Tonuplex, goljufije? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Tonuplex kapsule so prehransko dopolnilo za uravnavanje krvnega tlaka . Pomagajo uravnavati raven krvnega tlaka in spodbujajo zdrav krvni obtok.

Tonuplex je naravni izdelek v obliki kapsul, ki pomaga vzdrževati ravnovesje krvnega tlaka. Te kapsule so oblikovane za spodbujanje zdravja srca in ožilja ter izboljšanje kakovosti življenja.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna Stran<<<<

6 naravnih načinov za znižanje krvnega tlaka 

Pomagajo lahko aerobna vadba, dieta z nizko vsebnostjo natrija in zmanjšano uživanje alkohola.

Eden od treh odraslih Američanov ima   visok krvni tlak  . Ste vedeli, da ste eden izmed njih? To stanje – kar pomeni, da je moč krvi, ki pritiska na stene arterij, prevelika – se imenuje “tihi morilec”, ker le redko povzroča simptome.  

Če ga ne zdravite, lahko visok krvni tlak (znan tudi kot hipertenzija) poškoduje vaše arterije in znatno poveča tveganje za   srčni napad  , možgansko kap,   srčno popuščanje   in odpoved ledvic. Toda to tveganje lahko obrnete.  

Odčitki krvnega tlaka imajo dve številki  , zgornjo (sistolično) in spodnjo (diastolično) številko. Dokazano  je, da znižanje sistoličnega krvnega tlaka na največ 120 mmHg zmanjša to tveganje. To lahko dosežemo na dva načina: s spremembo življenjskega sloga in jemanjem zdravil. Čeprav lahko nekateri ljudje znižajo svoj krvni tlak samo s spremembo življenjskega sloga, se ta dva pristopa dopolnjujeta. 

»Uravnavanje krvnega tlaka je pogosto 70 odstotkov življenjskega sloga in 30 odstotkov zdravil,« pravi preventivni kardiolog   Luke Laffin, dr  . »Iti morajo skupaj. Če jemljete zdravila za krvni tlak, vendar ne spremenite svojega življenjskega sloga, zdravila ne bodo delovala učinkovito. 

Preverite: cariovico Diaform

Kako naravno znižati krvni tlak 

Izraz “spremembe življenjskega sloga” pomeni, da boste morali spremeniti vse življenje, da boste znižali krvni tlak, vendar lahko že majhne spremembe naredijo veliko razliko – in sčasoma lahko začnete delati večje spremembe.  

Dr. Laffin upošteva nekatere od priporočenih naravnih (nefarmacevtskih) sprememb, ki jih lahko naredite za znižanje krvnega tlaka.  

>>>-50% Cena – Uradna Spletna Stran<<<<

Jejte manj soli 

Če vam niso diagnosticirali visokega krvnega tlaka, obstaja nekaj razprav o tem, ali   vnos soli   dejansko vpliva na vaš krvni tlak. Vendar, če so vam diagnosticirali hipertenzijo, poslušajte! 

”  Zmanjšanje vnosa soli   je verjetno najpomembnejši način za znižanje krvnega tlaka,” pravi dr. Laffin. “Pravzaprav raziskave kažejo, da ima dieta z nizko vsebnostjo natrija enak učinek kot eno in pol do dve zdravili za krvni tlak.” 

Povprečen Američan zaužije 3.500 mg natrija na dan, kar je več kot dvakrat več od  priporočila Ameriškega združenja za srce (AHA), ki ne presega 1.500 mg (ali približno ene čajne žličke) soli na dan. Ker pa je ta količina tako stroga, so ponudniki klinike Cleveland postavili mejo na 2300 mg.  

“Priporočilo AHA je aspiracijski cilj,” pravi dr. Laffin. “Če lahko to dosežete, ne da bi radikalno spremenili svojo prehrano in se počutili bedno, je to super, vendar vam lahko zelo pomaga, če dosežete 2300 miligramov ali manj.” 

Natrij je   skrit v številnih živilih  , zato se mu je težko izogniti, vendar je izvedljivo. Pomaga lahko izbira pametnih nadomestkov za sol, kot je kalijev klorid. Traja približno 10 do 14 dni, da se prilagodite na dieto z nizko vsebnostjo natrija, po tem pa se bodo nekatera živila začela zdeti preveč slana. 

VPLIV:   Zmanjšanje vnosa natrija z ogromnih 3.500 mg na veliko bolj zmernih 2.300 mg bi moralo znižati vaš krvni tlak za 2 do 3 mmHg. Omejitev vnosa natrija na strožji odmerek, ki ga priporoča AHA, 1500 mg na dan, bi znižala krvni tlak za 5 ali 6 mmHg.   

Tonuplex

>>>-50% Cena – Uradna Spletna Stran<<<<

Kaj je Tonuplex in čemu je namenjen?

Kapsule Tonuplex so dopolnilo, razvito posebej za nadzor krvnega tlaka. Te kapsule vsebujejo kombinacijo naravnih sestavin, ki pomagajo uravnavati raven krvnega tlaka, s čimer spodbujajo optimalen krvni obtok in pomagajo vzdrževati zdrav krvni tlak.

Predvidena uporaba

Jemanje kapsul Tonuplex je priporočljivo v naslednjih primerih:

 • Za ljudi, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka.
 • V situacijah stresa ali tesnobe, ki lahko vplivajo na vaš krvni tlak.
 • Kot dodatek k zdravljenju hipertenzije.
 • Za spodbujanje zdravega krvnega obtoka in preprečevanje srčno-žilnih težav.
 • Kot del celovitega pristopa k vzdrževanju uravnoteženega in nadzorovanega krvnega tlaka.

Kako zdravilo Tonuplex deluje ?

Kapsule Tonuplex delujejo celovito in pomagajo nadzorovati krvni tlak. Njegova edinstvena formula združuje vrsto skrbno izbranih naravnih sestavin za zagotavljanje posebnih koristi.

Te kapsule delujejo na naslednji način:

 1. Uravnavanje krvnega tlaka: Sestavine Tonuplexa delujejo kot sredstva za uravnavanje krvnega tlaka in ga pomagajo vzdrževati na zdravi ravni. Pomagajo pri širjenju krvnih žil, kar olajša pretok krvi in ​​zmanjša pritisk v arterijah.
 2. Izboljšan krvni obtok: Sestavine v kapsulah Tonuplex podpirajo tudi zdrav krvni obtok. To prispeva k boljši oskrbi tkiv in organov s kisikom in hranili ter spodbuja pravilno delovanje srčno-žilnega sistema.
 3. Zaščita ožilja: Nekatere sestavine zdravila Tonuplex imajo antioksidativne in protivnetne lastnosti. Te lastnosti lahko pomagajo zaščititi krvne žile pred poškodbami, ki jih povzročata oksidativni stres in vnetje, ter pomagajo ohranjati njihovo celovitost in elastičnost.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna Stran<<<<

Tonuplex

Tonuplex sestavine (sestava)

 • Izvleček brusnice : brusnice vsebujejo antioksidante in flavonoide, ki lahko pomagajo znižati krvni tlak in izboljšajo zdravje srca.
 • Izvleček rakitovca : rakitovec je bogat z vitamini in antioksidanti, ki lahko pomagajo znižati krvni tlak in ohraniti zdravje srca.
 • Magnezij : Magnezij je pomemben mineral, ki lahko pomaga uravnavati krvni tlak, sistolični in diastolični, ter izboljša delovanje srca.
 • Cvetni prah hibiskusa : Hibiskus vsebuje flavonoide in antioksidante, ki lahko pomagajo znižati krvni tlak in izboljšati zdravje srca in ožilja.
 • Izvleček oljčnih listov : oljčni listi vsebujejo polifenole in antioksidante, ki lahko pomagajo znižati krvni tlak in izboljšati delovanje srca.
 • Vitamin B6 : Vitamin B6 lahko pomaga znižati ravni homocisteina, kar je lahko povezano z manjšim tveganjem za bolezni srca in ožilja.
 • Koencim Q10 : Koencim Q10 je pomemben antioksidant, ki lahko pomaga ohranjati zdravje srca in izboljša delovanje srca in ožilja.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna Stran<<<<

Tonuplex način uporabe, letak, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

 • Čeprav so kapsule Tonuplex naravno dopolnilo za uravnavanje krvnega tlaka, upoštevajte, da lahko obstajajo nekatere kontraindikacije ali previdnostni ukrepi. Spodaj so možne kontraindikacije:
 • Nosečnost in dojenje: Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo katerega koli dodatka, vključno s Tonuplexom , posvetujte z zdravnikom .
 • Preobčutljivost ali alergije: Če veste za alergijo ali preobčutljivost na katero koli sestavino Tonuplexa , se izogibajte uživanju in se posvetujte z zdravnikom.

Kako uporabljati, kako jemati

Pri uporabi kapsul Tonuplex upoštevajte priporočila proizvajalca in priporočila svojega zdravstvenega delavca. Spodaj je splošen vodnik za njihovo uporabo:

 1. Odmerjanje: Vzemite priporočeni odmerek Tonuplexa po navodilih proizvajalca. Odmerek je običajno ena ali dve kapsuli na dan, vendar je pomembno upoštevati posebna navodila za uporabo izdelka.
 2. Trajanje uporabe: Kapsule Tonuplex običajno zaužijemo z vodo, priporočljivo pa jih jemo med obroki, da se sestavine lažje absorbirajo. Navodila za izdelek pa lahko navajajo določene čase porabe, zato je pomembno, da ta navodila upoštevate.
 3. Rednost: Za najboljše rezultate je priporočljivo jemanje kapsul Tonuplex redno in dosledno , v skladu s priporočenim načrtom odmerjanja. Da bi dosegli želene koristi, je pomembno, da se držite doslednega dnevnega vnosa.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna Stran<<<<

Tonuplex

Rezultat uporabe Tonuplexa

 1. Nadzor krvnega tlaka: Tonuplex lahko pomaga ohranjati vaš krvni tlak na zdravi ravni in pomaga preprečevati zaplete, povezane s hipertenzijo.
 2. Izboljšano zdravje srca in ožilja: Tonuplex lahko z uravnavanjem krvnega tlaka in izboljšanjem krvnega obtoka podpira splošno zdravje srca in ožilja.
 3. Izboljšano počutje: Z izboljšanjem delovanja srca in ožilja ter vzdrževanjem zdravega krvnega tlaka lahko nekateri ljudje občutijo splošno dobro počutje in vitalnost.
 4. Antioksidativna podpora: Sestavine v Tonuplexu , kot so antioksidanti, lahko pomagajo pri boju proti oksidativnemu stresu in zaščitijo celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.
 5. Okrepite srce: kardio ravnovesje lahko pomaga okrepiti delovanje srca in spodbuja boljše delovanje srca in ožilja.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna Stran<<<<

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov 

»Želim deliti svojo izkušnjo s kapsulami Tonuplex . Kot računovodja moje delo vključuje dolge ure pred računalnikom in sedeč način življenja. To je začelo vplivati ​​na moj krvni tlak in postalo me je zelo zaskrbljeno za zdravje mojega obtočil. Po raziskovanju in branju o Tonuplexu sem se odločil, da ga poskusim.

Odkar sem začel uporabljati Tonuplex , sem opazil znatno izboljšanje krvnega tlaka. Zdaj lahko z gotovostjo rečem, da so moje ravni pod nadzorom in da se počutim veliko mirnejše in bolj zdravo. Poleg tega sem opazil povečanje splošne energije in vitalnosti.

Tonuplex priporočam vsem, ki iščete naraven in učinkovit način za uravnavanje krvnega tlaka. Je odličen zaveznik na moji poti do bolj zdravega življenja. Hvala Tonuplex !”

»Kot upokojenec sem vedno iskal naravne načine, kako poskrbeti za svoje zdravje. Pred kratkim me je zdravnik opozoril na visok krvni tlak in mi priporočil, da poskusim s Tonuplexom . Sprva nisem bil prepričan, a sem se odločil poskusiti.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

Po nekaj mesecih uporabe Tonuplexa sem opazil znatno znižanje krvnega tlaka. Dalo mi je mir in mi omogočilo, da brezskrbno uživam v pokoju. Poleg tega se počutim bolj energično in polno vitalnosti.

Tonuplex priporočam vsem, ki iščete varen in učinkovit način za uravnavanje krvnega tlaka. To je bilo veliko odkritje na moji poti do boljšega zdravja. Zelo sem hvaležen za prednosti, ki mi jih je dal Tonuplex !«

Tonuplex , Cena, uradna spletna stran proizvajalca – popust, Kje kupiti

Vendar pa proizvajalec ponuja posebno ponudbo: 50% popust na Tonuplex . Znižana cena je navedena na uradni spletni strani proizvajalca. Če želite oddati naročilo, morate iti na uradno spletno stran, kjer ne potrebujete promocijske kode. Preprosto oddajte naročilo na spletnem mestu in upravitelj vas bo kontaktiral, da potrdi vaše naročilo. Omeniti velja, da je število izdelkov, ki jih zajema akcija, omejeno, zato je priporočljivo, da naročilo oddate čim prej. Plačilo bo izvedeno po prejemu blaga.

>>>-50% Cena – Uradna Spletna Stran<<<<

Leave a Comment