Vidia Oil, prevara? negativna mnenja, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Neustrezna ušesna higiena lahko povzroči bolečino in celo izgubo sluha. Zato je tako pomembno, kako to počnemo. Ugotovite, kako lahko poskrbite za svoja ušesa in kako vam lahko pri tem pomaga Vidia Oil  – naravno olje, ki temeljito očisti in izboljša sluh. VidiaOil – naravno olje, ki temeljito očisti in izboljša sluh.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Vidia Oil

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Izguba sluha

To je ena najpogostejših zdravstvenih težav v Ameriki: približno 48 milijonov Američanov ima po ocenah težave s sluhom. Med ljudmi, starimi 65 let in več, ima 1 od 3 neko vrsto izgube sluha. In čeprav je starost pogost vzrok, izguba sluha se lahko pojavi pri komur koli v kateri koli starosti. Ocene 3 od 1000 otrok so naglušni ali gluhi. Veliko vlogo pri izgubi sluha ima tudi genetika.

Maj je mesec boljšega sluha in govora (#BHSM). Namen meseca je zagotoviti izobraževanje in ozaveščanje o pogostih komunikacijskih motnjah in o tem, kako je zgodnja intervencija ključna za njihovo preprečevanje ali uspešno zdravljenje. Na kratko, spodaj je pet najpogostejših vzrokov za izgubo sluha. Preberite več o vsakem od njih.

  1. Staranje
  2. Bolezen ali poškodba
  3. Strukturne težave v ušesu
  4. Priklon
  5. Hrup

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

STAROST

Prezbiakuzija je medicinski izraz za izgubo sluha, ki se postopoma pojavi s starostjo. Ko se telo stara, lahko spremembe v srednjem ušesu in živčnih poteh povzročijo s starostjo povezano izgubo sluha. Te spremembe lahko vključujejo izgubo lasnih celic, ki služijo kot senzorični receptorji v srednjem ušesu. Po podatkih Nacionalnega inštituta za gluhost in druge komunikacijske motnje ima skoraj polovica ljudi, starih 75 let ali več, izgubo sluha.

BOLEZEN ALI POŠKODBA

Stanja, ki vplivajo na pretok krvi v ušesu – kot so bolezni srca, žilne bolezni ali visok krvni tlak – lahko prispevajo k izgubi sluha. Poškodbe, ki lahko vplivajo tudi na sluh, vključujejo:

  • Poškodbe glave – zlasti zlomi in pretresi možganov
  • Nenadna izpostavljenost glasnemu hrupu – na primer strelu ali eksploziji
  • Poškodba bobniča ali srednjega ušesa

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

STRUKTURNE TEŽAVE V SAMEM UZU

Te težave lahko vključujejo malformacije bobniča, ušesnega kanala, majhnih kosti v ušesu ali notranjega ušesa. Lahko gre tudi za zožitev ušesnega kanala – zožitev sluhovoda.

ZDRAVILA

Nekatera zdravila, zlasti tista, ki se uporabljajo za zdravljenje raka, bolezni srca in resnih okužb, lahko poškodujejo uho in povečajo tveganje za izgubo sluha. Zdravila, ki poškodujejo uho, imenujemo ototoksična zdravila. Trenutno jih je na trgu več kot 200. Če imate vprašanja ali pomisleke o tem, ali je zdravilo ototoksično, se posvetujte s svojim zdravnikom za bolezni ušes, nosu in grla .

HRUP

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije je lahko več kot 1 milijarda najstnikov izpostavljena tveganju izgube sluha zaradi hrupa. Pametni telefoni, predvajalniki MP3 in druge zvočne naprave v kombinaciji z glasnimi prostori, kot so nočni klubi in športne arene, so ustvarili popolno nevihto za izgubo sluha med mladimi.

Ocenjuje se, da je bilo več kot 50 odstotkov ljudi, starih od 12 do 35 let, izpostavljenih nevarnim ravnem hrupa glasbenih predvajalnikov ali naprav za zabavo. Center za nadzor bolezni navaja, da lahko izpostavljenost zvokom nad 85 decibelov povzroči izgubo sluha. Za več informacij o varnih ravneh decibelov – kot tudi o virtualnem merilniku hrupa za pogoste zvoke – obiščite spletno stran Centra za nadzor bolezni o preprečevanju izgube sluha.  posvečena preprečevanju izgube sluha.Spletna stran Centra za nadzor bolezni 

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Vidia Oil

Vidia Oil – ali deluje, stranski učinki, kako deluje?

Ušesno maslo, ki se nahaja v sluhovodih, je namenjeno zaščiti občutljivih delov ušesa. Njegov presežek pa lahko povzroči nastanek voščenih zamaškov, ki povzročajo bolečino in izgubo sluha. Da bi se temu izognili, je potrebna ustrezna higiena ušes, zlasti pri ljudeh, ki so nagnjeni k prekomernemu kopičenju ušesnega masla.

Poleg tega se lahko sluh poslabša tudi s starostjo in izpostavljenostjo čezmernemu hrupu. Na srečo se nam s tem ni treba sprijazniti, saj lahko enostavno izberemo ustrezen preparat, ki bo podpiral regeneracijo in nego sluhovoda.

Vendar si velja zapomniti, da niso vsi enako učinkoviti in včasih lahko povzročijo celo draženje. Zato je bolje uporabljati naravna olja, kot je Vidia Oil, ki ne le čistijo, temveč tudi vlažijo in ščitijo občutljivo strukturo kože. uho.

Preverite:, Relixen Oil 

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Vidia Oil – olje, ki ni podobno nobenemu drugemu

Olje se od drugih tovrstnih izdelkov razlikuje po naravni sestavi in ​​učinkovitem delovanju. To pomeni, da ni samo še en izdelek, ki bi ga lahko izpustili med neštetimi drugimi. Vidia Oil je olje, ki se uporablja ne le za čiščenje ušes pred nakopičenim ušesnim maslom, temveč tudi za zaščito in izboljšanje sluha.

Inovativna formula z močjo naravnih olj vlaži, pomirja, neguje in odstranjuje nečistoče, zato nam v prihodnosti ne bo treba skrbeti za težave s sluhom.

Poleg tega izdelek zagotavlja trojno zadovoljstvo: izvirnost, kakovost in zadovoljstvo. Formula olja vsebuje močne snovi, ki obnavljajo sluh, sam izdelek pa uporablja visokokakovostne izvlečke. Opravljene raziskave potrjujejo, da je Vidia Oil  učinkovit pripravek v boju proti izgubi sluha.

Druga velika prednost izdelka je priročna oblika dajanja s pomočjo priložene pipete. Z redno uporabo olja boste opazili učinek že po prvem mesecu. Za razliko od drugih tovrstnih sredstev ne pušča mastnega filma na koži, zato se lahko uporablja ne glede na čas dneva in načrtovane aktivnosti.

Kako uporabljati olje Vidia Oil?

Olje je izjemno enostavno za nanašanje, zato je dnevna higiena ušes hitra in prijetna. Vse kar morate storiti je, da vzamete majhno količino izdelka v kapalko in kanete 1-3 kapljice snovi v vsako uho. Pri uporabi Vidia Oil  ni potrebe po nadaljnjem izpiranju ušesnega kanala.

Vendar ne pozabite, da aplikatorja ne vstavite pregloboko, saj lahko poškodujete ušesni kanal. Ko končamo, moramo steklenico še dobro zapreti in že je pripravljena.

Ali lahko vsakdo uporablja olje Vidia Oil?

Zahvaljujoč naravni sestavi ga lahko brez težav uporabljajo tudi odrasli. Če pa pride do draženja, okvare sluha ali tujkov v sluhovodu, prenehamo z uporabo in se o simptomih posvetujemo s strokovnjakom.

Olje Vidia Oil ni namenjeno otrokom. Olje lahko hranite pri sobni temperaturi, tako da je vedno lahko dostopno. Edina stvar, ki jo moramo storiti, je, da jo vedno hranimo dobro zaprto in v originalni embalaži, da bomo lahko dolgo uživali v njenih dragocenih lastnostih.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Vidia Oil

Cena olja Vidia Oil v lekarni, naročite na Amazonu, kje kupiti?

Olje je na voljo za prodajo na spletu. Vendar velja spomniti, da lahko pri spletnem nakupovanju včasih naletimo na ponaredke nizke kakovosti. Zato je najbolje, da greste na uradno spletno stran proizvajalca in tam opravite nakup. Zahvaljujoč temu smo lahko prepričani o kakovosti in delovanju kupljenega izdelka.

Pri nakupu pri proizvajalcu lahko pričakujemo tudi hitro in nemoteno dostavo. Olje Vidia Oil je zaradi svoje inovativne formule izjemno učinkovit izdelek, če izberemo kakovostno pripravek preverjenega dobavitelja .

Dober sluh ne glede na starost

Na neki točki se vsakdo strinja z idejo, da se mu lahko sluh s starostjo poslabša. Še več, v nekaterih poklicih se to zgodi hitreje. Zato je bilo Vidia Oilustvarjeno za učinkovito zaščito občutljivega slušnega organa pred različnimi dejavniki. Zaradi edinstvene formule, naravnosti in enostavne uporabe je vredno izbrati to olje in se na lastne oči prepričati o njegovi učinkovitosti.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Leave a Comment