visadore za vsakodnevno uporabo se bori proti negativnim učinkom toksinov iz okolja, pomaga preprečevati izsušitev kože in jo ohranja mehko in gladko.

Kompleks proti gubam: Visadore kompleks proti gubam zagotavlja hitre rezultate v boju proti gubam, kurjim tačkam okoli oči in drugim znakom staranja. Ta kompleks vam bo pomagal doseči mlad in sijoč ten kože.

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Predvidena uporaba

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako deluje Visadore?

Visadore sestavine (sestava)

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Nevarnosti, kako učinkovita, koristi Visadore

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako uporabljati, kako jemati

Uporaba kompleksa 4 izdelkov za pomlajevanje:

  1. Fitoceramidi: Majhno količino izdelka nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza in vratu. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Za najboljše rezultate uporabite zjutraj in zvečer.
  2. Nega okoli oči: Nežno nanesite majhno količino kreme okoli oči in jo temeljito razmažite s konicami prstov. Izogibajte se raztezanju kože. Uporabljajte zjutraj in zvečer za učinkovit boj proti znakom utrujenosti in staranja.
  3. Vlažilna krema proti staranju: Po čiščenju kože nanesite kremo na obraz in vrat ter jo enakomerno porazdelite z masažnimi gibi. Uporabite zjutraj in/ali zvečer, da zaščitite kožo pred škodljivimi vplivi okolja ter jo ohranite navlaženo in mehko.
  4. Kompleks proti gubam: Nanesite majhno količino kompleksa na problematična področja, vključno z gubami in znaki staranja. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Priporočljivo je, da ga uporabljate zjutraj in zvečer za največjo učinkovitost v boju proti gubam in izboljšanje splošnega stanja kože.

Učinek uporabe Visadore

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov 

»Izjemno sem navdušen nad rezultati, ki sem jih dosegel zahvaljujoč Visadore Pri 47 letih sem opazil, da so se moje gube in gubice znatno zmanjšale. Moja koža je zdaj čvrstejša in svetlejša, zaradi česar sem bolj samozavestna pri svojem delu učitelja. Vsekakor priporočam Visadore vsem, ki si želijo mlajšo in sijočo kožo.”

»Kot manekenka je moja koža pomemben del mojega dela. Uporabljam Visadore in sem navdušena nad rezultati. Pri 33 letih sem opazil izrazito izboljšanje teksture moje kože in zmanjšanje drobnih gub. To mi je pomagalo ohraniti svež in mladosten videz med fotografiranjem. Resnično sem hvaležna, da

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version