Formelan, goljufija? Negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Formelan je gel za izboljšanje moške moči. Vsebuje naravne sestavine in se nanese neposredno na genitalni predel za izboljšanje krvnega obtoka in zagotavlja močnejšo in daljšo erekcijo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

IzdelekFormula
Predstavitveni obrazec💊Gel
Sestava
Naravne učinkovine
Resnične ocene⭐4,97 od 5 zvezdic
Pravilno ali napačno?PRAV. Preberite recenzijo spodaj

Vzroki za erektilno disfunkcijo

Erektilna disfunkcija (ED), znana tudi kot impotenca, je nezmožnost doseganja ali vzdrževanja erekcije dovolj dolgo za uspešen spolni odnos. To lahko zavira spolno zmogljivost in vpliva na samozavest. To je  zelo pogosto stanje  , zlasti pri starejših moških.

Na srečo  so se zdravljenja erektilne disfunkcije  znatno izboljšala, tako da boste s pravo metodo spet lahko imeli popoln spolni odnos.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kateri so glavni vzroki za erektilno disfunkcijo?

Za vzdrževanje erekcije potrebujete zdravo oskrbo s krvjo, zdrav živčni sistem in spolno željo. Različna fiziološka in psihološka stanja lahko vplivajo na vse vidike spolnega življenja, kar lahko povzroči erektilno disfunkcijo. Na primer, moški, starejši od 40 let, imajo lahko osnovno bolezen, ki povzroča erektilno disfunkcijo.

Fizični vzroki erektilne disfunkcije

Zoženje krvnih žil

Visok krvni tlak, holesterol in sladkorna bolezen lahko povzročijo zoženje krvnih žil. Erektilna disfunkcija je lahko prvi znak teh bolezni, zato je zanje pomembno opraviti preiskave. Moški, ki trpijo za aterosklerozo (zadebelitev in otrdelost sten krvnih žil), imajo pogosto tudi težave z erektilno disfunkcijo. To je zato, ker se iste zatrdline, ki se pojavijo v krvnih žilah srca, pojavijo tudi v krvnih žilah penisa.

Hormonsko neravnovesje

Včasih lahko hormonsko neravnovesje povzroči erektilno disfunkcijo. Simptomi hormonskega neravnovesja lahko vključujejo nenadno povečanje telesne mase, izgubo teže ali zmanjšan spolni nagon. V nekaterih primerih je lahko erektilna disfunkcija edini simptom hormonske težave.

Težave z živci

Obstaja veliko bolezni, ki vplivajo na prekrvavitev živcev, kot so poškodbe hrbtenice, Parkinsonova bolezen ali multipla skleroza. V takih situacijah se težava z živci pojavi pred erektilno disfunkcijo. Nekatere operacije, kot je radikalna prostatektomija, ki vključujejo rezanje živcev kot del operacije, lahko povzročijo tudi erektilno disfunkcijo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Ali lahko napeta kožica povzroči erektilno disfunkcijo?

Spremembe v dejanski strukturi penisa lahko otežijo doseganje erekcije. Peyroniejev sindrom (fleksija pokončnega penisa), fimoza (napet prepucij) ali napet frenulum (prožen kos kože, ki povezuje prepucij s steblom penisa) lahko povzročijo erektilno disfunkcijo.

Medicinski vzroki erektilne disfunkcije

Nekatera  pogosto predpisana zdravila lahko povzročijo erektilno disfunkcijo  . Zdravila za depresijo, psihotične bolezni, bolezni srca, krvni tlak in bolezni prostate so potencialno povezana. Vendar se ta zdravila dajejo za resna stanja, zato se morate za nasvet posvetovati s svojim osebnim zdravnikom.

Psihološki vzroki erektilne disfunkcije

Za veliko število primerov erektilne disfunkcije so odgovorni psihološki dejavniki. Najpogostejši psihološki vzroki vključujejo:

 • Stres  – ko se možgani spopadajo s stresom, se težje osredotočijo na spolni odnos, še posebej, ker telo proizvaja več kortizola (stresnega hormona)
 • Travma – V nekaterih primerih je lahko erektilna disfunkcija posledica zlorabe v otroštvu ali spolne travme.
 • Depresija – kemična neravnovesja v možganih lahko vplivajo na spolno željo in spolno delovanje. Če se počutite slabo, se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom
 • Težave v razmerju – vaše spolno življenje lahko trpi, če imate splošne pomisleke glede vajinega odnosa
 • Anksioznost glede uspešnosti – Nevzdrževanje erekcije je lahko samo po sebi stresno in povzroči negativno spiralo.

Dejavniki življenjskega sloga, povezani z erektilno disfunkcijo

Raziskave kažejo, da obstaja jasna  povezava med nezdravim načinom življenja in erektilno disfunkcijo  . Številna telesna stanja in navade, ki škodijo vašemu zdravju, lahko vplivajo tudi na vašo sposobnost ohranjanja erekcije, kot so:

 • Visok holesterol  – če so vaše arterije zamašene s holesterolom, bodo omejile pretok krvi, kar bo vplivalo na vašo erekcijo
 • Kajenje  – poškoduje krvne žile, erektilna disfunkcija pa je pogosto posledica slabe prekrvavitve
 • Alkohol  – Ljudje zmotno verjamejo, da je alkohol afrodiziak, čeprav lahko čezmerno pitje povzroči začasno erektilno disfunkcijo, dolgoročno uživanje alkohola pa lahko zmanjša spolno željo.
 • Rekreacijska uporaba drog  – številne rekreativne droge bodo imele škodljiv učinek na spolno funkcijo, namesto da bi izboljšale spolno izkušnjo.
 • Sedeči način življenja  – neaktivnost otežuje nadzor telesne teže in negativno vpliva na srce
 • Prekomerna telesna teža – prekomerna teža lahko poveča vaš krvni tlak in poveča tveganje za bolezni krvnih žil, ki lahko povzročijo erektilno disfunkcijo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Formula

Kaj je Formelan gel in za kaj se uporablja?

Formelan je izdelek, posebej razvit za izboljšanje moške moči. Gre za lokalni gel, ki se nanese neposredno na genitalni predel. Vsebuje naravne sestavine, ki spodbujajo krvni obtok v penisu, kar lahko povzroči močnejšo in daljšo erekcijo. Manximo gel je priljubljena izbira med moškimi, ki želijo povečati svojo spolno zmogljivost in uživati ​​v bolj zadovoljujočih izkušnjah v spalnici.

Predvidena uporaba

Gel za potenco Formelan se lahko uporablja v naslednjih primerih:

 • Erektilna disfunkcija: Formelan gel se lahko uporablja za boj proti erektilni disfunkciji in izboljšanje kakovosti erekcije.
 • Nizek libido: Če občutite zmanjšanje spolne želje, lahko Formelan gel pomaga povečati vaš libido in spodbuditi vaš spolni apetit.
 • Slaba spolna zmogljivost: Če menite, da vaša predstava v spalnici ni zadovoljiva, lahko Formelan izboljša čvrstost in trajanje vaše erekcije, kar vam bo omogočilo doseganje boljše spolne zmogljivosti.
 • Pomanjkanje samozavesti: Če niste prepričani o svojih spolnih sposobnostih, vam lahko Formelan zagotovi večjo varnost in vam pomaga do prijetnejših intimnih srečanj.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako deluje Formelan gel ?

Formelan učinkovito izboljšuje moško potenco. Njegova edinstvena formula je zasnovana tako, da zagotavlja številne prednosti:

 • Stimulacija krvnega obtoka: Formelan vsebuje sestavine, ki pomagajo povečati prekrvavitev genitalnega področja. To lahko povzroči boljšo hidracijo tkiv penisa, kar prispeva k močnejši in daljši erekciji.
 • Povečana spolna zmogljivost: Z uporabo Formelan gela se stimulirajo živčni končiči penisa, kar lahko izboljša občutljivost in užitek med spolnim odnosom. To lahko vodi do večje spolne zmogljivosti in splošne bolj zadovoljujoče izkušnje.
 • Povečan libido: Naravne sestavine v Formelan gelu lahko prav tako spodbudijo libido in povečajo spolno željo. To je lahko koristno za moške, ki občutijo zmanjšanje spolnega apetita.
 • Enostaven nanos in absorpcija: Formelan se nanese neposredno na predel genitalij in se hitro vpije v kožo. Njegova oblika gela omogoča enostavno uporabo in omogoča hitro delovanje.
  Formula

Formelan gel sestavine (sestava)

 • Guarana : Guarana je znana po vsebnosti kofeina, ki lahko izboljša energijo in telesno zmogljivost. Študije so pokazale, da lahko kofein pozitivno vpliva na erekcijo in spolno željo [1]. 
 • Ginseng: Ginseng se tradicionalno uporablja kot afrodiziak in za izboljšanje spolne funkcije. Raziskave kažejo, da lahko ginseng pomaga povečati libido, izboljšati erekcijo in se boriti proti erektilni disfunkciji [2]. 
 • Ginkgo biloba : Ekstrakt ginka bilobe se v tradicionalni medicini uporablja za izboljšanje krvnega obtoka in pretoka krvi v penis. Raziskave kažejo, da lahko ginko biloba izboljša erektilno funkcijo s povečanjem vazodilatacije in krvnega obtoka [3]. 
 • Navadni bršljan : Navadni bršljan ima vazodilatacijske lastnosti in lahko spodbuja boljši krvni obtok. Čeprav so specifični znanstveni dokazi o njegovih učinkih na moško potenco omejeni, se domneva, da so njegovi vazodilatacijski učinki lahko koristni [4]. 
 • Aloe vera: Aloe vera je znana po svojih vlažilnih in pomirjujočih lastnostih. Čeprav ni neposrednih raziskav o njegovih učinkih na moško potenco, se uporablja v lokalnih izdelkih za pomoč pri ohranjanju zdravja in elastičnosti kože.
 • Poprova meta : Poprova meta ima osvežilne in stimulativne lastnosti. Čeprav ni posebnih študij o njegovih učinkih na moško potenco, se domneva, da lahko njegova lokalna uporaba zagotovi občutek svežine in stimulacije. 
 • D-pantenol : D-pantenol, znan tudi kot provitamin B5, se običajno uporablja v izdelkih za nego kože zaradi svojih vlažilnih in regenerativnih lastnosti. Pomaga ohranjati zdravo kožo in lahko blagodejno vpliva na splošno zdravje genitalnega področja. 

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Nevarnosti, učinkovitost in prednosti Formelan gela

Formelan ponuja številne prednosti, ki izboljšujejo moško moč. Spodaj so glavni:

 • Izboljšana erekcija: Formelan je bil oblikovan za spodbujanje krvnega obtoka v genitalnem področju, kar lahko povzroči močnejšo, daljšo in bolj zadovoljivo erekcijo.
 • Povečana spolna želja: Naravne sestavine Formelan gela , kot sta ginseng in guarana, lahko pomagajo povečati libido in spodbuditi spolni apetit, kar prispeva k večjemu zadovoljstvu s spolnim življenjem.
 • Večja spolna zmogljivost: Formelan lahko z izboljšanjem erekcije in povečanjem spolne želje prispeva k boljši učinkovitosti v spalnici, zagotavlja večjo samozavest in zadovoljstvo med spolnim odnosom.
 • Naravna in varna formula: Formelan vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine, zaradi česar je varna možnost za izboljšanje moške moči brez škodljivih stranskih učinkov.
 • Enostaven nanos: Formelan gel je enostaven za nanos, saj se nanese neposredno na predel genitalij in se hitro vpije v kožo ter zagotavlja udobno in priročno izkušnjo.

Formelan način uporabe, zloženka, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Čeprav je Formelan v večini primerov varen izdelek, ki ga bolnik dobro prenaša, je treba upoštevati morebitne kontraindikacije in opozorila. Spodaj so možne kontraindikacije:

 1. Alergija ali preobčutljivost na katerokoli sestavino: Če ste alergični ali imate znano preobčutljivost na katerokoli sestavino Formelana , uporaba izdelka ni priporočljiva.
 2. Obstoječa zdravstvena stanja: Če imate že obstoječe zdravstvene težave, kot so bolezni srca in ožilja, visok krvni tlak, sladkorna bolezen ali druge zdravstvene težave, se pred uporabo Formelan gela posvetujte s svojim zdravnikom .
 3. Zdravila in sočasne terapije: Če jemljete kakršna koli zdravila ali se zdravite z določenimi zdravili, kot so zdravila za krvni tlak, antikoagulanti ali druga zdravila, povezana s spolno funkcijo, se pred uporabo Formelan Gel posvetujte s svojim zdravstvenim delavcem .

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Stranski učinki

Formelan gel je na splošno varen in se dobro prenaša, vendar se v nekaterih primerih lahko pojavijo stranski učinki. Tukaj je nekaj možnih stranskih učinkov:

 1. Draženje kože ali preobčutljivost: Nekateri ljudje lahko občutijo draženje kože, rdečico ali preobčutljivost na mestu nanosa gela. V takih primerih je priporočljivo prenehati z uporabo in se posvetovati z zdravnikom, če simptomi ne izginejo.
 2. Alergijske reakcije: Čeprav redko, se lahko pri nekaterih ljudeh pojavijo alergijske reakcije na sestavine Formelan gela . Če se po uporabi izdelka pojavi izpuščaj, srbenje, oteklina ali težave z dihanjem, takoj poiščite zdravniško pomoč.

Kako uporabljati, kako jemati

Priporočamo, da Formelan gel z nežno masažo nanesete na področje zunanjih genitalij 1- do 2-krat na dan. Za najboljše rezultate je pomembno upoštevati navodila proizvajalca za uporabo.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

“Moja izkušnja s Formelanom je bila preprosto neverjetna. Kot 32-letni bankir lahko stres in dolge ure v službi vplivajo na moje spolno življenje in samozavest v spalnici. Toda zahvaljujoč Formelanu mi je uspelo premagati te ovire in uživati ​​v obnovljeni moči in spolni zmogljivosti.

Odkar sem začel uporabljati Formelan gel, opažam bistveno izboljšanje kakovosti erekcije. So močnejši in dolgotrajnejši, kar je pripeljalo do intenzivnejšega in zadovoljujočega spolnega odnosa tako zame kot za partnerja. V postelji se počutim bolj samozavestno in bolj zaupam v svoje sposobnosti.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

Poleg tega je Formelan gel povečal mojo spolno željo. Libido se je obnovil in zdaj imam večji apetit po seksu. To se je preneslo v večje zadovoljstvo in intimno vez s partnerjem.«

»Moja izkušnja s Formelan gelom je bila res presenetljiva. Ker sem 24-letni kuhar, je moje poklicno življenje lahko razburkano in stresno, kar včasih vpliva na mojo spolno uspešnost. Odkar sem začel uporabljati Formelan , pa sem opazil znatno izboljšanje svoje moči in delovanja v spalnici.

Formelan gel je delal čudeže v mojem spolnem življenju. Moje erekcije so močnejše in dolgotrajnejše, kar je pripeljalo do intenzivnejšega in prijetnejšega spolnega odnosa tako zame kot za partnerja. Poleg tega sta se mi povečala libido in spolna želja, kar je oživilo moje intimno življenje.

Pri Formelanu mi je najbolj všeč, kako enostaven je za nanašanje. Kot zaposlen kuhar cenim udobje in hitrost. S preprostim nanosom gela na področje genitalij lahko hitro in brez zapletov uživam v njegovih prednostih.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Leave a Comment