Softisenil, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Softisenil je zelo učinkovita protiglivična krema, ki se učinkovito bori proti glivičnim okužbam kože. Edinstvena formula zagotavlja hitre in dolgotrajne rezultate, prinaša olajšanje in izboljša zdravje prizadete kože.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Kaj je atletsko stopalo?

Atletsko stopalo je glivična okužba kože, ki lahko povzroči, da predeli kože postanejo močno srbeči, razpokani, mehurjasti ali luščeni, rdeči in se luščijo. Pojavi se lahko na vlažni, razmočeni koži, običajno na začetku med četrtim in petim prstom, ali na suhi, luskavi koži okoli pet ali drugih predelov stopala. Lahko se razvijejo tudi velike, boleče razpoke in stanje se lahko razširi vzdolž vseh petih prstov in včasih celo na podplate, če jih ne zdravimo.

Kaj povzroča to?

Povzročajo ga številne vrste gliv, s katerimi se lahko okužimo z druge osebe, ki odvaja okuženo kožo, običajno na javnih mestih, kot so bazeni, tuši in garderobe, ali kjer koli hodite bosi. Atletsko stopalo se lahko prenese tudi neposredno pri stiku z osebo na osebo, čeprav so ljudje, ki se bolj potijo, bolj dovzetni za okužbo.

Ko se vaša stopala kontaminirajo, je toplo, temno in prepoteno okolje vaših nog v čevljih ali supergah idealno gojišče za glivice. Vendar pa se atletsko stopalo pojavi tudi na suhih, luskastih predelih. To je poleti precej običajno za ljudi, ki nosijo sandale. Sonce izsuši kožo, zaradi česar izgubi naravna zaščitna olja. Zaradi tega so vaša stopala v kombinaciji z nenehnimi poškodbami zaradi sandalov bolj dovzetna za okužbe.

Kdo ga dobi?

Ne rečejo mu zaman atletsko stopalo! Hoja bosa v bazenih in preživljanje življenja v supergah lahko povečata verjetnost, da jih boste zboleli, vendar vam ni treba biti športnik, da bi dobili to stanje.

Je resno?

Če se glivice ne zdravijo, se lahko razširijo na nohte na nogah, zaradi česar se noht zadebeli in porumeni, kar je veliko težje zdraviti. Glivične okužbe so zelo nalezljive in se lahko razširijo na kateri koli del kože, vključno z lasiščem, rokami in celo dimljami. To je še posebej verjetno, če uporabljate isto brisačo za noge in preostali del telesa. 

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Softisenil

Kaj je Softisenil in čemu je namenjen?

Softisenil je protiglivično sredstvo v obliki kreme za boj proti glivičnim okužbam kože. Posebna formula je zasnovana tako, da zagotavlja hitro in dolgotrajno olajšanje ter izboljša zdravje prizadete kože. Zahvaljujoč Softisenilu se lahko poslovite od glivičnih težav in uživate v zdravi koži brez nelagodja.

Preverite: Exofeet Oil, Keramin, Paraxan

Predvidena uporaba

Protiglivično kremo Softisenil priporočamo v naslednjih primerih:

 • Glivične okužbe stopal, kot je atletsko stopalo (atletsko stopalo).
 • Glivične okužbe nohtov na rokah in nogah, kot je onihomikoza.
 • Glivične okužbe kože, kot je atletsko stopalo (lišaji) ali srbečica (tinea cruris).
 • Kožna kandidiaza, okužba, ki jo povzroča glivica Candida v koži.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Kako Softisenil deluje ?

Načelo delovanja protiglivične kreme Softisenil temelji na specializirani formuli, ki združuje učinkovite učinkovine, ki se borijo proti glivičnim okužbam kože.

Softisenil vsebuje močne protiglivične učinkovine, ki delujejo neposredno na glivice, zavirajo njihovo rast in širjenje. Te sestavine pomagajo uničiti celično membrano gliv, kar privede do njene odstranitve in zmanjšanja simptomov, povezanih z glivičnimi okužbami.

Poleg tega ima Softisenil tudi antibakterijske in protivnetne lastnosti, ki pomagajo pri lajšanju srbenja, vnetja in draženja, ki ga povzročajo glivične okužbe. To pomaga izboljšati splošno stanje prizadete kože in pospešiti proces celjenja.

Omeniti velja, da je učinkovitost Softisenila posledica njegove sposobnosti prodiranja v najgloblje plasti kože, kjer se pojavljajo glivice. To zagotavlja neposredno delovanje na vir okužbe, kar omogoča hitrejše in daljše okrevanje.

Skratka, protiglivična krema Softisenil deluje tako, da združuje protiglivične, antibakterijske in protivnetne sestavine za učinkovit boj proti glivičnim okužbam kože, hkrati pa lajša s tem povezane simptome in pospešuje okrevanje.

Softisenil sestavine (sestava)

Protiglivična krema Softisenil vsebuje kombinacijo učinkovitih sestavin, ki pomagajo v boju proti glivičnim okužbam kože. Spodaj je seznam ključnih sestavin v Softisenilu in njihovi ustrezni učinki:

 • Olje čajevca: Ta sestavina vsebuje terpene s fungicidnimi lastnostmi. Uničijo strukturo glive in zavirajo vitalno aktivnost teh patogenih organizmov.
 • Terpen: deluje kot zelo učinkovito protiglivično sredstvo, ki preprečuje razmnoževanje glivic, zavira njihovo delovanje, odpravlja spore iz telesa in preprečuje ponovno okužbo.
 • Izvleček gabeza: Ta sestavina aktivira lokalno imunost in poveča odpornost proti patogenim mikroorganizmom. Poleg ubijanja glivic pomaga tudi pri obnavljanju strukture kože, pospešuje rast ter krepi nohte na rokah in nogah.
 • Brinovo olje: Ima izrazito protiglivično delovanje in je učinkovito tudi pri trdovratnih glivičnih okužbah. Pomaga lahko tudi pri okužbi z glivicami, ki so odporne na druga protiglivična zdravila.
 • Žveplo: Zavira vnetne procese, neguje mehka tkiva in prispeva k njihovi regeneraciji. Lajša srbenje in bolečine, spodbuja pretok krvi.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Softisenil

Te sestavine delujejo sinergistično v boju proti glivičnim okužbam, lajšajo povezane simptome in spodbujajo zdravje prizadete kože.

Nevarnosti, učinkovitost in koristi Softisenil

Protiglivična krema Softisenil ponuja številne prednosti in koristi pri zdravljenju glivičnih okužb kože. Tukaj je nekaj njegovih glavnih prednosti:

 1. Visoka učinkovitost: Softisenil je sestavljen iz močnih in učinkovitih protiglivičnih sestavin, ki delujejo neposredno na glivice in se učinkovito borijo proti okužbi.
 2. Hitro delovanje: Zahvaljujoč specializirani formuli Softisenil zagotavlja hitre rezultate. Ob predpisani uporabi prinese olajšanje in hitro izboljša stanje prizadete kože.
 3. Širok spekter delovanja: Softisenil lahko zdravi različne vrste glivičnih okužb kože, kot so atletsko stopalo, onihomikoza, lišaji in kožna kandidiaza, pri čemer pokriva širok spekter patogenih mikroorganizmov.
 4. Preprečevanje ponovnih okužb: Softisenil se zaradi svojih protiglivičnih lastnosti ne bori le proti trenutni okužbi, temveč pomaga tudi pri preprečevanju ponovnega pojava glivic in se tako izogne ​​ponovnim okužbam.
 5. Lajšanje simptomov: Softisenil ne le odpravlja glivice, ampak tudi lajša z njimi povezane simptome, kot so srbenje, draženje, rdečina in luščenje kože, kar zagotavlja hitro in dolgotrajno olajšanje.
 6. Izboljša zdravje kože: Poleg zdravljenja okužb Softisenil pomaga obnoviti zdravje prizadete kože, tako da spodbuja njeno regeneracijo in krepi nohte na rokah in nogah.
 7. Varen in enostaven za uporabo: Softisenil je varen izdelek za lokalno uporabo in njegova uporaba je preprosta. Hitro se vpije in ne pušča mastnega sloja na koži.

Skratka, protiglivična krema Softisenil ima vrsto prednosti, od visoke učinkovitosti in hitrega delovanja do zmožnosti preprečevanja ponovnih okužb in lajšanja simptomov, povezanih z glivičnimi okužbami kože. To je varna in učinkovita možnost zdravljenja teh stanj.

Kako uporabljati, kako jemati

Spodaj so navodila za uporabo protiglivične kreme Softisenil :

 1. Čiščenje: Pred nanosom Softisenila umazano mesto temeljito umijte in posušite. To bo pomagalo odstraniti umazanijo in vlago, ki lahko spodbudita rast gliv.
 2. Kako uporabljati: Vzemite majhno količino kreme in nanesite tanko plast na kožo, prizadeto z glivicami. Prepričajte se, da popolnoma pokrijete prizadeto območje in majhno območje okoli njega. Kremo nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije.
 3. Pogostost uporabe: Upoštevajte navodila na embalaži Softisenila .
 4. Trajanje zdravljenja: Trajanje zdravljenja se lahko razlikuje glede na resnost glivične okužbe.
 5. Dodatni previdnostni ukrepi: Pri uporabi Softisenila se izogibajte neposrednemu stiku z očmi, usti in sluznico. V primeru nenamernega stika temeljito sperite z vodo. Poleg tega se izogibajte pokrivanju tretiranega območja s povoji ali okluzivnimi povoji, razen če vaš zdravstveni delavec svetuje drugače.
 6. Kontinuiteta zdravljenja: Pomembno je, da nadaljujete z jemanjem zdravila Softisenil priporočeno obdobje, tudi če simptomi prej izginejo. To bo pomagalo preprečiti ponovitev in zagotoviti popolno izkoreninjenje glive.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Softisenil

Rezultat uporabe Softisenil

Redna in pravilna uporaba protiglivične kreme Softisenil lahko prinese številne ugodne učinke pri zdravljenju glivičnih okužb. Spodaj je navedenih nekaj možnih rezultatov, ki jih lahko dosežete z uporabo Softisenila :

 1. Odstranjevanje glivic: Softisenil je zasnovan za učinkovit boj proti glivicam, ki povzročajo kožne okužbe. Njegova protiglivična formula pomaga postopoma odpraviti glivice, zmanjšati povezane simptome in izboljšati videz prizadete kože.
 2. Lajšanje simptomov: Softisenil se ne bori le proti okužbi, ampak tudi lajša moteče simptome. To vključuje zmanjšanje srbenja, vnetja, luščenja in rdečice kože.
 3. Izboljšan videz kože: Softisenil se bori proti glivicam in spodbuja regeneracijo kože, lahko bistveno izboljša videz prizadetega območja. To lahko vključuje zmanjšanje temnih lis, odebelitev kože ter povrnitev mehkobe in elastičnosti.
 4. Preprečevanje ponovitve: Softisenil ne le zdravi trenutno okužbo, ampak tudi pomaga preprečevati ponovitev glivičnih okužb. To je posledica njegove sposobnosti zaviranja rasti in razmnoževanja gliv, s čimer preprečuje prihodnje epizode.
 5. Povrnitev zdravja nohtov: V primeru glivic na nohtih lahko Softisenil pomaga izboljšati njihov videz in zdravje. Pomaga v boju proti glivicam, ki povzročajo glivice na nohtih, izboljša videz vaših nohtov in prepreči nadaljnje poškodbe.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

»Moja izkušnja s protiglivično kremo Softisenil je bila res presenetljiva. Dolga leta sem se boril z trdovratnimi glivicami na stopalih, ki jim ni bilo konca. Poskušal sem različne izdelke, vendar nisem dobil trajnih rezultatov. Odkar sem začel uporabljati Softisenil , pa se je moje stanje bistveno izboljšalo. Znatno so se zmanjšali simptomi, kot so srbenje, neprijeten vonj in luščenje. “Izjemno sem navdušen nad rezultati in priporočam Softisenil vsem, ki iščejo učinkovito rešitev za atletsko stopalo.”

Tukaj je nekaj resničnih mnenj in komentarjev

“Po mesecih boja z glivicami na nohtih na nogah sem končno našel olajšanje zahvaljujoč Softisenilu . Zame je bila ta protiglivična krema pravi blagoslov. Ne samo, da je pomagal odpraviti glivice, ampak je tudi izboljšal videz mojih nohtov, da so videti bolj zdravi in ​​močnejši. Poleg tega je Softisenil olajšal srbenje in draženje, ki sem ju čutil. “Zelo sem zadovoljen z rezultati in bom zagotovo še naprej uporabljal Softisenil kot del svoje rutine nege stopal.”

Softisenil , cena, uradna spletna stran proizvajalca – popust, Kje kupiti

Uradna cena izdelka Softisenil je v akciji. Vendar pa proizvajalec ponuja 50% popust. Za nakup izdelka je priporočljivo obiskati uradno spletno stran proizvajalca. Promocijska koda ni potrebna. Preprosto oddajte naročilo na spletnem mestu in upravitelj vas bo kontaktiral, da potrdi podrobnosti. Opozoriti je treba, da je število akcijskih artiklov omejeno in da je akcija začasna. Plačilo se izvrši po prejemu blaga.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Leave a Comment