Acust Oil PRO, prevara? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Acust Oil PRO je nedavno uvedena rešitev za ljudi z izgubo sluha . To bioolje vam bo pomagalo slišati, kaj vam drugi govorijo, tudi če govorijo tiho in nerazločno. S pomočjo Acust OilPRO za osebe z izgubo sluha boste začeli razumeti govor tudi na daljavo in v hrupnem okolju. Poleg tega zdravilo obnovi ušesni kanal in s tem izboljša delovanje ušes. Sestava tega olja je organska in njegova stalna uporaba ne povzroča nenadnih kontradiktorjev ali drugih zdravstvenih težav.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Težave s sluhom

Nekatere vrste raka in zdravljenja raka lahko povzročijo izgubo sluha ali zvonjenje v ušesih, imenovano tudi tinitus. Izguba sluha in tinitus, ki ju povzročata rak in zdravljenje raka, se lahko razlikujeta od blage do hude in se lahko pojavita skupaj ali ločeno. Težave s sluhom lahko izginejo po raku in zdravljenju ali pa trajajo vse življenje.

V nedavni študiji je polovica ljudi, ki so prejemali kemoterapijo, doživela znatno izgubo sluha, vendar se te poškodbe niso vedno zavedali. Če ste bili zdravljeni z rakom, ki lahko vpliva na vaš sluh, vam lahko redni testi sluha pomagajo zgodaj odkriti težave s sluhom in poiskati pomoč.

Težave s sluhom lahko vplivajo na kakovost vašega življenja. Obvestite svojo zdravstveno ekipo o morebitnih spremembah vašega sluha, tako med zdravljenjem kot po njem. Morda lahko zdravijo težave in morebitne druge stranske učinke. Ta vrsta zdravljenja se imenuje  paliativna ali podporna oskrba  in je pomemben del celotne oskrbe raka ne glede na starost, vrsto ali stopnjo raka.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kakšne so vrste težav s sluhom?

Vaše uho ima 3 glavne dele: zunanje uho, ki je del, ki ga lahko vidite, srednje uho in notranje uho. Poškodba katerega koli dela ušesa lahko povzroči težave s sluhom.

Obstajata dve glavni vrsti izgube sluha:

Konduktivna izguba sluha. To se zgodi, ko nekaj zamaši zunanje ali srednje uho. Zvok ne more doseči notranjega ušesa, ki pošilja signale v možgane. Ušesno maslo ali okužba ušesa lahko zamašita zunanje ali srednje uho. Zdravljenje lahko pogosto popravi to vrsto izgube sluha.

Izguba sluha senzoričnega živca. To se zgodi, ko je poškodovano notranje uho ali slušni živec. Slušni živec povezuje uho z možgani. Poškodba notranjega ušesa ali slušnega živca je pogosto trajna.

Obstajata dve glavni vrsti tinitusa:

Subjektivni tinitus. Samo vi slišite zvoke tinitusa. Ti lahko vključujejo zvonjenje, žvižganje, brenčanje, brenčanje, klikanje, sikanje ali druge zvoke. Nastanejo zaradi poškodbe katerega koli dela ušesa ali slušnih živcev.

Objektivni tinitus. Vaš zdravnik bo morda slišal tudi zvoke tinitusa. Več različnih zdravstvenih stanj lahko povzroči to redko obliko tinitusa. Sem spadajo težave s srčno zaklopko ali krvnimi žilami in mišična napetost.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Preverite tudi: Relixen Oil, Vidia Oil

Kaj so vzroki za težave s sluhom?

Vzroki za težave s sluhom so lahko naslednji.

Kemoterapija. Nekatere vrste  kemoterapije  lahko poškodujejo notranje uho. Sem spadajo zdravila na osnovi platine, kot sta cisplatin (Platinol) in karboplatin (Paraplatin) ter taksani, kot sta paklitaksel (Taxol) in docetaksel (Taxotere).

Tinitus je pogosto prvi znak škode, ki jo povzroči kemoterapija. Lahko tudi izgubite sluh, ko zdravilo poškoduje celice v vašem notranjem ušesu. Te težave s sluhom se običajno pojavijo v obeh ušesih. Izguba sluha zaradi kemoterapije je običajno trajna, vendar lahko pomaga uporaba slušnega aparata.

Radioterapija. Visoki odmerki  radioterapije  v glavi, ušesu ali možganih lahko poškodujejo notranje uho. Zdravljenje z obsevanjem lahko povzroči tudi težave s srednjim in zunanjim ušesom ter stranske učinke. To lahko vključuje vnetje, ušesno maslo, ki blokira uho, kopičenje tekočine in otrdele ušesne kosti. Vse to lahko vpliva na vaš sluh. Morda imate to izgubo sluha v enem ali obeh ušesih, odvisno od zdravljenja, ki ga prejemate.

Operacija. Operacija na možganih, ušesu ali slušnem živcu lahko povzroči težave s sluhom.

Pogosto uporabljena zdravila. 
Mnoga zdravila, ki jih jemljete med zdravljenjem raka, lahko poškodujejo notranje uho. Uporaba več njih hkrati poveča tveganje za naglušnost in tinitus. To je verjetneje, če dolgo časa jemljete visoke odmerke. Med zdravili, ki lahko poškodujejo notranje uho, so:

 • Nekateri antibiotiki  . Vprašajte svojega zdravnika ali farmacevta, ali lahko antibiotiki, ki vam jih predpiše, povzročijo izgubo sluha. Ti antibiotiki vključujejo eritromicin, neomicin, gentamicin, streptomicin in tobramicin. Imajo veliko blagovnih znamk, zato je zelo pomembno, da se posvetujete s svojim zdravnikom ali farmacevtom.
 • Nesteroidna protivnetna zdravila  , kot sta ibuprofen (Advil) in naproksen (Aleve). “NSAID” je drugo ime za to vrsto zdravil.
 • Druga zdravila. Obstajajo tudi druga zdravila, ki lahko povzročijo težave s sluhom. Tej vključujejo:
  • Aspirin, vzet v velikih količinah.
  • Nekateri diuretiki (tablete za odvajanje vode), kot sta furosemid (Lasix) in etakrinska kislina (Edecrin)
  • Nekatera zdravila za srce in krvni tlak kot naprimer metoprolol (Lopressor)
  • Nekatera zdravila proti slabosti, kot je prometazin (Phenergan)

Stanja, ki niso rak. Številna druga stanja povzročajo težave s sluhom, vključno z benignimi tumorji ušes, drugače oblikovanimi ušesi kot običajno, poškodbami glave, virusi in alergijami. Te težave lahko povzročita tudi staranje in izpostavljenost glasnemu hrupu.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je Acust Oil PRO in za kaj se uporablja?

Acust Oil PRO je celovita terapija za izgubo sluha. Izdelek deluje tako, da povrne optimalen sluh v samo 28 dneh. Zato izdelek velja za odlično alternativo nadležnim slušnim aparatom. To je naravna metoda, ki bo oživila odmrle ušesne celice. Zahvaljujoč temu boste pozabili na vse težave, ki vas pestijo težave s sluhom. Nehali boste povečevati glasnost, zahtevati, da se ponovite, ali se pretvarjati, da slišite. Posebna sestava olja je 100% zeliščna, zato ga lahko kupci uporabljajo neprekinjeno brez skrbi za stranske učinke ali zdravstvene težave.

Acust Oil PRO ocene in mnenja na spletnem forumu

Kakšne so priljubljene ocene strank o Acust Oil PRO za izgubo sluha? Kupci v Italiji izmenjujejo pozitivna mnenja in ocene o Acust Oil PRO . Nekateri med njimi so že izboljšali sluh. Poleg tega ljudje pravijo, da je cena nafte zelo nizka. Zdravstveni strokovnjaki izdelek priporočajo tudi z ocenami na Facebooku in Instagramu. Na splošno lahko rečemo, da uporabniki v svojih ocenah pišejo, da izdelek deluje in nima stranskih učinkov.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Resnične ocene:

»Sprva sem bil skeptičen, a po nekaj tednih uporabe Acust Oil PRO sem opazil občutno izboljšanje sluha. Zdaj slišim zvoke, ki jih prej nisem slišal, in nimam več težav slediti pogovorom. Zelo sem hvaležna za to naravno zdravilo!

Resnične ocene:

»Leta sem imel izgubo sluha in poskusil sem vse, od tradicionalnih zdravljenj do slušnih pripomočkov, a nič ni delovalo. Tako je bilo, dokler nisem odkril Acust Oil PRO . V nekaj tednih uporabe olja se je moj sluh bistveno izboljšal in spet sem lahko uživala v zvokih sveta okoli sebe.

Acust Oil PRO mi je spremenil življenje! Včasih sem imel težave s slišanjem prijateljev in družine, zdaj pa jih slišim jasno in glasno. Presenečen sem, kako učinkovito je zame to naravno zdravilo. Toplo priporočam vsem, ki se spopadate z izgubo sluha.

Acust Oil PRO , kako uporabljati – zloženka je priložena paketu

Preberite navodila za uporabo Acust Oil PRO pri izgubi sluha. To so posebne indikacije in načini uporabe, ki se jih morajo klienti strogo držati od začetka do konca terapije. Čeprav ni zdravilo, temveč zeliščno zdravilo, ima olje terapevtske učinke. Zato mora biti njegova uporaba v skladu s priporočili, ki jih vsebuje navodilo.

Tukaj je opisano, kako nanesti olje

 1. Nanesite nekaj kapljic na vsako uho;
 2. Ponovite aplikacijo vsak dan;
 3. Nadaljujte s terapijo 28 dni.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kontraindikacije in neželeni učinki

Med kliničnimi preskušanji niso poročali o stranskih učinkih Acust Oil PRO . V uradnih testiranjih izdelkov je sodelovalo več kot 2500 pacientov. Sploh se ni treba vnaprej posvetovati z zdravniki in specialisti. To olje nima kontraindikacij, zato ga lahko uporabljate ne glede na vaše zdravstveno stanje.

Kaj vsebuje: Sestava in sestavine

Sestava Acust Oil PRO je naravna. Poleg tega je bila njegova formula priznana kot organska, tj. brez kemičnih in sintetičnih snovi. Pomembno je pojasniti, da uradna vsebina izdelka dejansko ne vsebuje GSO, umetnih barvil ali kemičnih sestavin. Namesto tega revolucionarno olje vsebuje samo koristne naravne sestavine v visoki koncentraciji. Preberite originalno embalažo Acust Oil PRO for People with Hearing Loss, da najdete informacije o vsaki sestavini, ki jo vsebuje.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Leave a Comment