BigHunter, Prevara, Negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

BigHunter je komplet kapsul, sestavljen iz izdelkov za izboljšanje potence in krepitev erekcije. Te kapsule vsebujejo posebno formulo, ki združuje naravne sestavine, ki pomagajo izboljšati moško spolno funkcijo.

Težave z erekcijo , kot je impotenca, prizadenejo približno 48 % moških v Združenem kraljestvu na neki točki njihovega življenja; in čeprav je zelo pogosta, vas lahko spravi v zadrego in vznemiri, hkrati pa vpliva na vaše duševno zdravje. 

Če pa se seznanite z vzroki impotence in razpoložljivimi načini zdravljenja, lahko povečate svojo samozavest in se znova počutite bolj podobni sebi. 

>>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

BigHunter

Kaj je impotenca?

Impotenca, imenovana tudi erektilna disfunkcija, je nezmožnost doseganja in vzdrževanja erekcije, ki zadostuje za zadovoljiv spolni odnos. To je najpogostejša spolna težava, s katero se moški posvetujejo z zdravniki.

Vzroki so lahko fizični in/ali psihološki. 

Če je vaša težava fizična, se vam bodo krvne žile v penisu zožile, kar bo preprečilo ustrezen pretok krvi, potreben za doseganje in vzdrževanje erekcije.

Glavni simptom  erektilne disfunkcije  je nezmožnost doseči erekcijo ali ohraniti trdno erekcijo med spolnim odnosom. Morda imate težave z doseganjem ali ohranjanjem erekcije ali občutite zmanjšan spolni nagon.

Najpogosteje se to zgodi, ko je pretok krvi v penis omejen ali so poškodovani živci. Eden od vzrokov za to stanje je lahko stranski učinek bolezni ali zdravila.

Erexol , Proctotivo , HugeEffect, Vigaman

Najpogostejši vzroki impotence

Kateri so najpogostejši vzroki impotence?

Starost

Do trenutka, ko moški doseže 40. leto, je ocenjeno, da je njegovo tveganje za razvoj neke oblike erektilne disfunkcije približno 40 %, to tveganje pa se lahko poveča za približno 10 % na desetletje.

Ko se moški starajo, postanejo živci v penisu manj občutljivi in ​​raven testosterona začne upadati. Ko raven testosterona upada, postaja erektilna disfunkcija vse bolj verjetna. 

Eden najpogostejših vzrokov za impotenco je nezmožnost zadrževanja krvi v penisu. Ko se to zgodi, lahko dobite erekcijo, vendar jo bo morda težko vzdrževati. Kri teče, vendar je starajoče se mišice, ki obdajajo erektilno tkivo, ne morejo tam zadržati. 

Življenjski slog

Izbira življenjskega sloga lahko igra veliko vlogo pri povzročanju impotence. 

 • Kajenje in uživanje alkohola  – Kajenje, slaba prehrana in prekomerno uživanje alkohola lahko prispevajo k erektilni disfunkciji. Kajenje poškoduje krvne žile v penisu, kar oteži pretok dovolj krvi za močno erekcijo. Enako velja, če pijete preveč. 
 • Prehrana  – slaba prehrana lahko vpliva tudi na pretok krvi, prekomerna telesna teža pa je pogost vzrok za impotenco. Uživanje zdrave hrane zmanjša tveganje za običajne žilne težave, ki jih povzročajo visok holesterol, visok krvni sladkor in debelost, kar lahko prispeva k erektilni disfunkciji.
 • Stres in tesnoba  – Impotence ne povzročajo le fizične spremembe v telesu. Na to lahko vplivajo tudi psihološki dejavniki. Stres in tesnoba lahko motita možgane, ki pošiljajo signale penisu, da omogočijo dodaten pretok krvi, kar vpliva na spolno funkcijo in učinkovitost.

Fizično

 • Visok krvni tlak  – visok krvni tlak lahko prepreči vašim arterijam transport krvi do penisa in razširitev, kot je pričakovano. Lahko tudi povzroči, da gladke mišice penisa izgubijo sposobnost sprostitve. Posledično v penis ne pride dovolj krvi za doseganje erekcije.
 • Bolezen srca  – Zoženje krvnih žil v penisu je lahko posledica bolezni srca ali zdravljenja, ki se izvaja za nadzor bolezni.
 • Sladkorna bolezen  –  erektilna disfunkcija je zelo pogosta pri moških s sladkorno boleznijo  . Visoka raven sladkorja v krvi v daljšem časovnem obdobju lahko poškoduje vaše živce in krvne žile, ta poškodba pa vam preprečuje, da bi dosegli in ohranili dovolj močno erekcijo za seks. 
 • Peyroniejeva bolezen  – plak ali brazgotina, povezana s Peyroniejevo boleznijo, lahko moti pretok krvi med erekcijo. Posledica tega je nezmožnost doseganja ali vzdrževanja erekcije, ki je dovolj težka za spolni odnos.
 • Obstruktivna apneja v spanju  – apneja v spanju lahko zniža raven testosterona, kar povzroči erektilno disfunkcijo.

Priklon

 • Sevanje  – radioterapija lahko povzroči poškodbe živcev zaradi sevanja, kar lahko povzroči erektilno disfunkcijo. Težave z erekcijo po radioterapiji se običajno razvijajo počasi in se sčasoma poslabšajo
 • Antidepresivi  – spolni neželeni učinki so pogosti pri antidepresivih in nekateri lahko povzročijo spremembo spolne želje in težave s fizično erekcijo.
 • Antihistaminiki  – Antihistaminiki blokirajo delovanje histamina, kemikalije v telesu, ki je vpletena v alergijske reakcije, lahko pa tudi vplivajo na vašo sposobnost doživljanja zdravih erekcij. Nekateri antihistaminiki lahko povzročijo znižanje ravni testosterona in spolno disfunkcijo
 • Zaviralci adrenergičnih receptorjev beta  – zaviralci adrenergičnih receptorjev beta se uporabljajo predvsem za zniževanje krvnega tlaka in lahko omejijo reden pretok krvi v penis, kar povzroči erektilno disfunkcijo.
 • Diuretiki  – tako kot zaviralci adrenergičnih receptorjev beta tudi diuretiki znižujejo krvni tlak, kar lahko vpliva na vašo sposobnost, da dosežete in ohranite erekcijo.
 • Zdravila proti ulkusu  – Zdravila proti ulkusu so nekatera najpogostejša zdravila, povezana z impotenco. Uporabljajo se za zmanjšanje natrija v telesu, kar lahko zniža krvni tlak, zaradi česar je težje doseči erekcijo.
BigHunter

Kaj je BigHunter in čemu je namenjen?

BigHunter je komplet kapsul, sestavljen iz dveh izdelkov, namenjenih izboljšanju moči in krepitvi moške erekcije. Te kapsule vsebujejo kombinacijo naravnih sestavin, ki pomagajo izboljšati spolno funkcijo in zagotavljajo zadovoljivo spolno izkušnjo.

Predvidena uporaba

Set kapsul BigHunter priporočamo za uporabo v naslednjih primerih:

 • Erektilna disfunkcija: Če imate težave pri doseganju ali ohranjanju močne in dolgotrajne erekcije, lahko uporaba BigHunterja ugodno vpliva na izboljšanje potence in krepitev erekcije.
 • Nizek libido: Če ste opazili zmanjšanje spolnega nagona ali pomanjkanje zanimanja za seks, lahko uporaba BigHunterja pomaga povečati vaš libido in spodbuja zdrav spolni odziv.
 • Slaba spolna zmogljivost: če želite izboljšati svojo spolno zmogljivost v smislu vzdržljivosti, nadzora ejakulacije in splošnega zadovoljstva, je BigHunter morda prava možnost za optimizacijo vaše učinkovitosti v postelji.

Kako deluje BigHunter ?

Komplet kapsul BigHunter deluje celovito za izboljšanje potence in krepitev erekcije. 

BigHunter vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih sestavin, ki pomagajo povečati pretok krvi v kavernoznih telesih penisa, kar ima za posledico močnejšo in daljšo erekcijo.

Po drugi strani pa se Big Hunter vzame pred spolno aktivnostjo in je namenjen izboljšanju spolne zmogljivosti.

Kombinacija teh dveh izdelkov v kompletu kapsul BigHunter ponuja popolno rešitev za izboljšanje erekcije in spolne moči. Upoštevati je treba, da se rezultati lahko razlikujejo glede na posameznika, zato je priporočljivo upoštevati navodila za uporabo in se pred uporabo katerega koli dodatka posvetovati z zdravstvenim delavcem.

BigHunter sestavine (sestava)

Tukaj je seznam sestavin, ki jih najdete v kompletu kapsul BigHunter , in kaj vsaka od njih deluje:

 • L-arginin: L-arginin je aminokislina, ki podpira proizvodnjo dušikovega oksida v telesu. To pomaga sprostiti krvne žile, s čimer se izboljša cirkulacija in pretok krvi v penis. Posledično se doseže močnejša in dolgotrajnejša erekcija.
 • korenina mace) : Korenina mace je znana po lastnostih afrodiziaka in sposobnosti povečanja libida. Verjame se tudi, da pomaga uravnotežiti ravni hormonov, kar lahko pozitivno vpliva na spolno funkcijo in učinkovitost.
 • Tribulus: Tribulus je rastlina, ki se tradicionalno uporablja kot spolni stimulans. Menijo, da pomaga povečati raven testosterona, kar lahko izboljša libido in erektilno funkcijo.
 • Korejski ginseng (Korejski ginseng): Korejski ginseng je znan po svojih adaptogenih in stimulativnih lastnostih. Menijo, da pomaga izboljšati fizično in duševno vzdržljivost, kar lahko pozitivno vpliva na spolno zmogljivost.
 • Bockshornklee (fenugreek): Fenugreek je rastlina, ki se že dolgo uporablja v tradicionalni medicini za zdravljenje spolnih težav. Menijo, da lahko pomaga povečati libido in izboljšati erekcijo.

Grožnje, učinkovitost, prednosti BigHunterja

Set kapsul BigHunter ponuja številne prednosti in koristi, ki izboljšujejo potenco in krepijo erekcijo. Tu je seznam njegovih glavnih prednosti:

 • Izboljšana spolna moč: BigHunter pomaga povečati moč in izboljša spolno zmogljivost, kar omogoča močnejše in daljše erekcije.
 • Stimulacija libida: naravne sestavine, prisotne v BigHunterju , kot sta korenina mace in tribulus, prispevajo k povečanju libida in spolne želje.
 • Večja vzdržljivost in nadzor: Komplet kapsul pomaga izboljšati vašo spolno vzdržljivost in nadzor nad ejakulacijo, kar vam omogoča, da uživate v bolj zadovoljujočem in daljšem spolnem odnosu.
 • Izboljšan krvni obtok: Sestavine, kot sta L-arginin in korejski ginseng, izboljšujejo krvni obtok v genitalnem predelu in tako izboljšajo kakovost erekcije.
 • Naravne sestavine: BigHunter vsebuje visoko kakovostne naravne sestavine, zaradi česar je varna in zanesljiva možnost za izboljšanje spolne funkcije.
 • Celovita rešitev: Set kapsul BigHunter ponuja celovito rešitev za težave s potenco in erekcijo, saj združuje dva izdelka, ki delujeta sinergistično in krepita njun učinek.

Kako uporabljati, kako jemati

Za pravilno uporabo kompleta kapsul BigHunter sledite navodilom proizvajalca. Spodaj je splošni uporabniški priročnik za izdelek:

 • Vzemite eno kapsulo BigHunter enkrat na dan s kozarcem vode. Priporočljivo je, da ga vzamete približno 30 minut pred obrokom. Ta kapsula je zasnovana za dolgoročno izboljšanje moči in krepitev erekcije.
 • Vzemite eno kapsulo BigHunter približno 1-2 uri pred načrtovano spolno aktivnostjo. Za boljšo absorpcijo ga je treba zaužiti s kozarcem vode, najbolje na prazen želodec. Ta kapsula je zasnovana za izboljšanje spolne zmogljivosti in zagotavlja dodatno energijo med seksom.
BigHunter

Učinek uporabe BigHunter

Uporaba BigHunterja lahko ljudem, ki imajo težave s potenco in erekcijo, prinese številne blagodejne učinke. Spodaj je seznam možnih rezultatov:

 • Izboljšana erekcija: BigHunter lahko pomaga izboljšati kakovost in trdnost vaše erekcije, kar olajša doseganje in vzdrževanje zadovoljive erekcije.
 • Povečana spolna vzdržljivost: Jemanje BigHunterja lahko pomaga izboljšati spolno vzdržljivost, kar omogoča daljše in bolj zadovoljujoče spolne odnose.
 • Povečan libido: naravne sestavine v BigHunterju , kot sta korenina mace in tribulus, lahko pomagajo povečati libido in spolno željo.
 • Večji nadzor nad ejakulacijo: Nekateri uporabniki so poročali o izboljšanem nadzoru ejakulacije pri uporabi BigHunterja , kar jim omogoča večji nadzor nad tem, kdaj naj dokončajo spolno dejanje.
 • Izboljšana spolna samozavest: s pozitivnimi rezultati pri erektilni funkciji in spolni uspešnosti lahko uporabniki doživijo povečanje svoje spolne samozavesti in samospoštovanja.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Želim deliti svojo pozitivno izkušnjo s kompletom BigHunter . Kot moški srednjih let sem začel doživljati težave z močjo in erekcijo, ki so vplivale na mojo samozavest in moj odnos. Odločil sem se preizkusiti BigHunter in lahko rečem, da je bil odlična izbira. Kapsule sem jemal po navodilih in sčasoma sem opazil znatno izboljšanje svoje spolne sposobnosti. Moje erekcije so postale trdnejše in daljše, kar je izboljšalo najino intimno življenje in poživilo najin odnos. Zelo sem zadovoljen z rezultati in BigHunter priporočam drugim moškim, ki želijo izboljšati svojo moč in erekcijo.«

»Rad bi delil svojo pozitivno izkušnjo s kompletom BigHunter . Kot zaposlena poklicna oseba sta stres in utrujenost začela vplivati ​​na mojo spolno sposobnost. Slišal sem za Big Hunter in se odločil poskusiti. Bilo je res presenetljivo! Po zaužitju kapsul BigHunter sem opazil opazno povečanje spolne energije in znatno izboljšanje moči in erekcije. Povečala se mi je samozavest in poživilo se je moje spolno življenje. Resnično sem hvaležna, da sem odkrila ta izdelek in ga priporočam vsem, ki si želijo izboljšati svoje intimno življenje.”

BigHunter , Cena, uradna spletna stran proizvajalca – popust, kje kupiti

Proizvajalec sedaj ponuja 50% popust na vse nakupe. Če želite oddati naročilo, pojdite na uradno spletno stran proizvajalca. Promocijska koda ni potrebna. Samo izpolnite spletni obrazec na spletnem mestu in upravitelj vas bo kontaktiral, da potrdi vaše naročilo. Upoštevajte, da je število promocijskih izdelkov omejeno in da je promocija začasna. Plačilo se izvrši po prejemu blaga.

Leave a Comment