Mikoherb, Goljufija? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupitiMikoherb

Mikoherb je protiglivična krema za stopala, ki učinkovito pomaga v boju proti glivičnim okužbam . Krema Mikoherb je bila razvita posebej za zdravljenje atletskega stopala in nudi hitro in dolgotrajno olajšanje.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je glivična okužba nohtov?

Okužbo nohtov povzročajo glivice. Ta okužba se lahko pojavi na nohtih na rokah in nogah. Pogostejša je na nohtih na nogah. Glivično okužbo nohtov imenujemo tudi onihomikoza.

Simptomi glivične okužbe nohtov

Simptomi vplivajo na nohte in lahko vključujejo nohte:

 • Sprememba barve (običajno bela ali rumena)
 • Krhko
 • Krhki ali imajo grobe, nazobčane robove
 • maščoba
 • Ločeno od nohtne posteljice
 • So zviti navzgor ali navzdol ali imajo popačeno obliko
 • Preverite: Dr. Merritz , Exodermin

Okužba lahko povzroči bolečino, če je huda. Nekateri ljudje z glivicami na nohtih trpijo zaradi atletskega stopala. To je podobno stanje, ki prizadene kožo okoli prstov na nogah.

Glivične okužbe lahko povzročijo tudi vraščen noht.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj povzroča glivično okužbo nohtov?

Okužbo običajno povzroči stik z glivico. Gliva raste v vlažnih in temnih razmerah. Glivice se razvijejo, ko so stopala v toplem in prepotenem okolju (nogavice, delovni čevlji). V noht vstopi skozi razpoko v nohtu.

Glivične okužbe nohtov se pojavljajo v vseh starostih. Pogostejše so pri odraslih, starejših od 60 let. Pogosto se pojavijo pri ljudeh s sladkorno boleznijo ali težavami s cirkulacijo. Pogosto se pojavijo tudi pri ljudeh z oslabljenim imunskim sistemom. Moški pogosteje kot ženske zbolijo za glivičnimi okužbami nohtov.

Kako se diagnosticira glivica na nohtih?

Zdravnik vam bo pregledal nohte in vam zastavil vprašanja. Lahko vam odrežejo vzorec nohta in pošljejo vzorec v laboratorij, da ugotovijo, ali imate okužbo. Morda obstajajo drugi vzroki za vaše simptome in zdravnik vam jih lahko pomaga diagnosticirati.

Ali lahko preprečite ali se izognete glivični okužbi nohtov?

Izogibajte se situacijam, ki vas izpostavljajo stiku z glivicami. To vključuje boso hojo v garderobah in pogosto mokre roke in noge. To je lahko težava za ljudi, ki delajo v restavracijah ali čistijo domove. Ljudje v družini lahko trpijo tudi za glivicami na nohtih. To se zgodi, ko se njihov imunski sistem ne more upreti okužbi. Lahko se zgodi tudi, da se okužba razširi ob uporabi istih brisač. Za zmanjšanje tveganja glivične okužbe je pomembno, da redno čistite tuš kabino, kad in kopalnico.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je Mikoherb in čemu je namenjen?

Mikoherb je izdelek v obliki kreme, ki je bil razvit za učinkovito boj proti glivicam na stopalih. Ta protiglivična krema ima specializirano formulo, ki pomaga odpraviti in preprečiti rast glivic ter lajšati s tem povezane simptome, kot so srbenje, rdečina in luščenje kože.

Krema Mikoherb vsebuje aktivne naravne sestavine, znane po svojih protiglivičnih lastnostih, vključno z učinkovinami, kot sta undecilenska kislina in izvleček čajevca. Te sestavine delujejo sinergistično in se učinkovito borijo proti glivicam, ciljajo na vir težave in spodbujajo zdravje kože.

Predvidena uporaba

Fungicidno kremo priporočamo v naslednjih primerih:

 • Glivične okužbe stopal, kot je atletsko stopalo, za katero so značilni srbenje, rdečina, luščenje in/ali razpokana koža na stopalih.
 • Glivične okužbe prostorov med prsti na nogah, znane tudi kot interdigitalni intertrigo.
 • Glivice na nohtih, kot so glivice na nohtih, ki povzročajo razbarvanje, zadebelitev, krhkost in razslojevanje nohtov.
 • Druge vrste glivičnih okužb kože stopal, ki jih povzročajo različne vrste gliv.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako deluje Mikoherb?

Krema Mikoherb deluje učinkovito in specifično pri zdravljenju glivičnih okužb stopal. Njegova edinstvena formula vsebuje aktivne sestavine, ki delujejo protiglivično in neposredno pomagajo v boju proti glivicam.

Po nanosu na prizadeto kožo Mikoherb krema prodre v površinske plasti kože in neposredno napade vir okužbe. Aktivne sestavine, kot sta undecilenska kislina in izvleček čajevca, skupaj zavirajo rast gliv, uničujejo glivične celice in preprečujejo njihovo razmnoževanje.

Poleg tega krema Mikoherb pomaga pri lajšanju neprijetnih simptomov, povezanih z glivičnimi okužbami, kot so srbenje, rdečina in luščenje kože. Njegova nemastna konsistenca omogoča hitro in globoko vpijanje, kar omogoča udoben in udoben nanos.

Če povzamemo, krema Mikoherb se učinkovito bori proti atletskemu stopalu, saj se bori proti okužbi, lajša simptome in prispeva k obnovitvi zdravja prizadete kože.

Sestavine gob (sestava)

 1. Undecilenska kislina: Tradicionalno se uporablja kot protiglivično sredstvo in domneva se, da ima protiglivične lastnosti ter pomaga pri zaviranju rasti gliv in kvasovk. Več informacij je na voljo v študiji z naslovom “Undecylenic acid kot zdravljenje dermatofitoz: mehanizem delovanja, učinkovitost in toksičnost”, objavljeni v reviji Mycopathologia.
 2. Izvleček čajevca (Melaleuca alternifolia): Olje čajevca je bilo raziskano zaradi njegovih protiglivičnih lastnosti in naj bi imelo zaviralni učinek na rast različnih vrst gliv. Morda boste želeli preveriti študijo “Protiglivična aktivnost komponent olja Melaleuca alternifolia (tea tree)”, objavljeno v Journal of Applied Microbiology.
 3. Benzalkonijev klorid : Ta spojina se uporablja kot konzervans in protimikrobno sredstvo in naj bi imela protiglivične učinke z motenjem celičnih membran gliv. Zanimiva študija v zvezi s tem je “Protiglivična aktivnost kvaternarne amonijeve spojine benzildimetil dodecilamonijevega klorida”, objavljena v Journal of Antimicrobial Chemotherapy.
 4. Olje sivke : njegove protiglivične lastnosti so preučevali in domnevajo, da ima zaviralni učinek na nekatere vrste gliv. Za več informacij si oglejte študijo z naslovom “Protiglivična aktivnost sivkinega olja proti kandidi, aspergilusu in vrstam dermatofitov”, objavljeno v Journal of Medical Microbiology.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Mykoherb način uporabe, zloženka, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Čeprav je krema Mikoherb na splošno varna in jo bolniki dobro prenašajo, se morate pred uporabo seznaniti z možnimi kontraindikacijami in opozorili. Spodaj so možne kontraindikacije:

 • Znane alergije: Če veste, da ste bili v preteklosti alergični na katero od sestavin zdravila Mikoherb , je priporočljivo, da se izogibate njegovi uporabi, da preprečite alergijske reakcije.
 • Nosečnost in dojenje: Med nosečnostjo in dojenjem se je pred uporabo katerega koli izdelka, tudi Mikoherba , priporočljivo posvetovati z zdravnikom, da oceni njegovo varnost in uporabnost.
 • Odprte rane ali hude kožne rane: Če imate odprte rane ali resne kožne lezije na prizadetem mestu, se priporoča izogibanje uporabi Mikoherba, dokler se koža popolnoma ne zaceli.
 • Preobčutljivost kože: Če imate posebno občutljivo ali reaktivno kožo, je priporočljivo, da pred nanosom Mikoherba na večji površini opravite test občutljivosti . Nanesite majhno količino izdelka na majhen predel kože in opazujte morebitne neželene reakcije.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako uporabljati, kako jemati

Za pravilno uporabo kreme Mikoherb pri zdravljenju glivičnih okužb stopal sledite spodnjim navodilom:

 1. Umijte si noge: Začnite z umivanjem nog s toplo vodo in blagim milom. Pred nanosom kreme jih ne pozabite popolnoma posušiti z brisačo.
 2. Kako uporabiti: Tanko plast kreme Mikoherb nanesite na celotno površino stopala, ne pozabite prekriti notranje in zunanje strani. Uporabite lahko toliko, da pokrijete celotno prizadeto območje.
 3. Kremo vmasirajte: nežno jo vmasirajte v kožo stopal in jo nežno vmasirajte, da se krema vpije v kožo. Priporočljivo je, da to masažo izvajate približno 1-2 minuti.
 4. Vpijanje: Preden obujete nogavice ali čevlje, počakajte nekaj minut, da se krema popolnoma vpije v kožo. To običajno traja 1 do 2 minuti.
 5. Ponovite zdravljenje: ta postopek ponavljajte vsak večer pred spanjem v obdobju 30 do 35 dni. Da bi dosegli najboljše rezultate, je pomembno, da ste dosledni in upoštevate priporočila.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Rezultat uporabe Mikoherb

Mikoherb krema lahko zagotovi številne ugodne rezultate pri zdravljenju glivičnih okužb stopal. Spodaj je seznam možnih rezultatov:

 1. Odpravljanje glivic: Mykoherb je bil razvit posebej za boj proti glivičnim okužbam stopal. Njegova redna in stalna uporaba lahko pomaga odpraviti glivice, odgovorne za okužbo.
 2. Lajšanje simptomov: Mycoherb lahko lajša neprijetne simptome, povezane z atletskim stopalom, kot so srbenje, rdečina, luščenje in neprijeten vonj. Lahko zagotovi olajšanje in izboljša splošni videz prizadete kože.
 3. Izboljšan videz kože: Nadaljnja uporaba Mikoherba lahko pomaga izboljšati videz kože, ki jo je prizadela glivična okužba. Lahko pomaga povrniti naravno teksturo in barvo kože za bolj zdrav videz.
 4. Preprečevanje ponovitve: Mikoherb lahko poleg zdravljenja trenutne okužbe pomaga preprečiti ponovitev glivične okužbe v prihodnosti. Redna uporaba lahko okrepi kožo in ustvari manj ugodno okolje za rast glivic.
 5. Občutek zdravih stopal: Po končanem tretmaju Mikoherb lahko doživite občutek bolj zdravih stopal. Z odpravo glivične okužbe se lahko vaša stopala počutijo sveže in dobro.

Preverite: Fungent, Promicil

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov 

»Poskusil sem več izdelkov, vendar nisem dobil zadovoljivih rezultatov. Odkar sem začela uporabljati kremo Mikoherb , pa se je moja izkušnja popolnoma spremenila. Izkazalo se je, da je ta izdelek prava rešitev za moje težave z glivicami na stopalih. Nežna konsistenca in prijeten vonj kreme poskrbita za prijeten nanos. Po tednih dosledne uporabe sem opazila občutno izboljšanje videza moje kože ter opazno zmanjšanje srbečice in rdečice. Mikoherb se je v mojem primeru izkazal za učinkovitega in ga priporočam vsem, ki se spopadate z atletskim stopalom. Končno se lahko poslovim od glivičnih težav in uživam v zdravih stopalih brez nelagodja!«

»Poskusil sem različne izdelke, vendar nisem dobil trajnih rezultatov. Takrat sem odkrila kremo Mikoherb in nad učinki sem izjemno navdušena. Zaradi mehke in hitro vpojne konsistence kreme je nanos enostaven in udoben. Odkar uporabljam Mikoherb, opažam bistveno izboljšanje videza kože. Srbenje in rdečica sta se znatno zmanjšala. Zdaj lahko nosim odprte čevlje, ne da bi me skrbelo za videz mojih stopal. Zelo sem hvaležna, da sem našla Mikoherb in ga priporočam vsem, ki se spopadate z atletskim stopalom.”

Kje kupiti, kakšna je cena, uradna spletna stran

Proizvajalec Mikoherb ponuja 50% popust na izdelek. Če želite oddati naročilo, preprosto obiščite uradno spletno stran proizvajalca in izpolnite spletni obrazec za naročilo. Upravitelj vas bo kontaktiral, da dokončate postopek. Upoštevajte, da je število izdelkov v ponudbi omejeno in da je promocija začasna. Način plačila se izvrši ob prevzemu izdelka. Promocijska koda ni potrebna.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Leave a Comment