Csd-ljmostepolje

Weicode – Kako uporabljati? Goljufije? Mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Weicode

Weicode

Weicode  je inovativen naravni prehranski izdelek, torej prehransko dopolnilo, predlagano v kapljicah, ki se lahko uporablja tudi kot podpora ketogeni dieti . Gre za dieto, ki praktično prepoveduje ogljikove hidrate in sladkorje v korist beljakovin in vam omogoča dokaj hitro hujšanje.

V naslednjih vrsticah si bomo skupaj ogledali, kako deluje Weicode, njegovo  sestavo, prednosti in kontraindikacije  , pa tudi,  kje ga kupiti in njegovo ceno.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kaj je ketogena dieta?

Ketogena dieta  je oblika  diete z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov  : z  20-50 grami ogljikovih hidratov na dan   ima izjemno nizko vsebnost ogljikovih hidratov, vendar veliko zdravih maščob in posamezno pravo količino beljakovin. Zaradi pomanjkanja ogljikovih hidratov se presnova spremeni in postane t.i ketoza  . 

Kaj pravzaprav je ketoza? Običajno telo dobi energijo iz ogljikovih hidratov, ki jih zagotovi hrana – torej je odvisno od zaloge ogljikovih hidratov. Če teh ogljikovih hidratov kot dobavitelja energije primanjkuje, mora telo najti druge načine, da si pomaga.

V jetrih se maščobe nato pretvorijo v tako imenovane ketonska telesa, ki se namesto ogljikovih hidratov uporabljajo za ustvarjanje energije in na primer za vzdrževanje učinkovitosti možganov. To stanje proizvodnje energije se imenuje ketoza in je načelo, na katerem temelji ketogena dieta. Telo potrebuje nekaj časa, da se navadi na ta spremenjeni proces.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kako izgleda ketogena dieta?

Med  ketogeno dieto  je treba energetske potrebe zadovoljiti na naslednji način:

Katera živila so prepovedana?

Za tiste, ki želijo jesti keto, so živila, ki vsebujejo ogljikove hidrate, tabu. Zato naslednja živila niso priporočljiva na ketogeni dieti:

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kako deluje Weicode?

Weicode  je  100-odstotno naravno prehransko dopolnilo  , namenjeno podpori ketogene diete. Ta rešitev ljudem, ki jo jemljejo, omogoča, da zmanjšajo občutek lakote in se tako počutijo polne, site in lahkotne. Gre za izdelek, ki je že zelo priljubljen, predvsem v nekaterih evropskih državah, kjer je prodaja nagradila njegovo učinkovitost. Pravzaprav je veliko nutricionistov in nutricionistov, ki priporočajo uporabo Weicoda.

Preden razumemo, kako deluje Weicode, je nujen kratek uvod v regulacijski mehanizem  keto diete. Rekli smo, da ta dieta daje prednost beljakovinam pred ogljikovimi hidrati in sladkorji. Po nekaj dneh po začetku diete se telo energije ne more več zanašati na ogljikove hidrate, temveč črpa maščobne zaloge, kar omogoča kar nenadno izgubo teže. Pravilna razmerja so:  70 % maščobe, 25 % beljakovin in končno majhen odstotek ogljikovih hidratov: 5 %.

Preverite: Delislim.

Proces, pri katerem telo začne  črpati energijo iz maščobne mase  , se imenuje  ketoza. Vendar se ta proces ne začne takoj. Odvisno od predmeta in drugih spremenljivk lahko to traja več dni. Strokovnjaki pravijo, da lahko v nekaterih primerih traja do dva tedna, da preide v ketozo. Na tej točki in zadovoljevanju potrebe pride Weicode v igro z zelo specifično nalogo pospeševanja prehoda na ketozo.

Zahvaljujoč temu lahko začnete hitreje izgubljati težo, kar pozitivno vpliva na vaše razpoloženje in motivacijo. Weicode je na voljo v obliki kapljic  , ki jih preprosto zaužijete z vodo, tako da jih boste zelo enostavno imeli vedno pri roki, tudi izven doma. Odmerjanje najdete v navodilu za uporabo, ki je priloženo embalaži, ali na uradni spletni strani proizvajalca.

V vsakem primeru zaužijte 25 kapljic po dveh glavnih obrokih in nadaljujte z zdravljenjem vsaj 30 zaporednih dni. Seveda  bi bilo priporočljivo ketogeno dieto kombinirati  z zdravo, stalno in redno telesno aktivnostjo. Opozarjamo vas, da Weicode ni zdravilo, zato recept ni potreben, vendar jemanje izdelka ni namenjeno nadomestitvi mnenja nutricionista.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Sestava kapljic Weicode:

Kot je bilo pričakovano , Weicode v svojem receptu uporablja samo naravne sestavine. Gre za skrbno izbrane elemente glede na učinkovitost učinkovin, ki zaradi svoje sinergije oživijo visokokakovosten izdelek, hkrati pa tudi varne za uporabo zaradi pomanjkanja stranskih učinkov ali kontraindikacij. Podrobneje je sestava dodatka naslednja:

Skupno delovanje teh sestavin povzroči, da telo hitreje preide v stanje ketoze, kar bistveno pospeši hujšanje. Seveda, da bi dosegli želene rezultate, bo treba izdelek jemati tako, kot priporoča proizvajalec.

Opozarjamo vas, da lahko   kapljice  nediskriminatorno jemljejo moški in ženske vseh starosti,  tudi osebe, ki ne sledijo ketogeni dieti ali imajo vsaj malo ogljikovih hidratov.

Prednosti in kontraindikacije dodatka Weicode:

 Tistim ,  ki jemljejo dodatek, lahko Weicode ponudi veliko  prednosti  . Najprej ugotavljamo, da  omogoča pretvorbo maščobe v energijo,  kar je osnovno načelo, ki premika ketogeno dieto. Želimo si zapomniti, da učinkovitost keto diete ni vprašljiva, pa tudi, da se držati diete brez ogljikovih hidratov ni vedno enostavno. Pospeševanje prehoda v ketozo je torej lahko le prednost.

Drugič, dodatek daje injekcijo energije in dobrega počutja, saj se bo oseba, ki se dotakne izgube teže, zagotovo počutila bolj motivirano. Poleg tega izdelek omogoča tudi  zmanjšanje občutka lakote. To ni majhna prednost, saj vam omogoča, da se izognete živčnim napadom lakote, zaradi katerih morate vse pojesti zelo hitro, kar ima očitne posledice za pridobivanje teže.

Seznam prednosti nedvomno vključuje popolno odsotnost kontraindikacij, zaradi česar  je uporaba Weicode varna za vsakogar v kateri koli starosti. Kljub tem pomislekom pa se morajo ljudje, ki so alergični na eno od sestavin, nosečnice ali doječe matere, vendarle posvetovati s strokovnjakom.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Ocene in komentarji strank dodatka Weicode:

Na spletu lahko najdete ogromno mnenj ljudi, ki že redno uporabljajo Weicode. Napačno bi bilo pričakovati, da bodo vsa ta mnenja pozitivna. Obstajajo subjekti, ki niso upoštevali priporočil proizvajalca in tako niso imeli obljubljenih koristi. Zaradi tega so se domislili ene od običajnih prevar, ki poseljujejo ta svet. Tisti, ki so upoštevali navodila, pa pravijo, da so bili presenečeni.

Še več, ketogene diete (in druge diete z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov) so zelo modne, saj kljub temu, da jim je težko slediti, omogočajo precej hitro izgubo teže. Številni uporabniki pravijo, da  je učinkovitost Weicoda  opazna  že pri prehodu v ketozo,  občutljivem trenutku, ki določa uspeh celotne diete. Z drugimi besedami, obljube proizvajalca potrjujejo tudi tisti, ki že uporabljajo dodatek.

Cena in kje kupiti:

Glede na nesporne prednosti, ki jih ponuja Weicode , bi bilo pametno pričakovati tudi dokaj visoko ceno. Namesto tega je podjetje z izbiro distribucije dodatka izključno prek  uradne spletne strani  lahko znižalo stroške in tako izdelek ponudilo po zelo konkurenčni ceni. Trenutno je izdelek možen nakup -50% od osnovne cene.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Exit mobile version